Stand Up + Öl = Sant

Hej på er! Länge sedan jag skrev nu igen men inte mycket har hänt. Livet flyter på mest, jag har gått ut massa, tror att jag måste lugna mig lite, har blivit minst två-tre ggr i veckan nu ganska länge. Det blir ganska tomt i kassan kan jag säga när alla pengar går åt på öl/cider/vin, inträde på klubbar och mat, så kläder har jag inte köpt sedan början på januari. 
 
Nu är det sportlov i alla fall, vilket jag spenderar hos mamma. Jag bor ju mest hos pappa nu, det är enklare än att behöva flytta och packa ihop sitt liv hela tiden. Niklas jobbar mest, hela dagen varje dag typ, så jag hittar på andra grejer. Tränar, är med kompisar och har varit på fotografiska i veckan bland annat. Pluggar ju såklart också. 
 
Igår vart det i alla fall utgång, jag och Alva gick på gratis stand up på Baras backe. Väl där så stötte vi på Emma och Isabelle, så vi hängde med dom. Efter stand upen så skulle jag egentligen till Babas för att dansa bort natten men kön var lång och inträdet dyrt så Emma och jag drog på nån bar istället. Vet inte var vi var för vi bara gick in på första bästa. Blev bjudna på drinkar och socialiserade i ett par timmar och sedan fick det vara nog så vi tog en taxi hem till Emma. Råkade eventuellt bli ett par öl för mycket och idag mår jag inte på topp hehe. Bra onsdag i alla fall. 
 
Bild på mig och Alva från stand up:en igår, varför ser jag alltid så suddig ut på bild? 
 

Söker jobb

Sitter och försöker knåpa ihop lite personliga brev till olika barer på Rhodos, men hittills är det lite svårt. Det är ju lite skillnad från när man söker ett vanligt jobb, eftersom att på Rhodos är de mest ute efter en skön person, och det är lite svårt att visa vem man är som människa i ett personligt brev haha. Men fan vad jag hoppas att jag får något alltså, skulle vara så jävla bra sommar!! 
 
Försöker också komma igång med en flera veckor försenad kemilabbrapport, men det känns ju relativt hopplöst när Rhodos lockar </3 
 
Igår vart det en lugn kväll hemma, Niklas var på middag, Emma (som jag skulle ha träffat) var sjuk och Amanda och gänget ville inte gå ut förrän idag. Glass och film och sedan sova vid ett-tiden vart ganska mysigt endå. Idag har jag bara tagit det lugnt och pluggat men ikväll blir det utgång! Vet inte vart än, men är taggad i alla fall.

Klara har åkt

Igår åkte min storasyster Klara till Australien för att stanna där i minst ett år, och när hon kommer hem finns det en stor chans att jag har börjat på college i USA, så vi kanske inte kommer att se varandra på tre eller fler år. Overkligt känns det, men mest känns det som slutet på något. Fast egentligen så har ingenting varit som det kändes som att det alltid skulle vara på väldigt länge. Min lillasyster bor hos mamma nu permanent, min storasyster tog studenten förra året, jag själv är knappt aldrig hemma utom när jag sover (och knappt då), jag har ny pojkvän sedan tre månader tillbaka och min skola har flyttat till ny byggnad. Om man jämför med hur mitt liv såg ut för ett och ett halvt år sedan, så är verkligen ALLT annorlunda, utom mitt rum. Jag är fan till och med blond och är ihop med en annan kille än vad jag var då. Ett par tre kompisar som hänger med i alla svängarna har jag ju, men i övrigt alltså shit. Allt förändras och fort går det. Bara att hoppas på att det är till det bästa nu då. 
 
Fett djupt det råkade bli, var inte riktigt menat så haha, aja. 

Hata vinter

Nu kan februari få vara över tack så mycket. Februari började för tre dagar sedan men jag har varit redo för mars i flera veckor känns det som. DOm kommande tre veckorna är de sista veckorna innan lovet och kryssningen och det känns som om dom bara segar sig fram extra långsamt för att irritera mig. 
 
Är också så jävla blek just nu att jag inte hittar några kläder att ha för att jag känner mig ful och blek i ALLT, hela tiden. Måste typ börja sola solarium eller nått, alternativ köpa en jävla bra brun utan sol. Tur att jag har exakt inga pengar. 
 
Nej nu fan vill jag ha sommar och Grekland och (relativt) bruna ben och värme. Gärna En body to die for på köpet också, men det får jag jobba på istället haha :) 
 
Bild från Kos som jag inte lagt upp förut tror jag, bruna var vi allihopa (Fast Annabel vann nog den tävligen lol)
 

Vårtermin

Tja! 
Nu har skolan återigen börjat, och jag har återigen 1000 saker att göra samtidigt haha. Födelsedagar planeras, gymnasiearbetet avslutas, klasskiva och slutskiva planeras, sommarjobb söks och lägenheten renoveras. På detta är det också gamla vanliga jobbet och läxorna och skolan och festerna och utgångarna och pojkvännen och vännerna. Juste också träningen med. Hahah det är ett under ibland kan jag tycka, men väldigt kul är det också! Nu har lusten kommit tillbaka kan man lungt säga, så jag satsar i det mesta nu för tiden. Dödssugen är jag dock på studenten och allt vad det innebär, men snart är det kryssning, så det är inte så långt kvarinnan det drar igång! 
 
Idag har jag haft en normal dag i skolan, som btw är NYA skolan nu, vi har ju bytt lokaler äntligen till Norrtulls gamla sjukhus tvärs över gatan. Allt är helt nytt och renoverat, är sjukt jäkla snyggt! Måste nästan ta lite bilder någon gång haha. Ljust och fräscht om man säger så, med en liten hint av gammaldags. Hehe nejmen väldigt fint! 
 
Min älskade älskade storasyster flyger också till Australien imorgon, och planen är att hon ska stanna i minst ett år, och helt två. Henne kommer jag definitivt att sakna, men tror inte att det har sjunkit in än riktigt att hon verkligen ska åka... Men hon kommer ha sjukt kul och vi kommer skypea i alla fall! 
 
Fest var det med Niklas och det gänget i fredags, lagom party med en massa 98or kanske, vi var liksom bland dom äldsta, hemmafester kanske inte är till för oss längre. Men det var kul i alla fall, hängde mest med Bennes flickvän Elin, världens gulligaste tjej, så det med ett par glas vin blev ju bra endå. I lördags gjorde vi tre-rätters (fast efterätten var popcorn och choklad) och bara myste. Söndagen blev pluggdag, och en mysig helg allt som allt. 
 
I nya biblioteket (som ännu inte har böcker) har klassen myst på skolans mysdag
Jag och Niklas lagade bruschetta till förrätt i lördags, fotade dock inte den andra maten hehe
 
 
 
 
 

RSS 2.0