Illamående

Hejsan :) Det känns ungefär som om något har krupit ner i min mage, rullat ihop sig och DÖTT där just nu. Typ ett monster eller nått. Najsbajs. Jaja, ska försöka se det positiva i situationen, jag har åtminstone pyjamas och ett SJUKT mysigt täcke :) Och en säsong av Sons Of Anarchy :)

Wake up, the house is on fire

Godmorgon :) Jag mår lite illa idag med av någon anledning, men det går nog över :) Ska till skolan om typ tio minuter :( Vi har intervalltest på idrotten idag :( HATAR idrott :( Hatar alla sporter faktiskt, speciellt lagbollsporter. Fyfaan. Aja, ikväll sticker jag till stallet och sen iväg för att träffa massamassa nya människor :) Ses ikväll :) J
T-shirt från HM
Armband i silver fick jag av mami på min konfa
Halsband från Glitter
Örhänge från Shock

Sovgott

Har haft riktigt jobbig dag idag, har mått illa, varit trött, och massa grejer :( Har dock träffat David idag, så det är väll en av de få roliga saker som har inträffat idag :) Har träfffat Amanda också, visserligen i skolan, men alltid kul :D Jaja, det är bara att hoppas att morgondagen blir bättre än den här hemska tisdagen, och sova riktigt tungt :) Känns dock väldigt tomt i min säng utan älsklingen, men det får funka den här natten också :( Helgen blir nog kul iaf :)

Gammal bild, men ville visa upp mitt mysgostäcke :)


Little girl, little girl, your life is calling

Godmorgon :) Sticker till skolan nu, är jäkligt sliten, men jag överlever ;) Jag har föressten fastnat för Green Day IGEN :) Min gamla crush :D Så JÄKLA bra!! Skivan 21 Century Breakdown på HÖGSTA :D

Dataproblem

Alldeles nyss kraschade min dator för andra gången på grund av ett nedladdat the sims 3 spel -.-' Så jag valde att avinstallera det, vilket dock gör att jag inte kan spela på några av mina gamla familjer, utan antagligen kommer att bli tvungen att installera om alla spelen och ladda ner allt eget innehåll som jag har samlat på mig under de senaste två åren igen -.-' Så jäkla trött på det här, så jag passade på att avinstallera lite andra grejer också, eftersom att datan började bli lite full :) Känns dock onödigt om man tänker på att jag just satt i typ tre timmar och spelade, och nu är allt bortkastat... Aja, jag får väll hitta på nått i verkliga livet istället ;)

Just nu :)

December 2010 :)

 

Vad tycker ni? Var mitt gamer-jag snyggare då? :o


I'm not after fame and fortune, I'm after you

Tjafan :) Har kommit hem från skolan nu, tar en lugn dag idag. Tänker nog öva på gitarren en hel del ikväll, det var länge sedan jag övade in en ny låt nu :) Juste, jag sks köpa en elgitarr snart också, tror att det blir en ljusblå Fender :) Någon som har nått tips på en bra elgitarr?

Nian suger Det är massa småbarn överall...

dsc03330 (MMS)

Nian suger Det är massa småbarn överallt, idag kom det massa små och satte sig med oss, och sa massa konstiga saker o.O Det är liksom som om bara för att vi är äldst är det okej att driva med oss -.- min regel var att vara snäll mot sexorna i år, men bröt regeln redan idag ...


So now I dance in the flames

Tjafan :) Måndag igen nu, drygt. Aja, tror jag sticker en sväng in till stan eller Kista ikväll och kollar lite nya kläder, så det blir ju kul :) Älsklingen åker iväg med skolan idag, kommer inte hem förens imorgon kväll :( Dom får inte ha mobilerna heller :( Aja, får se det från den ljusa sidan, jag får massa tid över :)
T-shirt från HM
Svarta jeans från Gina Tricot
Ving-örhängen från Ur och Penn
Armband från Glitter

Rekord!

