You Give Love A Bad Name

Är fitforfight nu, Manda kommer till brasan vid elva, så ska få träffa henne idag också, blir perfa :)
Nya linnet från GinaTricot :) Är det bara jag, eller börjar jag få ljust hår igen?
Ha en skitbra kväll nu alla ;)
Dagens låt: You Give Love A Bad Name - Bon Jovi


Valborg

Tjaaba :)
Catten va här innan, vi hade jätte kul :D Sen stack jag ut på jogginrunda med vovven, och nu sitter jag här med olivolja i hela håret ;) Olivolja är typ bästa hårinpackningen EVER :D Ska strax duscha, sen får vi gäster ikväll. Jag kommer dock dissa gästerna och sticka ner till brasan och träffa lite folk på kvällen, men ändå :) Blir nog awesome valborg, bejb kommer ju hem från Norge :D<3 Hoppas alla andra får lika värd kväll som jag kommer få ;)
Catharina :) Jag ser hemsk ut atm så inga bilder på mig just nu ;)

shopping+chill+grill

Tjafan :D HAr haft riktigt härlig dag idag, vi hade golf på idrottslektionen, jag trodde det skulle va döden, men det va fan riktigt kul :) Sen så kollade jag och Matilda på kläder, jag köpte gulligaste underkläder, så söta :D Och köpte skönaste oversize linnet, blir jätte bra på stranden i sommar :)
Sen så blir det grillning eller film eller nått med lite människor ikväll också :D Bästa dagen den här veckan hittills :)
Bild från i vintras pga bildbrist ;)

Fallen Leaves

Hahaha, jag trodde att vi aldrig skulle klara låten, men nu låter det asbra :D Vi kommer äga elevkonserten :D

Im Made Of Wax Larry, What Are You Made Of?

OMG, vet inte vad jag ska blogga om D: Jag saknar David...Och Amanda...Fast vafan alla andra säger kbry, så pallar inte blogga om det.
Juste, det är valborg på lördag fick jag veta idag... Vet inte riktigt vad jag tycker om valborg egentligen, å ena sidan så är det kallt och mörkt och jobbiga småbarn överallt, å andra sidan så är det ju typ alla jag känner samlade på ett och samma ställe. Plus att det är tradition liksom. Sen så vill jag träffa David på lördag också... Beslutsamhetsångest DELUXE D:
Vad ska nu göra i valborg? :)

DAGENS LÅT

Dagens låt: The Man Who Sold The World - Nirvana
Oh no, not me
We never lost control
You're face to face
With The Man Who Sold The World

Skola

Skolan började idag, segaste dagen någonsin -.-'. Är redan skoltrött, och skolan har knappt börjat D: Fast det är bara 23 skoldagar kvar nu i alla fall :D
Nu sitter jag här med gittaren och försöker spela John Mayer låtar, myyys :D Fast jag saknar David :(
EDIT: Fast allra mest saknar jag Amanda Warming, om hon inte kommer hem snart så blir jag GALEN!! <3

Gos

Hejsan svejsan, ledsen för nada uppdatering igår, men jag va hos min låtsasfarmor och låtsasfarfar, och sen sov jag hos David, så jag hade bättre saker för mig än att blogga hela dan :)
Jag har haft typ gosigaste dagen någonsin idag, bara gått runt i mjukisbyxor hela dagen och myst med David :) Perfekt dag med andra ord :)

Ny design?

Borde jag skaffa ny design? Har nästan tröttnat på den här och jag tror jag har en ganska bra idé på ny design också... Vi får se :)
Idag ska jag ha en luugn dag, göra precis ingenting och vänta på att påskharen ska komma :D Nörda lite spel också kanske. Ååh, är skitsugen på att spela minecraft, men har inte råd att betala, så jag bad en kompis att ladda ner spelet på ett USB minne till mig, men det funkade inte D: Plus att jag har problem att hitta ett den crackade versionen, det kommer bara upp massa cp sidor D:
Jaja, får väll köra CoD eller Sims3.
Bild från december 2010, hahaha, jag ser smått galen ut. Men, åååh, jag saknar mitt långa hååår D:

Men seriöst

Hejsan Svejsan, jag har ett litet tips till alla som inte tycker om min klädstil, min sångröst, min musikstil eller helt enkelt mig.
GET THE FUCK OUT OF MY BLOG
Jag vill inte sitta och behöva svara på kommentarer som inte har något positivt i sig, så snälla, i sådana fall, låt bli att kommentera.
Och till "Serri": Om du har något emot mig så kan du ju komma fram till mig och säga det face to face. För du verkar ju veta ganska bra vem jag är?

