Jag lever mellan raderna, danser i marginalerna

Livet är kaos på typ 2000 decibel typ 20 timmar om dygnet 6 dagar i veckan just nu. Och när det lugnar ner sig så spenderar jag tiden med att ligga apatisk i min säng eller paniktitta ikapp på alla tv-serier. Ibland gråter jag en skvätt för att jag är stressad (som man gör), men för det mesta bara fortsätter jag. Jobbar som ett as, pluggar mer än jag egentligen hinner och festar som bara jag kan. Åh, jag tränar mindre än jag borde också. 22 days to go på VRG och jag har nog aldrig velat stanna kvar så gärna, men det är bara lite nostalgi som talar. 
 
Vi har btw haft vår klass-skiva, för två veckor sedan, vart så jäkla lyckat! En av de bättre kvällarna i livet, helt lungt. Min egentliga utklädnad hann inte komma på posten, så jag fick improvisera och klädde ut mig till Regina George med en hemmagjord Burn Book. Vart rätt lyckat, Burn book:en är fylld, men de som inte kände igen Regina från filmen tyckte nog mest att jag såg ut som en streetwalker från 2002... Jag drack precis lagom mängd (läs en hel del) vin, dansade en hel den, och flängde runt som jag brukar. Bondade lite med Atheas mamma också haha. 
 
Har även beställs min studentklänning och balklänning nu, tror att det kommer bli klockrent om skorna som jag ska beställa passar bra till bara! Blider lägger jag upp efter balen och studenten, har ingen som helst energi till att ta några själv hehe. 
 
En annan grej som har hänt är att jag har återigen varit hos frisören och slingat och klippt inför studenten, och nu är jag fan nästan lite FÖR blond. Lär bli vitt under Rhodos-solen i sommar men det älskar vi. 
 
I övrigt är det mattenationella imorgon och jag måste panikplugga, puss. 
Vimmel från skivan
Det lite väl blonda håret (därav minen)
 
 
 
 

Mösspåtagning

Nu har valborg passerat och studentmössan har tagits på och det är dags att bli så där mysigt sentimental över de tre åren som gått. Jag kommer att sakna alla fina, roliga, glada, smarta, snygga människor jag har lärt känna, vissa bra andra sämre. Min skola har gett mig så jäkla mycket de senaste tre åren, men visst har det varit skitjobbigt också. Viktor Rydberg har blivit mitt liv på gott och ont, hahaha. Men snart är gymnasiet över och det är dags för nya äventyr. 
Dagen spenderades på Cliff Barnes, Nivå 22, Chovas, Baba och till sist Colloseum. Hann med att träffa dem flesta, vilket var en grej jag var orolig över, så är relativt nöjd med kvällen. Vissa verkar ha haft den bästa kvällen i sina liv, men jag ska inte överdriva, hade en lång och kul dag helt enkelt. 
Öh jaa vi renoverar lägenheten lol
 
 

RSS 2.0