Tjafan :) Skulle bara vilja hälsa till alla som läser min blogg att jag har haft besöksrekord idag! Så himla glad! Love you all, och lovar att fortsätta att blogga regelbundet och att fortsätta göra bloggen intressantare, så länge ni fortsätter besöka ;)
Puss på alla mina nya läsare :)
Juste, blev en sväng med Amanda till Kista idag, hon bytte en jättegullig tröja till rätt storlek och köpte ett nytt halsband :) Sen drog vi till IKEA där hon köpte lite galgar :) Vill ni se vad hon köpte är det här hennes blogg: AmandaWarming
Sovgott nu :)

18 KARAT GOLD, IT FILLS A DIRTY HOLE


Tjafan :) Idag sticker jaag och David till gymmer nån timma eller nått, gotta work on my abs you know ;) Sen så funderar jag på att messa Amanda och se om hon har tid/lust att hänga med på minishopping i Kista ikväll :) Får se :) Blir nog en bra dag i alla fall :)

Dagens låt: 18 Karat gold - Johnossi


I FEEL SO ALIVE

Tjafan :) Igårkväll så hade jag och Catten det riktigt mys/chill/awesome i hennes bubbelpool, lyssnade på radio och snacka, det kändes som sommaren var tillbaka ;) Imorse så vaknade jag hos David, mys och gos där som vanligt :) Sen på kvällen så skulle vi till Kista och kolla bio och käka, dock så var jag så långsam, så vi hann inte med rätt buss :( Istället så åkte vi ner till Jakobsberg och käkade på en restaurang där som heter Lucky House :) Riktigt mysigt, och god mat + billigt ;)
Kom precis tillbaka från badrummet och hittade nått sött i min säng <33

Sound The Alarm

Tjaaaaaaaba :) Najs dag idag verkar det som :) Skolfotot och allt liksom, och jag ahr Davids kofta på mig -.-'. Jag vet preciiiis ur jag sa se ut på min bild :D Anyyyways, så ska jag till apoteket och grejer idag, så det är bara att hoppas att jag inte glömmer det ;) Vi har även läsårets första MATTELÄXA tills idag, suger kuk om du frågar mig...

Svart linne från HM, Svarta jeans från Gina Tricot, Kofta från MQ (Davids), Halsband från Glitter, Ring från HM samt osynligt örhänge från Shock :)

Ikväll blire mys med min kära vän Catten i hennes bubbelbad :D Både hon och jag har massa skvaller att dela med oss av, så det ska nog bli intressant :) Och sen så har jag och Catten alltid så jäkla KUL! (skrev kuk först, men ångrade mig) :D


Ledsen för inget låg uppdatering idag, men...

dsc03274 (MMS)

Ledsen för inget låg uppdatering idag, men har varit ganska busy ;) Jag har skolfotot imorgon :-o vet inte alls vad Jag ska ha på mig :( får se imorgon :) Sovgott :-*


