Sushi!

Bild på mig och söta Alva från lunchen idag :) Bilden är snodd från Annabels instagram (annabelaroka)
Idag har jag haft en relativt lugn dag :) Började morgonen med bodypump och åkte sedan med några fina tjejer från klassen och åt buffé på Kina Muren, har typ aldrig varit så mätt i mitt liv, lärde mig att älska suchi idag! 
 

Romantik i vardagen

Bild från Instagram idag, återigen :)

Tjaba :) Idag har varit en normal tisdag, klarat av mitt gympass idag också, satsar på en perfekt vecka nu! Sitter just nu i sängen och snackade fram tills för en minut sedan med David i telefon, han avbröt mig och la på för att hans syrra kom hem, åh romantik i vardagen alltså <3 Ska strax gå och lägga mig, ska bara fixa mitt "Overnight Oatmeal" till frukost imorgon och sen ska jag GOSA :D 
Sovgott!

Måndag

Bild från idag på Instagram :) 
Nu var man hemma från ett härligt konditions + magstyrkepass på gymmet, har käkat och duschat. Sitter nedkrupen under mitt stora duntäcke och ska börja med läxorna, haha, som om det inte räckte med 7 timmar i skolan idag... 
Är väldigt taggad inför denna och kommande veckor, har äntligen kommit igång med träningen IGEN, och har massa roliga saker inplanerat :) Om bara cirka två veckor är det faktiskt min och Davids tvåårsdag, så imorgon ska jag ringa och boka bord på den italienska restaurangen Döden i Grytan vid Odenplan! Ska bli asmysigt! :) 

Helgen

Jävligt dåliga instagrambilder, men har tyvärr inget bättre. Båda bilderna är från lördagskvällen i alla fall :)
Ledsen för dålig bloggning, men blir lätt så när skolan drar igång, och det är mycket :( 
Jag har haft finaste helgen med David i alla fall. I fredags var vi ute och åt pizza och sen hem och mysa. I lördags var vi först hos hans mormor på födelsedagskalas och sedan drog vi hem till hans kompis i Kallhäll där det va en del folk, träffade många nya schyssta människor! ;) 
Idag har vi kollat Django Unchained och myst mest, standardsöndag, hahaha. 
Men nu måste jag ta tag i allt plugg som jag har skjutit upp hela helgen! Puss 

Veckans träning

Hej! Är så jäkla taggad inför min planerade träningsvecka! Har fått flytta runt lite, men det blir nog bra ;) Vet dock ej om jag kommer hinna träna på torsdag, men det kanske går att klämma in seeeent på kvällen, hmm. Men, men vill man så kan man! 
 
Måndag - Kondition + magstyrka 
Tisdag - Styrka: Ben + rumpa 
Onsdag - Magstyrka 
Torsdag - Styrka: Rygg + mage
Fredag - Kondition + magstyrka 
Lördag - Vilodag 
Söndag - Styrka: Armar + mage 

Lugn helg

Hej på er! Jag sitter nu hemma hos David och tittar på Community och småcrushar lite på Abed, haha. Älskar den serien iaf, är halvvägs igenom säsong 2 och började kolla i fredags... 
Min helg har varit riktigt härligt händelselös, har spenderat både dagarna och kvällarna med min fina David. Vi har inte gjort särskilt mycket, igår var två av hans kompisar här och kollade på film, men socialare än så har vi inte varit, hahah :) 
Idag ska jag försöka masa mig iväg till gymmet, dags att sluta slöa nu efter största vilodagen igår! 

Träning

Iväg mot gymmet återigen nu då! Har faktiskt kommit igång den här veckan, känns riktigt bra. Håller tummarna för att jag ska lyckas vara duktig hela helgen, och sedan ännu bättre nästa vecka så att jag kan börja se resultat :) 
Idag är det fredag, så det är styrka idag! Rygg och mage! 

Frukost

Min nya frukost favorit! Varma äpplen och banan med hackade nötter och krossat linfrö. Tar lite längre tid att göra, men är perfekt på helgen, och är jättenyttigt. Jag använder ett helt äpple som jag skär i småbitar och sedan värmer i ugnen och sedan skär jag en halv banan i skivor och blandar. Hackar de nötter vi har hemma, oftast mandel och har på tilsammans med krossade linfrön. Jättegott!

Myser runt

Hhihi, ser ni mina fina naglar! Gick till en salong i Ho Chi Minh City när vi var i Vietnam och fixade geltippar :) 
Idag har jag då mest myst runt i min nya abercrombie-tisha och Davids jättestora mjukisbyxor. Väldigt trist och lugn dag, men ändå skönt att bara ta det lungt lite! Skönt att varken behöva sminka sig eller sätta på sig ett par ordentliga byxor också, hehehe. 

Nytt - Vietnam

Har sagt ett tag att jag ska lägga upp bilder på det jag köpte i Vietnam, så nu har jag äntligen tagit tag i det och fotat! Detta är dock inte allt, men det mesta! Mina favoriter är den gråa fransväskan, Mulberry-neccesären och grejerna från Victoria's Secret, luktar så jäkla gott! 
Lite tråkigt att bildkvalitén blir mycket sämre när man laddar upp, men skit i det. Färgerna ser även konstiga ut på Pradaväskan på sista bilden, den är mörkbrun med gulddetaljer! :)
 

Mot gymmet!

