Höstlov!

Nu är jag tillbaka efter två veckors frånvaro! Jag har väldigt mycket i skolan, och det är väldigt svårt för mig att hinna med allt. Men nu är det ju höstlov, så nu blir det bloggning som vanligt igen :) 
Har tagit det riktigt lungt den här helgen, halloweenfesten jag skulle på blev typ inställd, så har mest varit med David. Idag ska jag göra en avfärgning på mitt hår, så får se hur det går :) Hörs senare! 

Helgen

(Bild från i fredags, stulen från Klaras instagram: klarabellajonsson) 
Jag har inte bloggat på ett bra tag nu, lovar att bli bättre! 
Min helg har i alla fall varit riktigt bra! I fredags hade Athea, Sara, Pao och Ullis fixat finaste födelsdagsmiddagen någonsin för mig, världens finaste flickor ju! Efter en riktigt god trerätters middag drog vi vidare på fest hos Martin i Nacka, bra kväll där med mycket fint fok ;) 
Slutade med att jag och Athea sov kvar där, så vart gå upp riktigt tidigt och ta sig hem. Hade födelsedgs fika vid tre, så blev hem och städa, sedan kom släkten! Fick en massa pengar, skitnajs! Sedan sov David här, myspys! 
Idag har jag varit i stan med farmor och farfar och shoppat, det var deras födelsedags present till mig :) Har fått me mig massa fint, kommer komma bilder allt eftersom :) 
Hoppas ni haft lika härlig helg som jag ;)
 

Är det såhär gymnasiet ska vara?

Idag har jag varit i skolan, haft tre timmar spanska, tre och en halv timme biologi, och avslutat lite mysigt med kemiförhör i en timme. Vid halv fem åker man hemåt, är hemma vid kvart i sex, kokar lite soppa, och nu sitter jag här oh skriver på min engelskaredovisning som jag ska ha imorgon. Borde även plugga till matteprovet på måndag, samt skriva lite på min fyra sidiga demokratiska analys om Uganda som ska vara inne på måndag. 
Eller kanske dags att börja plugga till nästa veckas biologiprov? Eller lite musikteori?
Snälla, skjut mig? 
 
 

16 år!


För idag är det Lovisas födelsedag, hurra, hurra, hurra! Jag fyller sexton år idag, är nu närmare 20 än 18, får börja övningsköra, samt dricka alkohol i ett antal länder, dock inte Sverige, suck... Nej, men känns faktiskt inte så stort eller nytt att fylla sexton, idag har varit en väldigt trött, hyfsat vanlig dag. 
Idag på dagen hade jag över några fina vänner från klassen samt Amanda, åt chokladbollar och bullar och myste framför en film, så bra dag idag! 

Dags att skärpa sig

Hela den första veckan i oktober så har jag ätit riktigt dåligt, och knappt tränat alls, mycket pågrund av läxor, men också för att jag har varit lite nere över att inte ha nått mina träningsmål förra månaden... 
Dags att skärpa sig nu i alla fall, så mitt mål inför kommande veckan blir att träna minst 20 min kondition varje dag, även om jag inte är på gymmet! (Brukar hoppa hopprep i intervaller när jag konditionstränar hemma ;)) 

Fira födelsedag

Hahaha, posa sönder :) 
Jag fyller inte fören på onsdag, men idag kommer släkten och firar mig :) Tagga tårta!

Inspark VRG 2012

 
Bilder från insparken i torsdags, riktigt bra kväll! Först förfest hos Pao, och sedan vidare till Munchenbryggeriet! Bilderna är tagna från Sara och Alvas instagram, (ni får snacka med mig om jag ska ta bort bilderna ;))
Hahaha, älskar oss viktor rydbergare, vi bara kör! ;) Dagen efter i skolan kan dock ha varit den tröttaste dagen i världshistorien...

Mysig eftermiddag

Hej! Idag efter skolan blev det en helt oplanerad eftermiddag/kväll med Athea, drack te och pratade, skitmysigt verkligen! :) 
Det resulterade dock i att jag inte åkte till gymmet, och nu har fått sitta uppe till elva med mina läxor, men det gör ingenting! Värt det! 
Jag har inte tillgång till några bilder på oss eller henne eller mig bara för det, men det får bli ett text inlägg.
SOVGOTT <3 

Overnight oats

Jag har hittat en ny favoritfrukost! Det heter overnight oatmeal på engelska, har inget riktigt namn på svenska. Det är ungefär som gröt, fast godare, bättre konsistens, och man behöver inte tillaga den på morgonen, bara att ta ut ur kylskåpet och äta! Min version är dock en väldigt enkel version, för jag orkar inte hålla på och krångla med massvis av ingrediener, och vill inte ha i något sötningsmedel.
Overnight oatmeal är även väldigt bra mat, och du håller dig mätt väldigt länge! 
 
Basic overnight oats (min version)

1dl havregryn
1 dl mjölk 
0.5 dl naturell lättyoghurt
 
Extra (saker jag tycker är gott att ha i)
 
1.5 msk krossade linfrön
Lite hackade valnötter eller mandlar
Kanel
En banan (skivas i på morgonen)
 
Lägg allt, utom banen, i en skål, rör om noga, ställ in i kylskåpet på kvällen, och låt stå där hela natten. Ta ut på morgonen, skiva i en banan, och njut av världens nyttigaste och godaste frukost! ;) 

RSS 2.0