I'LL LET YOU IN THROUGH THE BACKDOOR, BABY

Tjafan :) Jag tänkte på en grej idag, och alltså, är det inte egentligen väldigt sjukt att typ ALLA kollar i tidningar som typ FRIDA eller Sofies Mode eller Klick, eller jag vet inte vad, och så finns det massa modesidor som säger ungefär "Sno stilen av Olivia Palermo!", "Få Kim Kardashians rumpa!", "Fixa Vanessa Hudgens perfekta hy!"?
För, egentligen, när man sitter där med sin budget på cirka 300 kronor att handla kläder för till ett halvår, otränade röv och akne som vägrar försvinna trots åratal av ansiktsmasker och olika tvålar och tillochmed antibiotika, och läser allt det där, så tror jag att man egentligen vet, innerst inne, att jag kommer aldrig, aldrig någonsin, se ut sådär.
För vafan, jag kan inte lägga ut en halv mille på en "snygg outfit", eller skaffa ett jävla rövimplantat, eller ändra mina gener så att jag får arvsanlag till vacker hy. Och, jag tror egentligen inte att jag vill se ut sådä. Egentligen, om någon vandrade in i min skola, med kläder som Olivia Palermo, röv som Kim Kardashian och hy som Vanessa Hudgens, så tror jag att jag skulle bli ganska rädd. För det existerar inga perfekta människor, så det skulle ungefär vara det slutgiltiga beviset på att aliens existerar.
Det enda man gör mot sig själv när man försöker likna andra människor är att klanka ner på sig själv. Försök bli så snygg som du möjligtvis kan bli, istället för att sträva mot ett ouppnåligt mål.
Hehehe, lätt för mig att säga, jag är ju redan BÄST och har världens BÄSTASTE pojkvän :D Nejmen, jag försöker sluta jämföra mig med andra, och bara jämföra med dom fulaste bilderna på mig själv jag äger, och VIPPS så mår man så otroligt mycket bättre :D SÅ SLUTA LÄS DUMMA MODETIDNINGAR SOM VILL GÖRA ER TILL KLONER TACK!!

I'M TIRED OF YOUR WEAKNESS

Skjorta, linne samt skjorta från Gina Tricot
Ring från HM
Örhänge från Shock
PUSSSAAAR <3

NOT ONE SINGLE BONE IN YOUR BACK

Tjafan :) Ibland, när jag sitter och lyssnar på musik, så börjar jag tänka på hur det måste låta i andras öron. Och då tänker jag typ "Hur i helvete kan jag gilla den här musiken? Jag kan inte vara helt frisk...". Men sen så lyssnar jag lite till, inser att jag fortfarande älskar screamo, oavsett vad alla andra tycker, och fortsätter lyssna :) Dagens låt, och ett bra exempel på musiken jag älskar:
Dead On The Inside - Slowlife

LITET TIPS BARA ;)

Tjaba, tänkte tipsa att du kan vinna valfria Uggs på Kandylandy.se :)

WE DON'T DISAPPEAR JUST BECAUSE YOUR EYES ARE SHUT

Idag är det skola igen, dock sovmorgon till halv tio :D Vart faktiskt nöjd med håret idag :D Jag kankse kan börja gilla det tillslut :)
Shit, shit, shit jag längtar som saatan tills i februari när Asking Alexandria kommer till Stockholm!!

TEARS IN HEAVEN


Dagens låt: Tears In Heaven - Eric Clapton



Min gigantiska myströja och jag går och lägger oss nu, och förhoppningsvis så gör även ni det samma <3

MONDAY, BLOODY MONDAY

Nya Jeans från Gina Tricot
Linne från Gina Tricot
Kofta från HM
Halsband från Glitter
Örhängen från Shock

HÅRTIPS

Hade tänkt tipsa om en riktigt bra hårinpacking, till alla med torrt och tunt, sånt där "typiskt nordiskt hår". Nämligen Garnier Respons avocado oil and shea butter. Riktigt bra, och får håret att kännas tjockare och lenare på en gång :)

HELGEN

Tjafan, ledsen för att jag inte har bloggat i helgen, men har varit otroligt upptagen med att gå upp i vikt ;)
Jag och David bestämde redan i fredags att vi skulle till gymmet, men sen så åkte vi inte, jag stack in till Jakobsbergs centrum istället och kollade lite kläder med Amanda och Diana. Köpte lite, bilder senare ;) Sen så stack jag till David, sov där, och vi bestämde oss för att sticka till gymmet på lördagen. På lördagen var det dock PERFEKT mysväder, så det blev såklart inget gymmande, vi skulle göra det idag istället. Men idag så hade jag inte riktigt råd att köpa nytt gymkort, så vi bestämde oss för att göra exakt ingenting hela dagen istället :)

Nu blire hårinpackning, dusch, raka benen och måla naglarna ;)


Änglakort

<3

MISS NOTHING

Tjafan. Jag hatar mitt jävla skit hår. Seriöst. Jag hatar det. Jag sa till dom på frissan att jag ville ha en jämn färg, men när det redan var försent så insåg jag att dom stod och la i några jävla skitslingor. Så nu har jag brunt hår med platinablonda slingor. Snyggt, verkligen, verkligen. NOT. Så jävla tacky. Fyfaan. 980 spänn för bajs. Fucking skit.
Det syns inte på bilden hur hemskt det är irl.

