Flams och Trams

Åsa (min låtsas mamma) brukar kalla mig och Amanda för Flams och Trams. Ja, ni kan ju gissa varför. Jag och Amanda har kommit fram till att hon är Flams och jag är Trams. Det kan ni ju också gissa varför.

Idag skulle iallafall Flams och Trams ut på äventyr, men allt avbröts när Flams sa: "Vi gör det imorgon istället."

Sagt och gjort. Flams och Trams äventyr får vänta tills imorgon. Dom kollade på en Green Day dvd istället. Den var uppdelad i tre olika delar men dom tittade bara på en.


On the go

Jag är "på väg" till Catten nu, (jag har fortfarande pyjamas på mig). Jag vet att klockan är halv två men jag vaknade för en och en halv timme sen. Catten är den enda jag känner som gillar Tokio Hotel. Är inte det lite märkligt? Det verkar som om dom har miljontals fans, men endå har jag bara en person som gillar dom...

Vi ska iallafall se "A Nightmare Before Christmas". Jag har velat se den länge och jag har hört att den är bra. Hoppas den är det ^^. 


O.o Facebook...(dregel)

Jag har börjat misstänka att jag är beroende av facebook...Jag kan sitta i 4h och bara läsa kommentarer och ta roliga quiz och söka på roliga grupper...Det är helt sjukt. Jag skulle bara kolla om jag hade några vänförfrågningar och så fastnade jag i en och en halv timme weird...

 
Dregel...känner mig som en utsliten datanörd, haha

Föressten jag fick en ny laptop i julklapp, den jag bloggar ifrån. Den är asbra och har nyaste windows, Windows 7 om nån undrar (nyare än vista Maaaaaaaxaaaat)^^

Nej, nu ska jag ta och installera iTunes till min Ipod nano (som jag också fick i julklapp) X3

Jag känner mig som en bortskämd, dregglande datanörd, lol!

 
Min vackra Ipod nano i sin vackra förpackning ^^(Man ser min ännu vackrare Green Day affish i bakgrunden O.o)

Luciamorgon.......Zzzzova

För mig är det fortfarande morgon och jag sitter här i pyjamas och skriver fast klockan är halv två, haha, jag känner mig lite misslyckad. Hoppas att det går över. Anyway God jul och bra fortsättning till er allihopa, som alla säger jämt i juletider. Hoppas eran lucia blir fartfylldare än min...

Jag har varken bloggat eller lagt upp några bilder på sistone så jag misstänker att det kommer bli ganska många bilder till det här inlägget.

 

 

 
Jag gick en mangakurs på temadagarna i skolan.

 

 
Sveriges fulaste busskur...

 
Haha Lets go shopping

 

 

 

Lite många videos, men jag har börjat ägna skrämmande mycket tid åt att kolla på green day videos på youtube...

Plugg

Inte kul, inte kul, nej det är faan inte kul att plugga... Spanska glosor, svenska saga, No böcker och en massa till... Och stefan ligger 35 tal efter i matten... Sitter hemma hos Stefan nu och vi har båda en massa plugg att fixa, men jag tog med mig spanska glosorna som tur va... Kan inte lägga upp några bilder såklart eftersom jag är hos Stefan.

Det är en kille i min klass (alla vet vem det är, hah) som säger att Green Day suger och är på mig hela tiden och det är asjobbigt, för man måste respektera andra och vad dom tycker. Jag menar, jag går inte runt och skriker att jag hatar E.M.D bara för att ha någonting att skrika. Man måste respektera andras smak (även om den suger). 

 
Stefan, hemma hos Stefan... 
Snygg i håret, haha  

RSS 2.0