Trött

Idag har nog varit den tröttaste dagen i mitt liv! Jag har sovit tre timmar inatt, vaknade nämligen vid tre och kunde inte somna om, så har varit vaken sedan dess! The life of en mörkrädd sextonåring liksom... 
Hann dra i mig två stora latte från seven eleven innan klockan elva, sedan mådde jag hyfsat ett tag. Men ungefär lagom till tågfärden hem så började det pipa i öronen och jag mådde hur illa som helst för att jag var så trött, raka vägen hem och sova 30 min då! 
Nu ska jag dock packa (åker ju till Vietnam på onsdag), och skriva en svenska uppsats som ska vara inne imorgon. 
Fan tur att det är lov snart. 
 

Man kan inte få allt

Tjaba :) Har varit riktigt dålig på ett antal saker senaste veckorna, som till exempel att blogga, träna, äta nyttigt, spara pengar... Både på grund av lite personliga grejer, som jag sagt tidigare, men även plugg och mycket annat i skolan. 
Men, man kan inte alltid hinna med allt, verkar som om jag inte kan få ihop det, måste alltid vara nått som jag ligger efter med. 
Och bättre lär det ju inte bli, ska ju till Vietnam om tre dagar! Där lär det bli varken bloggning, nyttig mar, pengasparande eller plugg ju... Men har iaf lovat mig själv att försöka träna lite styrka varje dag när jag är där! Kommer att vara där i nästan tre veckor, så det ska väl hinnas med iaf ;) 
Men bloggen kommer att uppdateras de tre dagarna innan jag åker, och sedan antagligen ingenting under hela jullovet, ledsen ;) Men när jag kommer hem så ska det bli nystart med nydesign och hela grejen! Så ser fram emot det :) 

Ny tröja

Var länge sedan jag bloggade om nått annat än vardag, så tänkte passa på att visa upp min nya favorittröja från Kappahl! Älskar den, oversize och skitgosig! Kostar 199kr och finns i blå och röd också ;) 

Där palmerna bor - Medina

(Bild från i somras)
Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag drar till Vietnam, taggar som faan med Där palmerna bor med Medina i lurarna ;) 
Ska bli så jäkla brun, och njuta så hårt av 30 graders värme i nästan tre veckor, det ni :) 
Puss 

Lördag

Hej folk! Bloggningen har varit lite gles de senaste dagarna, men som sagt så beror det på att jag går igenom en del just nu. 
Tänkte i alla fall slänga in ett inlägg nu, ska strax iväg till Amanda, lite andra tjejer kommer vara där också, så det ska bli mysigt! 
Ska spela sims nu nån timma innan jag drar :) 
Ses, puss! 

Lego House - Ed Sheeran

Ibland kan verkligen en låt beskriva precis vad man känner. Älskar Ed Sheeran. Gillar inte riktigt videon, men texten alltså...
 
 

Chacha bloggeeen

(Ignorera typ tjockishakan som jag av någon anledning fick på bilden...)
Min syrra hälsar chacha bloggen, och jag säger hej :) 
Dagen har varit lite av en berg och dalbana med mina känslor om man säger så, men det är bara att försöka hålla sig positiv! 
Efter skolan så tog jag en mysfika på espresso house i gamla stan med Markus i alla fall, jättemysigt att träffa honom igen! 
Har haft en jättbra hårdag idag också, hahaha, har faktiskt fått en del komplimanger! :D Älskar verkligen mitt nya hår! 

Infokväll Viktor Rydberg Odenplan

Hej! Tänkte bara berätta att Viktor Rydberg Odenplan imorgonkväll (det är förvisso fullbokat skulle jag tro) har infokväll för nior, och jag ska vara guide! Ska bli jättekul! Men det är ju då fullbokat tror jag, men om ni tror att ni har vad som krävs för att komma in på (enligt mig och många andra) Stockholm bästa skola, så kom förbi imorrn eller någon annan kväll! Jag hoppas på att kunna vara guide på även de andra, så vi ses kanske ;)
Hehehe, ska skrämma skiten ur dom med allt plugg man måste göra :D Nejdå, men säga sanningen måste man väll...? 

Allt kommer fixa sig, till slut

Tja! Jag bloggar ju då som sagt inte så mycket just nu, pga personliga grejer, men jag bara måste ge ett shoutout till mina fina vänner Isak och Niklas som knackade på dörren idag med Ben and Jerrys Cookie Dough för att göra mig gladare. Riktigt fina bros man har! <3 

Fiesta

Hej! 
Igår var det fest, riktigt roligt, med kul tema och allt! Alla var jätteuppklädda och hade masker, kändes riktigt "Upper East Side", hahha :) Nejmen det va najs! Var inte så jättetaggad igår, så jag tog det relativt lungt, men vart ändå riktigt bra kväll! 
Tog mig inte till centralen i tid med sista pendeln, så sov över hos Athea, så morgonen spenderades med att ta sig hem från St Eriksplan, och nu ska jag bara mysa :) 
Puss!

RSS 2.0