MY LITTLE DECOY

Tjafan :D Ännu en dag i skolan, jag är faktiskt riktigt pepp för en gångs skull! Kan bero på att jag ska till frisören idag! :D Sen ikväll ska löshår beställas från RapunzeOfSweden i matchande färg till mitt nya hår! Jag är så jäkla peppad! Dock dyrt, kommer väll kosta mig kanske 1200, plus löshåret 900, men det får det faktiskt vara värt, jag lägger nästan aldrig pengar på mitt hår :) Bara det att jag kommer vara helt pank sen...
Linne från Monki
Jeans från Cheap Monday
Halsband köpt på loppis och Glitter

KÄNNER NI RUSET?

Idag efter skolan så drog jag in till Jakobsberg för att träffa David, uträttade ett viktigt ärende, och drog sen hem till mig. Väl hemma hos mig kollade vi Sons Of Anarchy, en skitbra serie som alla borde se, och sen så drog vi till stallet. Sen på kvällen så blev det att byta om, fräscha upp sminket och sticka ner till Görväln för grillning med en massa folk :) Jag kände väll ungefär hälften, men det var skitmysigt!
Är sjukt pepp på att bleka håret imorgon, ska bli så jääävla najs! :D PUSS och godnatt <3

HEARTBEAT POUNDING AWAY

Tjafan :D Första dagen i skolan idag, dock bara upprop och sen får alla gå typ ;) Vi kommer få våra scheman idag hoppas jag, vill se om jag får några sovmornar ;) Sen ska jag träffa älsklingen, som jag redan saknar :(

Hahaha, jag ser nästan ut precis som jag gjorde för lite mindre än ett år sen :o Imorgon ska jag ÄNTLIGEN till frisören och bli blond! :D Ska bli så jäkla skönt att äntligen få det gjort! Ses ikväll då :)<3


BLONDE 'N BLONDER

 

Jag har nu en bokad frisör tid på torsdag klockan fem och ska ÄNTLIGEN bli BLOOND!!

DAGENS LÅT

Dagens låt: True Colors - Ane Brun

Sjukt bra låt + sjukt bra sångröst + sjukt fint piano

TRUE COLORS SHINE THROUGH

Tja! Idag har varit sista dagen på sommarlovet, och det har firats med hardcoremys med älsklingen <3 Har inte bloggat dom två senaste dagarna, men har väll kanske inte varit dom två bästa dagarna i mitt liv om man säger så. Tack gud för att jag har David <3
Bilden har lite, eller, mycket möjligt, ingenting alls att göra med inlägget, men jag har ne inpackning och en plastpåse på huvudet, så vägrar att lägga upp en ny bild ;)

Tjafan :) langar en mobilblogg från linköp...

dsc03311 (MMS)

Tjafan :) langar en mobilblogg från linköping :) ska iväg och fira en släkting, har precis stannat och käkat lunch :) Bloggar mer ikväll ;)


ASKING ALEXANDRIA

Asking Alexandria kommer till Stockholm i februari! Så jäkla bra! Ska lätt gå, har knarkat deras senaste album hela sommaren :D Så jäkla härligt :D

IKEA

Tjaba :) Igår så sov jag hos Amanda, och sen nu på dagen så har vi varit på IKEA Barkarby och kollat lite, hittade ingenting, men det var värt det för dom har så jäkla goda kanelbullar :D Min mobil laddade ur imorse också, så har inte kunnat nå David på hela dagen, så längtar efter honom :( Har dåligt samvete också över en grej jag missade, så ska skynda mig dit. Men hade kul med Amanda idag iaf :)
Oh, så charmig jag är, tycker ni inte? ;)

