Frånvaro


Ledsen för att jag har varit väldigt frånvarande senaste veckan, och jag kommer antagligen att vara det ett tag. Men jag går igenom en hel del i mitt privatliv just nu, så så är det. Vill bara att den här veckan ska vara över, så att jag kan bara vara hemma och försöka slappna av.
Puss 

Sorry

Jag kom på vad jag hade skrivit i mitt senaste inlägg, sorry, det var i söndags innan allt det här. Och jag förstår att du läser det här, så sorry, det va inte meningen... 

Fredag + lördag

Hej hej! Igår vart det ingen bloggning eftersom att jg inte riktigt hann, drog iväg på fest hos Nicke, riktigt bra kväll, mycket trevliga människor! ;) Drog hem till David runt halv två, sov här. 
Idag har vi mest tagit det lungt, tagit en promenad och så. 
Lugn helg, men imorgon blir det att plugga som fan! 

Mina nya extension!

Som ni kanske kan gissa från bilderna så kom mina extensions igår!! Yaaay! Dom smälter in perfekt i mitt egna, och clipsen är jättesmå och lätta att dölja, de är helt enkelt perfekta! Och älskar längden och hur mycket hår det är!! 
Man ser dock inte riktigt hur långa dom är på andra bilden, mer som på första i verkligheten ;) 
Rekommenderar starkt Luxyhair.com till alla som vill ha riktigt bra löshår!

Like a boss

Skickade precis in min aktivitets analys till idrotten tio minuter innan deadline, bara för att inse att jag har skrivit hela skiten i fel "fontsize" och att den skulle ha blivit för lång om jag hade haft den egentliga. 
F i idrott HERE I COME! 

Jag för exakt ett ett/två år sedan

2011 dårå, hade blont hår med snelugg som täckte hela pannan, lite annorlunda om man jämför med nu... 
Tror dock att den här bilden är från 23:e, men fortfarande typ exakt ett år. Shit vad man förändras med åren... Fast ibland känns det nästan som om jag va snyggare 2010 än 2011 eller 2012, var lite mer orginell i alla fall!
 

Exakt en månad kvar till jullov!

Om exakt en månad har min skola julavslutning! Det har gått så jäkla fort, känns som om det var sommarlov för typ två veckor sedan, men samtidigt så känns det som om jag har gått på Viktor Rydberg förevigt! 
Det är för övrigt helt sjukt att jag nästan har klarat mig igenom hela terminen utan ett nervöst sammanbrott, det är så jäkla mycket plugg! Jag har även sömnbrist, och somnar konstant i skolan (nu menar jag varje lektion), vilket gör att jag får ännu mer att plugga... 
Att jag faktiskt överlevt terminen känns som ett litet mirakel...

Exakt en månad kvar till jullov!

Om exakt en månad har min skola julavslutning! Det har gått så jäkla fort, känns som om det var sommarlov för typ två veckor sedan, men samtidigt så känns det som om jag har gått på Viktor Rydberg förevigt! 
Det är för övrigt helt sjukt att jag nästan har klarat mig igenom hela terminen utan ett nervöst sammanbrott, det är så jäkla mycket plugg! Jag har även sömnbrist, och somnar konstant i skolan (nu menar jag varje lektion), vilket gör att jag får ännu mer att plugga... 
Att jag faktiskt överlevt terminen känns som ett litet mirakel...

Träningsinspiration


Desperate Housewives

 
Efter att ha haft en skoldag med tre och en halv timme biologi, tre timmar spanska, samt en timme kemi, PLUS att jag har pluggat sedan jag kom hem från skolan, så är det dags att belöna sig själv med en banan, lite varm mjölk, samt ett avsnitt Desperate Housewives! 
PUSS 

Nostalgi

Bild från elevkonserten för ett år sedan, på mig och bandet :)
Jag gick i våras ut Viksjöskolan, och har inte saknat skolan ett skit sedan dess. Men idag kom min lillasyster hem och berättade att det var elevkonsert i skolan idag! Hon går ju då i Viksjöskolan nu, och jag brukade alltid vara med på elevkonserten när jag gick där! Lite nostalgi kände man ju, så frågade hur det hade varit, och hon sa typ att alla hade varit dåliga i princip... 
Hahaha, klart alla är dåliga när jag gått ut, right? ;) 
Men nästa elevkonsert tänker jag i alla fall gå, alltid kul att kanske hälsa på lite gamla lärare och få lite flashbacks sådär :) 

Längtar efter mina extensions!