Idag drar jag igång med träningen igen! Den har uteblivit ett tag på grund av ett astma-virus jag har som gör det svårt för mig att andas, men det har blivit lite bättre nu, och jag tänker inte låta det stoppa mig längre ;) Jag har gjort ett nytt träningsschema som går mer ut på kortare träningspass nästan varje dag, tidigare har jag satsat på flera timmar färre gånger i veckan. Jag har även ett fokus på magstyrka då jag har slagit vad med en kille i klassen, hahaha. 
 
Måndag - Kondition + magstyrka 
Tisdag - Styrka: Ben + rumpa + mage
Onsdag - Magstyrka 
Torsdag - Kondition + magstyrka
Fredag - Styrka: Rygg + mage
Lördag -  Vilodag 
Söndag - Styrka: Armar + mage
 
Jag har även en matplanering som jag startade med för en vecka sedan. Om jag av någon anledning missar en gymdag (träffa David, mycket i skolan, sjuk eller upptagen), så betyder det långpromenad! Och så mycket som jag hatar utomhus så är det relativt troligt at jag kommer att åka till gymmet som jag ska ;) 

Ny kamera?

Är jäkligt sugen på att köpa en ny kamera, jag har ingen, och min mobilkamera suger... Alla med iphone springer ju jämt runt på fester (och typ alltid?) och fotar, och det vill jag också kunna göra :) Så jag letar efter en jäääävligt prisvärd (hehe, snål) kompaktkamera som får plats i handväskan... Funderar på denna, Nikon COOLPIX S3300, någon som vet om den är bra? 

Godmorgon

Hahaha, gaaaaammal bild på mig och David, från sommaren 2011
Godmorgon! Har precis vaknat och ligger i sängen och "pluggar" lite och äter godis, myser som satan med mitt nya duntäcke som jag fick i julklapp :D Ska strax gå upp och äta frukost, om bara finaste David ville vakna någon gång...
Idag ska jag fira Åsa, min låtsasmamma som har fyllt 41, mysa med David, och aa, typ plugga. 
Jag vet, intressantaste inlägget, men ville mest meddela att jag lever ;) 

Green Day - Uno, Dos och Tré

Hej! Jag tänkte tipsa om Green Days tre nya album, Uno, Dos och Tré, som jag faktiskt tycker är riktigt bra! Ni har kanske hört Oh Love, Kill the DJ eller Let Yourself Go från Uno som har spelats en del på radio. Men de två andra albumen har knappt fått någon marknadsföring eftersom att Billie Joe Armstrong, bandets sångare och gitarrist, meddelande att han skulle försöka avvänja sig från drogmissbruk bara ett par dagar innan Dos släpptes, så de har knappt spelats på radio, och nästan ingen marknadsföring alls har det blivit för de två senare. 
Albumen är dock riktigt bra, Dos är min favorit hittills, men har inte riktigt lyssnat in mig på Tré än! 
Tips bara ;) Mina favoritlåtar från albumen är Let Yourself Go, Stay the Night, Fuck Time, Ashley, Baby Eyes och Amy. De flesta på Dos är dock jäkligt bra! 
 

Nystart

Hej på er! Idag blir en nystart på många sätt för mig, både eftersom att jag drar igång med min nya mat och träningsplan idag, samt att jag ska börja på den nya designen till bloggen! 
Känns faktiskt väldigt skönt med nya året och allt, man får en nystart på det mesta. 
Men ikväll ska jag även till gymmet, blir minst 20 min på löpbandet och sedan ben och magstyrka! 
Skulle egentligen ha träffat David idag, men han blev tvungen att plugga, så jag sitter här och saknat honom töntigt mycket istället. 
Jaja, nu ska jag återgå till att lära EU konventioner och ha allmänt tråkigt! Puuss 

Nyårslöften 2013 och året 2012

Prioritera rätt saker 
Jobba på att bli en bättre person
Skaffa sommarjobb
Bli vältränad 
...och ha så jävla kul jag kan medans ;) 
 
Året 2012 - En bild från varje månad
 
Det här har nog varit det galnaste året i mitt liv. Det känns som om det har gått så mycket mer än ett år. 2012 har allt förändrats, jag har haft jävligt kul för det mesta, men, precis som alla år så har året även haft sina riktigt jobbiga delar. 
Och speciellt senaste månaderna har jag lärt mig så jävla mycket. 
Så tack alla som har gjort mitt 2012 fantastiskt! <3

7 Januari 2012

Ny tröja från Vietnam, har shoppat massa där, kommer ett inlägg om det senare
Nu var första skoldagen avklarad, har haft en riktig skitdag kan man lungt säga... 
Vi har i alla fall projektveckor just nu, vilket betyder inga lektioner och endast fokus på ett stort grupparbete i två veckor. Mycket jobb, men fortfarande skönare än lektioner, man kan ju jobba hemifrån istället :) 
Så imorgon ska jag iväg och fixa lite saker på morgonen, och sedan plugga hemifrån, och sen så tror jag att David kommer hit imorgon också :) Bra att man har något att se fram emot! Tror även att jag ska försöka knåpa ihop lite bilder till en ny design också ;) 
Sen så lovar jag att det inte ska bli lika mycket tråkiga vardagsinlägg i framtiden... 
 

Äntligen hemma!

Nu är jag då hemma igen från Vietnam, och har haft en asnajs resa, berättar antagligen mer om den senare! Men har iaf solat, badat, shoppat och sett en massa! 
Jag kom hem igår, och dagen har spenderats med David, tog en fika och myste mest, jättebra dag! 
Men nu blir det dock som jag tidigare sagt lite av en nystart på bloggen, med ny design, och jag ska försöka bli bättre på att ta bra bilder också, överväger faktiskt att köpa en egen kamera :) 
Men nu ska jag sova, puss på er ;) 

RSS 2.0