Nymfkakadua

Nymfkakaduor, men inte Davids, och inte jag som tagit bilden
David har jättelänge velat ha en ny fågel, han hade en när han var yngre, och i lördags var vi äntligen och köpte en! Han heter Rufus, och är cirka 5 månader gammal, jättefin liten fågel! :) Så dagen har spenderats med att bli kompis med nya fågeln, sedan hem, plugga och träna! Nu har jag precis duschat och är påväg ner i sängen! 
Ses imorgon! 

Vi bara kör

Bild från instagram på min fina dagen-efter-glass, hahaha :) 
Hahaha, när jag skrev igår trodde jag att jag skulle till Pau och äta cupcakes med klassen... Så blev det ju inte riktigt, haha. Hela ekonomi ettan från vår skola kom förbi och tog med sig festen om man säger så ;) Så fredagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men jäkla kul hade jag. Micke gick runt hela kvällen med sin systemkamera, shit vilka bilder han måste ha... 
Vaknade hos Pau imorse, åke sedan hem till David, och nu är jag hemma, ska strax till Jojo för myslördag! 

Äntligen fredag

Nu är det äntligen fredag, och nu kör vi igen! Ska till Paulina ikväll för typ prat och trevligt folk! Så ska dra om fem min, ville mest slänga in en uppdatering ;) 

Läxor

Ålltså jag är så jäkla trött på alla dessa jääävla läxor! Jag måste börja planera mer! Det här är tredje kvällen irad som jag kommer att vara uppe till cirka tolv och plugga... Fan. 

Ny bror!

Hej, och förlåt för att jag inte har bloggat så mycket på ett tag... Men jag fick en lillebror igår! Han heter Ivar, och är världens gulligaste, född 24 september 05.15! 

Träning för snyggare ben

Jag hade mitt "ben-träningspass" igår hemma, jag hann inte till gymmet, men har trots det rejält med träningsvärk, så jag tänkte tipsa om videorna jag gjorde, perfekt om man vill ha smalare och snyggare ben ;) Första videon är en snabb konditionsvideo baserad på intervallträning, som är väldigt bra för snabb fettförbränning. De två videorna efter är för starkare och snyggare ben och rumpa! Alla videorna efter varandra tar bara 40-45 min, och är ett helt träningspass med kondition och styrka, fast med mer fokus på styrkan. Glöm inte att stretcha efter :) 
 
 
 

Sliten men glad

 
(Om det är någon som jag har lagt upp bild på som absolut inte vill vara med på bild är det bara att kommentera så tar jag bort bilden på en gång :)) 
Jag var på fest i fucking Nacka (typ månen) igår, så jag är litet lagom sliten idag om man säger så... Kvällen vart lite av ett äventyr för mig, men jäkla kul hade jag i alla fall, så det var det värt ;) 
Så jag är lite standard dagen efter sliten idag, borde egentligen ta tag i ett antal saker, men sitter istället och käkar direkt från en bullängd... 
Men ikväll blir det kanske hem till Isak och bada bubbelpool med lite folk, alltid trevligt :) 

Bra hårdag!

Jag somnade med fläta i håret igårkväll, var inte ens meningen, och när jag släppte ut det imorse såg det ut såhär! RIktigt fint faktiskt, jag som aldrig har utsläppt för att jag aldrig får till det. Kanske ska börja sova med fläta oftare? ;) 

Stjärntecken - Våg

Jag har blivit väldigt intresserad av stjärntecken på sistone, och kollade upp mitt eget. Jag är född 10/10, alltså våg. Det stämmer nästan pinsamt bra in... Hahah, läs detta om ni vill lära känna mig lite bättre ;) Jag kollade även up Davids, och fan, det var fan nästan läskigt. Allt ifrån hans favoritfärg, till egenskaper till drömyrke stämde in..
Vågen (23 september - 22 oktober)
Utåtriktad, intellektuell och positiv

Nyckelord: Skönhet, konst, kompanjonskap, takt, charm, avkoppling, tillgivenhet, kompromiss, diplomati, lättja
Färg: Indigoblått
Metall: Koppar
Stenar: Diamant och opal

Harmoni och goda förbindelser. Stort behov av att kommunicera med andra. Stark rättvisekänsla och tar väldigt illa vid sig när någon råkar illa ut. Charmerande och avskyr gräl, därför har de stor talang för diplomati. Blir ofta medlare när andra grälar. Älskar, liksom Oxen, livets goda och lite lyxliv. De kan anstränga sig, men låter helst bli om de kan. Klartänkt när det gäller andra, men tyvärr svårt att bestämma sig i personliga frågor. Väljer därför ofta en starkare partner för att slippa ta så många beslut. Varm, behaglig, idealist och en omtänksam älskare och vän. Väntar sig dock perfekthet hos partnern och kan lätt kritisera ev. fel hos den...