Light Me Up

Lyssnar på The Pretty Reckless skiva Light Me Up, sjukt bra album, och Taylor Momsen har faktiskt riktigt bra röst :) Lyssnade jättejätte massa på den skivan hösten/vintern 2010, så får massa flashbacks. Lite blandat där, låtarna är skitbra, men minnena jag kopplar dom till är inte lika mysiga :/ Jaja, får väll skapa nya minnen till låtarna antar jag ;)
Köpte ny t-shirt idag, vit, för en gångs skull :) Blir fint till i sommar ;)
The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die
Take me, I'm alive
Never was a girl with a wicked mind
But everything looks better
When the sun goes down

I had everything
Opportunities for eternity
And I could belong to the night

Territorial Pissing

Tjaafan, sorrii för låg uppdatering, men aa har rätt till ett liv ;) Jaja, det har iaf berott på att när jag hade vart i stan med Manda och killarna så grillade vi på kvällen, hade skitmysigt´, så jag va inte hemma ;) Sen så var jag med David hela onsdag och torsdag, mysigt som vanligt :D
Ska till Vällingby med Amanda idag, behöver köpa sommargrejer :D
Seees ikväll snorungar :D
PÖSS

Stockholm

Sticker in till Stockholmstad med Amanda, Niklas och Isak idag, blir säkert kul! Jag skulle behöva köpa nån t-shirt till i sommar, får se om jag hittar nått :)
(ehehehe, fjorreposen :D)

Svar på tal

serri om Youtubekändis:
omg!! haha du e verkligen emo! och du sjunger inte fint så lägg ner karriären stumpan!
Tja Serri :) För det första så drev jag när jag skrev att jag va youtubekändis, så blåst är jag inte. För det andra, videon laddade jag upp för tre månader sedan, jag ser inte ens ut så längre, för det tredje, stilen som håret är hämtat ifrån är INTE emo, om du ska kalla nån för emo borde du veta vad det är först :) Sen så undrar jag liiite hur du vet hur min sångröst låter?
Ha en bra dag gumman ;)
Snälla, om ni inte har något positivt att säga, kommentera inte, då blir alla gladare ;)

Hjärtans Fröjd

Heeej och sry för ingen uppdatering idag, har varit med David hela dan :D Är jätteglad nu, saknade honom innan D: Saknar han fan redan, menmen, sånt är livet ;)
Föressten så skulle jag tipsa om VÄRLDSHISTORIENS SÄMSTA bok :D Hjärtans Fröjd heter den, skriven av Per Nilsson, och alla svenska lärare älskar den. FAST DEN SUGER!! Bara så att alla vet det nu liksom :D

Igårkväll...

Hahaha, hade  skitkul igårkväll, fast det kvalar nog in som en av de konstigare kvällarna i mitt liv faktiskt... Stackars Jonas säger jag bara, Amanda rakade av allt hans hår och killarna klottrade dit Made In China med stora bokstäver med spritpenna. Men kul hade vi i alla fall.
Jag har tyvär inga bilder, men laddar upp dom så fort dom kommer ut på facebook ;) Känner heller inte direkt för att ta några bilder på mig själv, är sjukt sliten, så ni får en jättesexig, gammal, bild istället :D
Smartast i hela vida världen eller vad?

