A Deluge Of Failed Attempts

Fan, är trött på mitt jävla hår! Det växer visserligen som ogräs, så det är i princip omöjligt för mig att fastna med kort hår, men det gör även så att jag får utväxt exakt hela tiden! Jag slingade håret för cirka en månad sedan, och har nu två centimeters utväxt D: BLÄ på utväxt! Försöker spara ihop till att slinga håret ljusare igen, men funderar starkt just nu på att bara köpa blekning och bleka hemma... Men jag vill samtidigt inte få jätte slitet hår :S Hmmm....
Ååååh, ge mig vackert, lång, mjukt, ljusblont hår!

Veckans musiktips

Veckans album är bandet Flyleafs debut album Flyleaf! Med de riktigt bra låtarna I'm So Sick, Perfect och Cassie :) Gillar att det är en tjej som sjunger, och ibland screamer lite också! Så jäkla coolt, ny förebild!

Ovanligt vanlig dag

Tjaba :) Nu är jag hemma från dagens äventyr (glömma hemmanycklarna och irra runt hela viksjö), har bytt till gosiga kläder, och ska strax börja plugga! Hahaha, plugga och plugga, har fan typ ingenting i skolan... Det var faan mer i åttan o.O I övrigt ikväll ska jag köra hårinpackning, skriva önskelista (fyller 15 om två veckor :D) och allmänt gosa :)
GRILLCHIPS :D<3

Who's the center of attention now, girl?

Tjafan :) Är hemma på håltimmen, så idag blev det pastasallad med stektägg och skamligt mycket pesto till lunch! Riktigt jäkla gott! Blir orienteringsbajs med skolan sen, fuck idrott alltså -.-'
Dagens låt: Let's Celebrate, Gorgeous! You Know Whose Party This Is - Adept

Please forgive me, I don't know what I'm doing

Godmorgon! Ska till skolan om 3 min, men tänkte slänga in en snabb Dagens först, fick bli en gosig start på veckan :) Ikväll blir det veckans hårtips, så stay tuned ;)
Stor, gosig tröja från JackandJones
Byxor från Gina Tricot
Halsband med dödskallar från Glitter
Handcuff örhänge från Shock

Misguided ghosts, traveling endlessly

Hej :) Sitter här ensam nu, plinkar på gittaren. Känner för att lära mig något nytt nu på gittaren, om inte en ny teknik så åtminstone en ny låt! Jag kan sjukt många låtar nu, det är säkert runt 40 låtar som jag har lärt mig under de senaste 2 åren... Men vill hitta en ny favorit nu, så det är dags att tipsa! Funderar även på att kanske lägga ut en video där jag sjunger och spelar, bra idé eller? :)
Snart är det min och min gittars två års dag :D Tack för alla fina minnen sötnos <3

There are no liberators, people liberate themselves

Tjaba :) Ligger i sängen med David och gosar, har tittat på bästa serien i hela världen, Sons Of Anarchy, och lite på en film som heter Braveheart. Var på långpromenad med hunden innan, gick i typ 2 och en halv timme, cirka en mil, så känner mig jätte duktig nu :)
Saknar Amanda, hon har inte varit hemma på hela helgen :( Tur att hon kommer hem ikväll, så jag får träffa henne imorgon! :D 
Vilka charmknuttar! :D

Juste! Jag har nästan 20 000 views på min video på youtube nu :D Har även massa fina kommentarer, så det gör mig jätteglad! För er som inte har sett den, så är det en viddeo från när jag hade mitt jättestora fluffhår (kolla arkivet hösten/vintern 2010) Här är den:

Speldejt

Tjaba :) Sitter här i Davids soffa med min laptop i knät med David bredvid som spelar Cod på sitt xbox. Riktigt sociala är vi :) Skulle egentligen ha sovit hos Amanda ikväll, med Sara och Nicki, men Manda är i Ljusdal, som ligger i Dalarna skulle jag tro, och kommer hem imorgon kväll istället för idag :( Träffar henne inte förens på måndag då :( Så ikväll blir det sova med David, har dock än inte bestämt var :)
Hahaha, älskar dig sötnos <3

Helg

Tjafan :) Jag sticker ner till ICA och möter David nu :) Dags att ladda upp för helgen med massa smågodis :D
Ses imorgon :)

Filmtips

Hejsan :) Veckans filmtips är X-Men First Class, skitbra film som gick på bio i somras :) Man kan se den även om man inte har sett de andra x-men filmerna, eftersom den utspelar sig innan de andra filmerna, och handlar mycket om Professor X och Magneto, innan de blev Professor X och Magneto :)

Go little bad girl, little bad girl

Godmorgon :) Sticker till skolan om 2 min, har reflektionsdag idag, ska kolla på en fyra timmar lång film om andra världskriget -.-' I övrigt blir det nog en bra dag :)
Linne med dragkedja från Monki
Kofta från HM
Vingörhängen från Ur och Penn
Dödskallearmband från Glitter
Tubhalsduk från GinaTricot

Alternativ fransk manikyr

Tjafan :) Tänkte bara visa upp mina ny fixade naglar! Testade en grej jag sett på we <3 it, nämligen fransk manikyr med svart istället för vitt :D Riktigt snyggt blev det, liksom classy, fast lite roligare och rockigare :)

Det visste du inte om mig

1: Jag är troende! Dock på mitt eget sätt, men jag är aktiv i kyrkan :)
2: Jag använder sjukt många olika hårprodukter varje morgon, annars tror jag att mitt hår ska dö!
3: Jag har haft samma skolväska sedan jag var 11! Och jag har lagat hålen i den med säkerhetsnålar!
Nå? Något som överraskade er? Hahaha, jag skriver fler nästa torsdag :)

