Myskväll

Hej! Sitter och kollar på vänner med David, ska sova här ikväll :) Vi brukar nästan aldrig kunna sova hos varandra på vardagar så det är jättegos :D


Köpt idag

Idag slutade jag redan tio över elva! Har endast svenska på måndagar, så det är jätteskönt :) Sedan gick jag och Athea och köpte varsin suchi-låda till lunch :) 
Efter det så åkte jag vidare till jakobsbergs centrum och köpte lite nödvändigheter, en ny ansiktstvätt, som också kan vara en ansiktsmask, en toner och en ny foundation, som jag hoppas ska hålla bättre än min förra :) 
 

Ny design

Tja! Har fixat lite med designen, tycker den är jäkligt mycket snyggare nu, den innan skulle bara vara temporär. I alla fall, vet inte hur mycket jag kommer blogga, men eftersom att jag har fått en ny telefon nu kommer jag att blogga mer från den, och då blir det säkert oftare :) Är ju mycket roligare att kolla tillbaka i arkivet om man har mycket inlägg ;) 

Ny mobil!

Äntligen har den kommit, min nya Iphone! Har haft en Android tidigare, och den har börjat lägga av nu, hahaha.


Sista sommarlovs helgen

Jag börjar skolan i övermorgon, så jäkla sorgligt. Det känns som om jag inte har gjort ett jäkla skit denna sommar, vilket jag i prncip inte har hahaha. Nej, men helgen har varit bra i alla fall! 
 
I fredags kom Davids kompisar och Amanda hem till honom för grillning och mys, dom sov över, och lördagen spenderades i soffan. Igår vare fest hos Amanda, trots att jag gick hem vid typ ett redan var det en bra kväll haha :) Har endast halvfula bilder, men bjuder på en iaf :) 
 
Skev bild, men jag var i alla fall fin i håret :)
Ibland kan jag inte ens hantera hur naturligt attraktiv jag är #snyggastigruppen
 
 

Gymmet nu

 
 
 
Har kommit hem från landet nu, och ska stanna hemma resten av lovet. Perfekt timing för att komma igång med nyttig mat och träning igen :) Ska iväg till gymmet strax, äntligen! Blir nog varje dag nu fram till skolan börjar. 250 kcal eller cirka 30 min konditionsträning och sedan styrketräning. 

RSS 2.0