Mina extensions kommer om mindre än en vecka nu!! Är så taggad på att få dom, kommer bli skitsnyggt om dom matchar bra :D 
Jag har beställt dom från USA, så dom är just nu i nån båt mitt på havet antagligen, men endå! Längtar :) 
Tänkte jag kunde göra någon slags review av dom när jag har haft dom ett tag också, har inte gjort youtubevideor på ett tag och får ganska ofta meddelanden som säger att jag borde göra fler... Kanske dags då? ;) 

Satsa stenhårt

Jag har i helgen bestämt mig för att det är dags för en satsning på min hälsa nu efter ett par månader av festande och dåliga ursäkter! Resten av november blir en personlig utmaning för mig!
Från och med imorgon och fram till 1 december så blir det inget mer socker för mig! Inget mer vitt bröd, ingen pasta. I undantagsfall lite ris eller potatis, men max 1-2 ggr i veckan. Träning minst tre gånger i veckan, och hård satsning på muskelbyggande! 
Två liter vatten varje dag och minst åtta timmars sömn varje natt! 
Jag åker ju också till Vietnam den 19 december, och skulle ju vara jäkligt najs om man kunde vara lite extra vältränad lagom till det är dags att dra på sig bikini igen ;) 

Helgen hittills

Tja! Sorry för dålig uppdatering (som vanligt), men svårt att komma ihåg allt alltid ;) 
Igår var iaf världens mysigaste kväll, jag, Sara, Athea och Ullis fixade Barbie/prinsessmiddag för Pao med finaste tårtan till efterätt (cred till Sara för det :)), och sedan drog vi vidare hem till Minna i Hammarby Sjöstad på typ fest! Bra kväll, som slutade med att jag missade sista pendeln hem och fick sova kvar hos Minna, men det vart riktigt mysigt med dom som var kvar där i alla fall! 
Hann få två och en halv timmars sömn på Minnas soffa innan alarmet ringde på mobilen och det va dags att börja den långa färden hem. Efter två timmar i lokaltrafiken och en kanelbulle på centralen så var jag hemma runt nio, ramla rakt i säng.
Nu sitter jag hos David, hans släkt har precis gått hem, har firat hans föddelsedag, alltid mysigt! 
Hoppas ni haft en bra fredagkväll och lördag! Puss 

Luxyhair

 
Har precis beställt hem löshår från Luxyhair.com, dom skeppas hela vägen från USA hrm till moi, så hoppas det blir bra nudå! Är jääääkligt taggad på att få hem dom kan man väll säga! 

Musiktips - Ed Sheeran

Jag är antagligen den enda som har lyckats missa det fram tills nu, men Ed Sheeran är ju jävligt bra! Älskar att ha på sån musik när jag pluggar och gör andra saker, samtidigt som det även går att bara sitta och lyssna på! Så kolla in hans musik ;) 

Då kör vi igen då

De tre första veckorna i oktober hade jag sjukt mycket att göra, och det är inte bara en dålig ursäkt, och hann därför knappt träna alls, och jag var även för trött/orkade inte bry mig om vad jag åt, vilket gjorde att jag förstörde alla framsteg jag gjorde i september -.- 
MEN, förra veckan och denna har jag kört igång igen, och det går riktigt bra! Var på gymmet idag för andra dagen irad, och känner mig riktigt taggad! 
Nu är det bara 7-8 månader kvar till sommaren, så tagga för perfekt sommarkropp! ;) 

Sista dagen på lovet

Lite söndagsångest här, sitter i pyjamas och pluggar. Har även haft en "photoshoot" med storasyster Klara idag, till ett skolarbete hon gör, jag kanske lägger ut ett par bilder när hon redigerat dom ;) 
Hade fin kväll igår, var mysigt att träffa några kompisar som man inte träffat på hundra år! Bra lov över huvudtaget, riktigt opepp på skola... 

Stormen efter lugnet...?

Tja! Lite ironiskt att det va en hel vecka sedan jag bloggade sist, och jag sa att jag skulle börja blogga som vanligt... Men iaf, hej! 
Lovet har jag spenderat till största delen med David, har sett på bio med Joel och Markus, myst mest. Men igår var det ju fredag, så jag gaskade upp mig och drog till Niklas på chill/fest, vet inte riktigt vad det va haha, jäkla bra kväll i alla fall, var länge sedan jag va ute med mina gamla kompisar från Viksjö. 
Ikväll ska jag iväg på födelsedagsmiddag hos Sara! Grattis sötnos! 
PUSS 

RSS 2.0