Lämpliga yrkesval: Allt som har med skönhet och lyx att göra, ex. frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat.
Fysiska kännetecken: Kurvig, hjärtformad mun och ofta grop i hakan.
Känsligaste kroppsdel: Njurar och korsrygg


På min önskelista

Jofama By Kenza 3

Ännu en vecka

Gud vad fort de här senaste två veckorna har gått! Helt otroligt änns det... I alla fall, imorgon är det måndag, och jag är faktiskt lite peppad, är faktiskt riktigt mysigt att få träffa alla i klassen igen :) Sovgott nu! 

Lördagkväll

Nu bär det av till Odenplan, och sedan vidare till Nacka på nån fest tror jag :) Ses imorgon! 

Höst

 

Halvvägs igenom September

September har blivit in komma igång månad med träningen och hälsan, och det har gått riktigt bar hittills! Jag är så jäkla taggad nu, är nästan halvvägs genom september! 
Jag tar mina mått den första varje månad, så börjar bli jäkligt nyfiken nu på hur mycket skillnad det faktiskt är! 

Big Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo

Jag beställde hem ett nytt torrschampo häromveckan, och har använt den ett antal gånger. Jag köpte en liten flaska, för 79kr, för jag ville testa produkten innan jag köpte den stora flaskan för 199kr. 
Big Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo ska vara ett riktigt bra torrschampo, men även ge rejält med volym. 
Som ett torrschampo funkar den perfekt, jag älskar att det är en sprejflaska och inte puder, och håret ser rent ut. Men med volymen är det väll sådär, ingen gigantisk skillnad... 
Lite för dyr, och lite för lite resultat, jag kommer nog inte köpa den igen. 

X Factor


Sitter i soffan nu och kollar på The X Factor, man kanske skulle söka nästa år? Verkar hålla betydligt högre kvalité än idol i alla fall ;)

Härlig lördagskväll

Hejsan, och förlåt för dålig bloggning, men har haft lite för mig i helgen ;) 
Igårkväll var det fest hos Jakob i klassen, hade riktigt kul, älskar redan min klass! 

Torsdag

Hej på er! Jag bloggade inte igår, men som jag skrev i tisdags så slutade jag inte skolan fören 17.35, så jag tycker faktiskt att jag är ursäktad ;) 
Idag har jag varit i skolan, värsta slitdagen idag alltså, otroligt trött nu! 
Imorgon blir det gymmet och sedan träffa David! Verkar som om det kanske blir något med lite folk från klassen i helgen, kommer nog bli skitmysigt! 

Sjukt schema

Jag vet inte hur bra man kan se, men jag börjar redan halv nio de flesta dagar, och min tidigaste dag är 15.20... Imorgon börjar jag 8.15 och slutar 17.35... 

Bästa serien!

Om någon har missat Desperate Housewives under de senaste åren så är det dags att kolla nu! Jag är på säsong 5 nu, och det är så jäkla bra!

Big Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo

Jag har typiskt skandinaviskt hår, tunt, lent och utan volym, och mitt hår blir smutsigt väldigt fort på grund av att jag tränar ofta. Jag har testat tusen olika billiga volymprodukter, men inte gillat en enda, så bestämde mig för att testa en dyrare. Efter att ha sökt runt ett tag så märkte jag att serien Big från märket Sexy Hair nämndes väldigt ofta som den bästa produkten, så jag bestämde mig för att köpa en flaska av deras torr schampo. Märket är tyvärr svårt att få tag på, så jag fick beställa en flaska från Bangerhead.se. Ska få den senast på onsdag i brevlådan!
En liten flaska kostar 79kr och en stor 199kr. 

Mera vatten!

 
Så creepy men så söt :) Det är faktiskt väldigt viktigt med vatten  kroppen och det hjälper till med att ta up maten vi äter och snabba upp metabolismen. Man kan faktiskt gå ner i vikt genom att endast dricka mer vatten! Minst två liter om dagen ;) 

RSS 2.0