Lördag :D

Idag blir nog awesome dag, ska chilla hela dagen, kanske typ gå ner till ICA och köpa lördagsmys och nått gott att dricka, och sen på kvällen blire utgång också, blir skitbra ;)
Hahaha, btw, jag hörde den på radion för en vecka sen och nu sitter den fast i mitt huvud, spelas runt och runt och sen böejar den om igen och igen......Men vilken låt är det? MISTER COOL MED OSKAR LINNROS OCH DANIEL ADAMS RAY!!! Den sitter så jävla hårt i mitt huvud!!


Mjusick

Dagens låt får bli Hollywood Whore - Papa Roach, bara för att jag har haft den på huvudet i tre dagar nu :D

Bilddag 14

Daaaagens biiild bliiiiir.....wait for it...... EN BILD SOM PÅMINNER MIG OM GAMLA TIDER :D Jag har tusen :D
Ma broo and twiiin, Niklas och Manda för typ 2 år sedan ;) Vi hade varit i kista och sprungit runt och cepat oss hela dagen :D

We Are The Royal

Ursäkta mig, men jag har fastnat på Royal Republics debutalbum We Are The Royal så jävla hårt!! De är fan det enda jag lyssnar på just nu oO Jag kan varenda låt utantill nu, men den är fortfarande lika bra :D Sjukt synd att dom inte har släppt fler skivor än :O
Men i alla fall, idag har vi haft reflektionsdag, och jag är fortfarande inte klar med allt jag ska göra :O Jag har druckit en hel jäkla kanna te idag, bara för att jag har varit så jäkla trött! Sjukt fan, jag sov 10 (!) timmar inatt liksom...
Dagens myskläder ;) Ser ut som om jag har värsta cphänderna ju oO
Tack för tips på serier igår btw, tror jag ska börja med Desperate Housewifes när jag sett sista avsnitten av How I Met Your Mother :)

Serier

Jag är beroende av serier. Alla sorters serier, Top Model, How I Met Your Mother, Supersize vs Superskinny, Big Bang Theory, jag kan göra listan lång. Det finns inget bättre sätt att förstöra sitt TV-tittande än att kolla på en hel säsong av en serie. Jag kan knappt kolla på serier på tv längre eftersom att jag har sett alla avsnitt D:
Någon som har tips på någon riktigt bra serie?

All Because Of You

Dagens låt: All Because Of You - Royal Republic
Haha, man tror det ska va värsta lugna tråklåten, men lyssna på den, den är sjukt jäkla awesome, långt ifrån lugn ;)
Stack in till Stoockhooolm staaaad idag med David och gick på Science Fiction Bokhandeln. Bästa jäkla affären ever, skulle LÄTT kunna vandra runt där i timtal och bara vara FETT LYCKLIG! Men eftersom att David va med så ville jag inte tråka ut honom, så jag valde några böcker, betalade (med presentkort, är fan pank nuförtiden), och sen stack vi. Käkade middag på Kungsan, fett mys jue <3 Fast man får alltid så jäkla mycket mat där, blev fett mätt :O
Och, jaa, jag är nörd, och jag är STOLT :D Fantasy och scifi FTW <3
Btw, kan man ha mjukisbyxor på sig i skolan eller inte? För jag älskar mina mjukisbyxor, och det känns HEMSKT att ta på sig jeans på morgonen när man har slöat i dom hela morgonen D:

Dag 13

Bilddag 13 idag då, vet att jag inte tar dom här dagarna så ofta, men jag har ju andra grejer att blogga om ;)
Men bilddag 13 iaf, jag och någon klasskompis :)
MEN OMG DET FINNS JU FÖRIHELVETE INGA D:
I CANNOT PULL THIS SHIT OF, DET FINNS INGA FUCKING OSOCIAL JAG ÄR FML
HAHAAHA, OKEJ, JAG HITTADE EN ASAGAMMAL :D Matte, Jojo och JAG :D Jag ser ut som värsta fjorren, men egentligen var jag sjukt jäkla emo här o.O

No Guts, No Glory

Woho woho -- This is the wake-up call
Woho woho -- For all the weary hearts
You don't belong in someone's shadow
So keep your fire alive, keep your fire alive
Dagens låt: No Guts, No Glory - Adept
Glöm inte att lyssna på Adepts nya skiva nu ;)

