Crazy helg

Tjaba! Känner mig duktig som bloggar (trots att jag gör det istället för att plugga). 
I alla fall, denna helg har varit helt galen. I fredags städade jag hos mamma, åkte och jobbade och sedan mötte upp Niklas i Jakobsberg, åkte hem till mamma igen för att packa lite och sedan till pappa. Mysig kväll, somnade tidigt.
Sedan lördag var jag uppe redan vid nio och pallrade mig iväg till Ica i typ pyjamas för att köpa två flaskor glögg innan frukost. Till tolv var jag sedan med mina termosar vid Medborgarplatsen där jag stod till halv tre med klassen sålde julfika för att spara pengar till studenten. Efter det var det raka vägen till släktkalas, och sedan direkt därifrån ut på krogen. Jag, Amanda, Filip och Niklas körde barrunda och avslutade på Donken, kul att hänga med dom lite :) 
Idag söndag kämpade jag och Niklas oss upp och åkte in till Kinamuren i Vasastan för att äta buffé och fira min första lön/vår månadsdag. (Känns töntigt att fira en månadsdag men är man gullig så är man). När vi sitter där så går jag från småförkyld till sjuk på typ 45 min, så nu sitter jag här sjuk som ett as och pluggar. Najs. Lite Dexter blir det nog också innan sängdags. 
Hahaha Filip är en idiot 
 

Eventuell förändring?

Jag har haft denna blogg sedan några dagar innan jag började sjuan 2009 (tror jag?). Detta är fett länge, alltså strax över fem år nu. En kan gå tillbaka i min historik här och i princip följa hur jag växer upp, och när jag får allt mer plugg och andra ansvar och allt mindre fritid (i och med att inläggen blir färre och färre). Jag tycker att det är skitkul att en kan göra det, men det kanske är dags för mig att byta form på inläggen för att inspirera mig själv lite. Jag bloggar inte så mycket längre, och det kan mycket väl bero på att jag inte tycker att det är så roligt att hålla på och fota mina kläder och skriva vad jag har gjort. Jag gör inte så jävla mycket annorlunda än de flesta andra 18-åringar, jag är med vänner, pluggar, går på krogen, kollar på serier och spenderar lite för mycket tid i mjukiskläder i min pojkväns soffa. Så den typen av inlägg säger inte längre så mycket om mig förutom hur jag ser ut för tillfället och att jag är en överambitiös ungdom. Därför har jag funderat på att i större utsträckning börja skriva åsiktsinlägg. Lär bli en hel del vänsterpolitik, feminism och ilska, men det säger åtminstone mer om mig än ett par rader om att jag varit på bio. 
Senså vill jag ju också, som alla vänstervridna, arga, åsiktsbenägna ungdomar, arbeta med skrivande och förändra världen, så det kanske är bättre för min personliga utveckling också. 
Enda problemet är väll att jag knappast lär vinna några vänner på det, men det är ändå ingen som läser det jag skriver här så vem fan bryr sig. 
 
Bara för det så la jag in bilder på mig själv även i detta inlägg haha, inoni. Nej, men bilden överst är en bild från första året jag hade bloggen och den längst ner är en ny och fresh från förra nånaden. 
 
 

Mitt liv

Alltså vet inte ens vad jag håller på med i livet just nu. Flänger typ runt som en skadeskjuten höna och tar dåliga beslut. Som det här med att gå på krogen fem gånger på en vecka, var det en bra grej tyckte jag? Uppenbarligen. Cashen börjar sina, plugget komma ikapp, och imorgon blir det standup och öl med Emma. 
Har tusen grejer jag borde göra, men nätshoppar, smsar och läser bloggar mest. Spenderar även mycket tid med att titta på när Niklas pluggar när jag egentligen borde plugga. Sedan sätter jag mig och klagar på att jag har så mycket plugg. Niklas säger att jag borde plugga, så jag sätter mig och kollar på Ph istället. Bra jobbat Lovisa. Samma sak med det här med bloggen, får väll försöka skriva här ibland även fast jag inte har några bilder typ. 
 
Aja. Det är resten av veckans planer i alla fall, stand up med Emma imorgon, efter jobbet (har fått jobb på studybuddy), på fredag eventuell utgång med Amanda och på lördag ska jag hänga med Niklas mamma och sedan på släktfest. Söndag lär bli mys med Nicke (kanske lite plugg). 
Blond nu btw (gammal bild yes) 
 

RSS 2.0