Grönan

Tjafan ;) Idag blir det Gröna Lund med älsklingen, tror vi ska åka färjan och allt :) Var typ ett år sen jag var där sist, hahaha, bloggade om det också :) Det spöregnade hela dagen och jag kom hem dyngsur och jätteglad, Amanda hade en panikattack i Insane och jag asgarvade åt hela skiten :) Var där med Manda, Niklas och Vidar förra året, men det blir som sagt med David i år :)
Skjorta från GinaTricot
Linne från GinaTricot
Svarta jeans från CheapMonday
Plånbok från Only
Ring från HM
Litet halsband från Glitter och det stora köpt på loppis

When the air that we breathe becomes air that we choke.

Hade tänkt börja fippla med ny design nu, och inte bara ny header, hel ny design ;) Måste fixa menyn och sånt :) Men headern kommer bara bli tillfällig, eftersom att jag har en del på g med håret, ska till frisören bland annat ;) Så lägger upp nya headern då :)
Juste, har tagit tre nya hål i örat också, gjorde det i måndags på guldaffären i Veddestacentrum, där det bara kostar 25 spänn per hål :) Blev jätte nöjd :D
Dom guldiga plupparna är två av dom tre nya hålen, det tredje sitter som hål nummer två liksom i andra örat :) Hoppas ni fattade den beskrivningen :s Hahaha, man ser också hur ljust mitt hår har blivit i Spanien också :D

Hemma nu igen :)

Heej :) Kom hem igår från Spanien :D Spenderade kvällen igår med Amanda och David, skitmysigt :) Vi gick ut en sväng och träffade lite folk, alltid kul att träffas igen när alla kommit hem :) Idag blir det träffa Amanda en sväng, och sen gos med älsklingen :) Eftersom att det är så regningt idag så är det perfekt mysväder :D
Imorgon tror jag att jag sticker till Veddesta centrum och tar ett par hål i öronen, får se :)
Harebra ;) <3

Hemlängtan

Tjaba :) jag sitter fortfarande här i Spanien och bloggar frân Markus otroligt sega dator, som inte har de tvâ av sista bokstäverna i alfabetet -.- Men, jag gor det bästa jag kan av det :) Längtar hem som faan nu, är massa som jag inte har träffat pâ hela sommarlovet, och sâ saknar jag älsklingen sâklart <3 Saknar Amanda ocksâ :(  Men, men Jag hoppas pâ ett par riktig härliga sista veckor av sommarlovet när jag kommer hem :) Kommer ju faktiskt hem redan i overmorgon :) Inga bilder right now, eftersom att det inte är min data, men lovar att bâde bloggen, uppdateringen och designen kommer bli bättre sâfort jag kommer hem <3 PUSSAR FRÂN SPANIEN <3


VIVA ESPAÑA :D

Tjaaba :) Sitter i Spanien nu, hemma hos min lâtsas systers kusiner (ja, dom bor här, och ja, dom pratar bâde svenska och spanska). Markus sover, men jag är fortfarande vaken i alla fall :) Ganska olikt honom att lägga sig sâhär tidigt :/ Men men.
Saknar David, som fortfarande sitter hemma i Sverige :( Saknar Amanda ocksâ, har inte träffat henne sen jag âkte hem ifrân Norge :( Men, snart sâ :D
CIAO, nu ska jag satsa pâ att sova, och imorgon blir det SCHTEEEK vid poolen :D

Fick bli en gammal bild, men det är okej :D Pussa fâr=MEE GUSTA :D
Juste, enda meningen jag har lärt mig pâ spanska so far: EL GATITO ES MUUUY MOONO!!
translate: DEN LILLA KATTEN ÄR MYCKET GUULLIIIG!!
(mono kan ocksâ betyda apa, men i det här fallet blir det gullig :D)
CIAO <3

RSS 2.0