Gissa vem som fyller ååår snaaart???

 
Åh ja bästa jag fyller 18 om, gissa hur många dagar? :D Sjukt taggad! Det är på en fredag också så är helt perfekt, blir middag och för hemma hos mig och senså litar jag på tjejerna att de planerar bästa utekvällen i år hehe. 
Sedan så blir det såklart lite party också för alla mina 200 närmaste vänner mot slutet av oktober/början av november ;) Men det kan jag inte skriva några detaljer om än, så får tagga senare hehe. 

Halvhjärtade försök

 
Såhär känns det att ta tag i livet typ 
 
Jaa då skulle man försöka ta tag i detta med bloggen igen, jag suger verkligen på att uppdatera nu för tiden. Hela poängen är ju för att det är kul för mig att se tillbaka på, eftersom att jag har arkiv enda sedan 2009, men jag är inte tipptopp på minnesfronten direkt. 
Aja, idag har jag varit i skolan som aaaalltid, sedan ett par ärenden i jakobsberg och sen drog jag till gymmet för att köra rygg och axlar. 
Vanligtvis tränar jag med Amanda tre gånger i veckan nu för tiden (eller så är planen i alla fall), men idag valde den lilla skiten att dissa mig för att åka och shoppa ensam. Men imorrn kör vi i alla fall, då blir det armar och bröst om jag inte har fel. 
Försöker desperat komma igång igen med träningen och nyttig mat igen nu, gick upp lite i somras hehehe. Men det borde ha fösvunnit lagom till min artonårsdag i alla fall. Dötagg 
 

RSS 2.0