Djupt inlägg om att leva lajf

Senaste halvåret har jag debaterat mycket med mig själv på kring hur jag ska göra kommande åren. Antingen så fortsätter jag på min tidigare inslagna bana och börjar plugga nått långt och krångligt hösten 2016, sätter målen högt och satsar på prestigejobb och utbildningar. Många av mina tidigare klassisar från gymnasiet är på Ivy Leauge colleges eller pluggar diverse skitsvåra grejer och kommer antagligen att gå väldans långt här i livet. Det skulle absolut vara någonting som jag skulle kunna göra, college har varit framtidsplanen under de senaste 3-4 åren. 
 
Men grejen är att säsonga är fantastiskt. Jag har all möjlighet i världen just nu att spendera 3 månader om året i Sverige. Och 9 eller mer utomlands. De här jobben är ju skitkul, man får leva sitt liv som en evig semester i princip, (de som varit på chartersemester på Rhodos, Napa, Magaluf, Phuket vet hur det är), fast det blir gratis. De enda pengarna jag gick back i somras var mina flygbiljetter, och det hade jag lungt kunnat spara in om jag bott med billigare hyra. Kärleksön Rhodos och Paradiset Phuket är lätt att välja framför plugg och trista Sverige. Men det är också otroligt oseriöst. Det finns ingen riktig framtid förutom världens bästa solbränna och mest sabbade lever i det livet. Men det kanske är ok att leva så ett par år? Tycker jag i alla fall. Bara få leva lite. De här hemma som pluggar eller jobbar och bara tuffar på med sin vardag säger till mig hela tiden "Ååååh gud vad skönt(/roligt/mysigt/galet)", "Fan vad mycket roliga minnen du måste ha" osv. Jaa det har jag och det kan ni också få. Sluta ta allt, livet och er själva på sånt otroligt allvar så blir det så jävla mycket roligare, och lyckligare. Det lyckligaste jag har varit under de tre senaste åren var mellan 17 juni - 2 september i år. Leva för dagen är oslagbart. Så efter allt mitt velande så har jag lagt upp min plan för kommande året/åren. 
 
12 januari så kommer jag att åka med Niklas och backpacka i en månad i östra sidan av Thailand. 22 maj åker jag på min andra säsong på Rhodos. I mitten av oktober så åker jag för att säsonga i Phuket i 3-6 månader. Om pengarna tillåter planeras sedan en bartenderkurs med EBS, innan min tredje säsong på Rhodos (kan eventuellt bli Aiya Napa, Magaluf, Kos eller liknande istället om jag tröttnar) och seeeeeeeeeen gör jag antingen ett halvår till i Phuket, börjar plugga eller backpackar runt. Det får bli lite yålå över de kommande åren, men när fan annars i livet ska man ha göra sånt? 
 
Jag längst till höger, bilden är uppenbarligen från Rhodos (hur blond???)
 
 
 
 
 
 
 

Blekfis med diverse syndrom

Tänk för att jag börjar bli blek igen. Såg mig själv nyss i spegeln i skarpt ljus (undviker så gott jag kan), och fick största chocken. Jag har kvar mina bikinilinjer och flipflopbrännan lär inte dö på ett tag men mitt FEJS!?!?!?!!! Knas vad jag är mycket snyggare solbränd kan jag väl säga. I övrigt: färgade om ögonbrynen idag, första gången de inte blev för svarta. Började även balsammetoden AGAIN. 
 
Vårdcentralen har diagnostiserat mig med tietzes syndrom och även konstaterat idag att det inte finns någon behandling. Sweet. 
 
Solpuder och framkameran med typ 8 pixlar är mina vänner på vintern
 

Shit

Livet är omtumlande ibland hörni. Plötsligt har typ allt ändrats. Nej, men jag kommer inte att åka på en säsong till Thailand som det var planerat. Istället så kommer jag att åka med Niklas en månad och åka runt i Thailand och det kommer bli bland annat Bangkok, Koh Phangan (full moon party wieee) och Koh Samui. Vi är ju ett par igen och det funkar inte då att jag drar tre månader nu på en gång typ. Men senaste veckorna har jag typ lagt av med allt men ska komma igång igen, träning och sånt behöver jag också plocka upp. Nästa säsong jag gör kommer ju alltså att bli Rhodos -16, och börjar preppa redan nu på massa sätt. Typ kolla upp datum, tränar, sparar pengar. Jag hade en fantastisk säsong sist, men var sjuk mycket och min kropp förändrades så att jag knappt kände igen den i spegeln och jag kom hem med 0 kronor på fickan. Vill helst skita i att gå upp 7 kilo och spendera varenda krona nästa sommar. Sen så är det heller ingen hemlighet att man säljer bättre om man ser bättre ut så är ju inget fel att satsa på sitt utseende på det sättet heller hahaha, hemskt men sant. 
Det känns som att jag skriver om Rhodos i typ varenda inlägg, men jag tänker på det varenda dag så det kanske inte är så konstigt. Jag har gjort en del jobbig val och förändringar senaste månaden, men det känns faktiskt skitbra. 
 
Töntigt men sant hahaha åh vad cheesy 
 
 
 

RSS 2.0