Happii

Typ sitter hr med Matte och garvar åt Gimp. Eller snarare mina skills i Gimp...
Oh yeah madafukkaaaaaaaaaa <-------- (alla fattar internskämtet)

Emocore

Tjo folks. Jag blev just medlem på emocore.se, om du känner mig och har ec, kommentera ;*
www.emocore.se/blackbubbles
Det är mörkt här.......Jag tror jag måste tända lampan snart.
Jag kan inte bestämma mig om jag ska spela sims 3 eller inte. Jag kan ju inte lyssna på musik samtidigt som jag spelar så jag vet inte vad jag ska välja...

Stört

Stördaste dagen idag. Jag har varit i skolan från 8 till halv tolv, gick hem, gjorde läxan, startade spotify, åt lunch, bloggar, ska fixa bankkonto, shoppa shorts, hem, åka till stallet, rida, träffa Catten i stallet, körlektion, åka hem, äta middag, dusha, sova.

Jag hinner med det mesta på en störd dag. Ingen rast ingen ro. Herre min skapare säger jag bara.

 
Idag är typ första dagen hittills mitt hår har sett likadant ut när jag kommer hem som när jag går till skolan, säg grattis, ANNARS FÅR DU INGEN COOKIE!


My Heroine

Tillbaka från en till händelselös skoldag... Bakade muffins när jag kom hem, jummiiiii<3 Det blev chokladmuffins med vaniljglasyr och strössel på ;) Kärlek till all sorts choklad.

 

Bild tagen i en spegel så mobba mig inte för den dåliga bildkvalitén...

Puuussar ^^

Skolavslutning outfit??


Det går framåt...väldigt långsamt...Men framåt!

Jag får fler och fler läsare, det går visserligen otroligt långsamt, men fler läsare får jag. Ungefär 5 fler i månaden. Det låter lite, men när man inte har så mycket läsare så känns det som hur mycket som helst.

Så tack så mycket om du följer min blogg, det gör det ännu roligare att blogga om någon faktist bryr sig ;) <3

Försöker komma på nått kul till en ny design, men är inte så kreativ just nu. Nån som har nått tips??

Ingen bild i det här inlägget, jag sitter med ansiktsmask ;o


Grönan planerna=bortspolade...

Varför regnar det när jag ska till grönan?? Det är som om det vore ödesbestämt. Jag ska till Grönan idag med Amanda, Niklas och Vidar. Och det regnar. Varje gång jag ska göra någonting så är det något som går fel. Men vi ska åka iallafall, för det ska sluta regna typ tolv. Så vi ska mötas där kvart i tolv och sen SKA vi ha KUL, oavsett om vi är blöta eller inte -.-

Jag som ville ha sol.

 

Jag kommer antagligen ha mina ZEBRAsolglasögon, även om det är mulet...

Lovisa goes överredigerat O.O

Hahaha hade jätte kul i gimp när jag gjorde den här...

 
ORIGINALET



REDIGERAT: Mindre haka, smalare armar, STÖRRE LÄPPAR, snyggare hårfärg, solbränna, tjockare hår, perfekt hud, mindre grisnäsa ;).

O.B.S Jag vet att jag failade med nederdelen av armarna, men pallade inte göra om.

Btw, hur tycker ni jag passar i mindre haka och kissie-läppar?? Jag tänker nämligen lägga mig under kniven samma sekund jag fyller 18. Och köra Heidi Montag style.

DELUXE

<3 Swing the life away <3

Tjooo people! Jag har sovmorgon till kvart över tio idag. Fatta skönt!!! Slipper oroa mig för att komma försent iaf. Igår var jag och Catharina HÄSTMAFFIA igen. Vi åkte runt och mosade koner. Catharina iaf. Ingen fattar, men, men...

Jobbig hårdag IGEN! Någon annan än jag som är otroligt trött på dåliga hårdagar?? Jag fick skippa vanliga helluggen idag, eftersom den vägrade sammarbeta. Jag har därför ett härligt fluffigt fjortis hår idag. OMG JAG VILL SLINGA MITT HÅÅR!!! Såå tråkigt med bara en färg i hundra år.

 

Naglarna fick vara med på bilden. Dom är härligt svarta. Tänkte göra Bill Kaulitz manikyr senare <3. (Tysk manikyr för dom mer insatta).

SWING THE LIFE AWAY - RISE AGAINST


Vem älskar inte mig?

Jo, mitt nagellack gillar inte mig alls. Det envisas med att alltid sabba för mig. Så naglarna blir blåa istället för svarta, eller en stor fet klump allra längst ut på nageln.