Svar på tal

Tilda om Utgång:
Härlig blogg du har, men vad står lovisaoder för?
Btw - Vems hand är det du har på axeln? Blev äcklad av bilden när jag såg handen du har på ena axeln, vems hand? ;o
Kram! :3


Tänkte jag skulle ta och svara på en kommentar jag fick häromdan ;) Hahaha, det är LovisaSoder och det står för Lovisa Söder, för det är en del av mitt efternamn.
Och handen på min axel på bilden är min egen hand, jag håller ut kragen på min jacka ;)

Igårkväll

Sticker till David nue ;) Är typ fett seg, men nu ska jag äntligen åka snart :)
Bilder från igårkväll:
Flams & Trams, bara för att vi är pure awesomeness :D
Btw, alla där ute som funderar på att köpa moppe, gör inte det, det är BÖGIGT

Utgång

Sticker ut strax, ska träffa lite folk ;) Manda hänger med också , kommer bli awesomeness :D

Birthday Gurl

Igår fyllde min sorasyrra 16, så är dags att fira henne nu :D Skriver mer ikväll ;)
seeees

Youtubekändis

Jag är officiellt youtubekändis :D Jag har nämligen 5.000 views på min enda video på youtube :D Den har bara legat uppe i ca 3 månader också :) Får cirka 900 views i veckan nu ;D
Jag ser då inte ut såhär i håret längre, då en frisör klippte av typ ALLT mitt hår...Men åller på att spara ut det igen nu, så snart, snart kommer FLUFFET tillbaka :D
CU FUUCKEERZZZZ :D

Bilddag 12

En bild på min vardag.... Får bli en del av min vardag eftersom att ett foto på hela min vardag skulle va cpkonstig oO
Tjaaa... såhär kan man nog bäst beskriva min vardag...är med Amanda och beter oss helt orelevant och märkligt oavsett vad vi gör.

Royal Republic

I'm not even gonna lie, baby, this I cannot deny, I can see your undearwear from down here
Dagens låt: Underwear - Royal Republic
Jag har köpt snyggaste bikinin ever idag på HM :D Måste ju budget shoppa nu när jag ska på festival och allt i sommar, så tänkte att jag får väll köpa en tråkig på Hm, men så hittade jag typ snyggaste någonsin :D Har inga bilder på den nu, men får ta tills imorgon ;) Svart e den iaf, typ räfflad tror jag det heter och har en skitgullig rosett mellan boobsen och en på rumpan ;D
Jag är på så bra humör idag att jag bjuder på den här härliga fjorreposen ;)

Death Dealers

Tjaaba, ville bara säga att Adept nya album Death Dealers är sjukt jäkla awesome :D Det låter fortfarande som Adept samtidigt som det inte låter precis likadant som deras tidigare skivor. Stort fett tummen upp till Death Dealers :D

Bild 11

En person du kan berätta allt för är dagens bildtema ;) ALLA vet nog redan vem jag kommer ladda upp en bild på. Hahaha, vi har verkligen gått igenom  typ alla stilar tillsammans ;)
Bara för att Flams & Trams är för evigt <3

But I'll be back, don't try 'n follow me

Dagens låt: Misguided ghost - Paramore
Så jävla f**king awesome livet är just nu, har fan aldrig varit bättre :D Och snart är det sommarsommarsommar och då blire NorgeNorgeNorge och HoveHoveHove och solbrännasolbrännasolbränna :D
Ska köpa nya sommarkläderfrån HMs hemsida bara för att det är så jäkla billigt, och det känns sjukt somrigt att sitta och shoppa sommarkläder. Ska fan köpa brun utan sol och kleta på ett FETT lager bara för att känna mig somrig :D
Erkänn sexigaste?? Jag längst till höger och Manda breve mig ;) Hur porriga? SÅ PORRIGA :D

You had me @ Hello

I've never seen a smile that can light the room like yours
It's simply radiant, I feel more with everyday that goes by
I watch the clock to make my timing just right
Saknar dej bejby <3

RSS 2.0