Någon annan som inte heller gillar mig är klockan. Klockan hatar mig och jag måste säga att det är ömsesidigt.

Jag misstänker också starkt att det finns en massa fjortisar i min skola som inte heller är särskilt förtjusta i mig. Den känslan är nog mer ömsesidig än dom anar.

Mina lärare gillar inte min klass. Dom låtsas göra det, men om dom gjorde det på riktigt skulle dom inte bajsa läxor över oss hela j*vla tiden.

Jag äger.

 
 

 

LOLOLOLOLOL minnen. Lovisa goes EPIC FAIL på kortspelet 500.

Elevkonsert vt 2010

Oh YEAH. The Fysks hade sin första, andra, tredje och fjärde spelning i onsdags förra veckan. Man skulle nog kunna säga att vi är proffs nu ;)

 
Förlåt Sverige för att ni kommer bli tvungna att betala skatt för dessa 6 arbetslösa musiker i framtiden. Ni har all rätt att planka in på deras framtida konserter.

Lovisa

Lovisa sitter och bloggar och tjockar sej. Lovisa gillar den enda valken på hennes härliga putmage. Lovisa pratar om sej själv i tredje person pga frånvaron av droger i hennes tillvaro den senaste veckan. Hon funderar på att ta en överdos och ligga och asgarva för sej själv på golvet ett tag. Nej, först ska Lovisa klippa luggen med nagelsaxen, sen kan hon ta sin överdos.


 

Ingen låtsas om att man kan se Lovisas ena öga på denna bild. Keeeej??

n, ne, nej, Nej, NEj, NEJ, NEEEEEEJ!!!!!!!!

PANIKÅNGEST. GAAAAAAAAH!!! Varför, varför, VARFÖR!!!!???? Hyperventilera. Jag har on i halsen. IMORGON SKA JAG SJUNGA 3 GÅNGER INFÖR HELA SKOLAN!!! 















Döda mig.


Mmm, nötter

Statusuppdatering: Lite småsjuk, trött i hela kroppen.
Humör: Jävligt bra trots yrsel.
Mage: Tjock och nöjd.

Viksjö IK

Min pyjamas äger. Det är pappas gamla match tröja från typ 1983. Han spelade fotboll i Viksjö IK och deras färger var gul/blå. Nu har föreningen ett annat namn och färgerna är vit/blå. Jag gillar gamla tröjan bättre.
Dagens låt: Damn it (dirty edit) - Blink 182

Omg, omg, omg goozzzip

Jag döööööör omg sååå otroligt det här kan inte vara sant. Viksjöskolans bästa skvallerkälla Karin i 7b!!!!!! Hon är fet PIMP.
Snackar med Amanda i phonen. Jeez.

H

Många bra grejer börjar på H. Tillexempel Hjalmar, Hives, Henrik, Hamburgare, Hjärtan (<3) och Hösten. På tal om Hjalmar så fyller han ett år idag. Grattis mi angelito.
Sötaste rumpnissen<3

Ont i halsen

Jag har ont i halsen, antagligen för att jag var ute trots att det regnade igår, så jag hängde med papi till Ica och köpte halstabletter. Passade på att köpa lördagsgodis också. Mmm... Såna där som var med i Gossip Girl reklamen förut, Malaco Truly. Dom är verkligen jätte goda, man kan inte sluta äta när man har tagit en.
Halstabletter



Padre Ola


Dagens mysoutfit









BARNEY I HOW I MET YOUR MOTHER ÄGER!!!

Valborg in ma <3

Tjaotjao people. Jag har alltid gillat valborg. Det kan bero på att vi har så himla bra valborgsfirande i Viksjö. Alla som man känner går ju lixom till Baset, det är perfekt. Dom sköt en massa raketer sponsrade av Ica Viksjö. Alla i hela viksjö handlar redan på Ica, så man undrar vad dom skulle behöva göra reklam för.

Jag gick till brasan med Johanna och Amanda, sötnosarna. Jojo sov över på kvällen och vi typ flummade till halv två innan vi typ dog av utmattning, vi hade ju gått till och från Baset.
Var med Vidar älskling idag, vi typ hängde på stan, men man behöver inte alltid hitta på något för att ha kul, bara att träffa honom var som alltid mysigt <3
Jag och Amanda igår kväll, ledsen för dålig bildkvalité, men det var jue mörk ute

Jojo fotar fyverkerierna vid brasan.


Himlen glittrade OO


Morgonen efter suger

RSS 2.0