They don't go to heaven where the angels fly

Tjaafan :) Har bråttom till skolan nu, men ses ikväll, blir en liten "det visste du inte om mig" då :)
Tröja från HM
Halsduk från GinaTricot

Don't deny that you're synthetic, your pathetic

Sorry, hann inte blogga igår, blev lite mycket :s Men jag bloggar nu :) Ska iväg till skuv ikväll, är alltid lika kul där, men ska nog ta det lite lungt idag tror jag, är väldigt trött :/ Jaja :) Repade med Amanda idag, vi håller på och övar in en aukustisk låt, Hen rik är också med egentligen, men han var sjuk idag :( Jaja, gick bajs i början men bättre mot slutet :) Sticker iväg nu i alla fall :)
Inte dagens, men kvällens :) Kofta från HM
Linne och Jeans från Gina Tricot

Måndagens hårtips

Tjaba :) Från och med nu kommer det att ploppa upp ett hårtips varje måndag, bara så att ni vet ;)
Dagens hårtips är iallafall en hemmagjord och glansgivande innpackning, som jag använder typ två gånger i veckan:
1.5 deciliter olivolja
1 äggula
lite rosmarin
Håret får värsta fuktbomben :) Jag rekommenderar dock att tvätta håret noga med schampo efteråt, annars blir håret ofta väldigt fettigt.

Lay you down, on a bed of roses

Godmorgon! Har sovmorgon idag som varje måndag, men jag har prov idag, så gick upp extra tidigt för att hinna plugga på lite nu på morgonen :) Idag är det skola, som alltid, sen träffa David :) Imorgon så ska jag iväg med Amanda och leta byxor, har typ inga som jag använder, så längtar! :D
'
Mitt hår ser ut som bajs, men det är ljusets fel ;)
Tröja från HM
Örhänge från Shock
Halsband från Glitter
Nitarmband från Gina Tricot
Näspiercing från Coalcreek :D

Nytt + svar på tal

Köpt en ny tröja idag, min syrra beställde den från HM, men gillade den inte, så den gick raka vägen till min garderob istället! Perfekt hösttröja!

Svar på tal:
Anonym om FreshFreshFreshFresh:
SLUTA MED DINA DÅLIGA JÄVLA WEBCAM BILDER, STÖR MIG SJUKT MYCKET/AMANDA

Svar: Hahahaha, tja Amanda :) Jag vet att mina bilder suger :( Men jag har ingen egen kamera, försöker sno familjens så ofta jag kan, men har inte alltid tid att ta fina bilder :( Önskar mig dock en kamera i födelsedagspresent, så bilderna kommer förhoppningsvis bli bättre efter den 10 oktober ;)


Söndag

Tjafan! David kom inte hit förens typ halv ett igår, men han kom i alla fall :) Sen så åkte han hem imorse för att städa, och kommer tillbaka hit snart. Jag håller på att fixa mig, ska käka nått, sen sticker vi och är lite sociala med Isak och Niklas! Blir plugg också ikväll, men det ska skjutas upp så mycket som möjligt ;)

update: David är här nu :D<3

FreshFreshFreshFresh

Ute ur duschen nu, körde hårinpackning, silverschampo, ton med balsam, raka benen, sen body lotion, och Schwarzkopf Glisskur Hair Repair i hela håret, så jag är sjukt fräsch nu :) David kommer antagligen när som helst nu, så ska gå och bädda sängen :)
Vad tycker ni? Snyggare med eller utan smink? :) Jag tycker med, David tycker utan ;)

This is an Anthem, So fucking sick

Tjafan :) Sitter här och kvällsmyser med hårinpackning i håret, ska snart duscha :) Gårdagkvällen blev inte riktigt somplanerat, men åkte och mötte David och hans kompis på Södra Station, åkte sedan till Jakobsberg och käkade på subway innan vi stack till Amanda och hade en riktigt kul kväll! Sedan sov både jag och David över hos Amanda :) Sen så käkade vi frukost där, chillade lite, snackade, och sen stack jag och David hem till David i ett par timmar. Sen skulle han på fest, så jag åkte hem :) Han tar dock taxi hit från festen ikväll, så jag blir inte ensam inatt i alla fall :D
Jag och David när vi var på bio på Sergelbion förra helgen :) Ledsen för suddig mobilbild ;)

ÄNTLIGEN HELG!

Har verkligen längtat som faan till den här elgen, och ääntligen är det freeedag! Peppad :D Ikväll blir det möta David, middag med tjejerna på Taco Bar, sticka hem till Manda, träffa massa folk, och ha allmänt kul, sen sova hos där! :) På lördag har jag inget planerat, men på kvällen ska jag sova hos David iaf :) På söndag ska jag unmgås med min kära pojkvän, Isak, Jojo och Niklas :) Blir nog riktigt bra helg! :D Peppad nu!
Inte dagens, men dock kvällens ;) Kofta från HM
Jeans från Gina Tricot
Linne från Gina Tricot
Nitarmband från Lindex och Punkt Shop

So now I dance in the flames

Tjaba :) Sitter här i mina "kvälls/mys/gos/helgkläder" och ska snart sova :)
Idag övade vi med bandet, gick sjukt bra, vi gör GIGANTISKA framsteg, vi spelar redan igenom hela låten, efter bara två rep! Vi kör som sagt Your Betrayal - Bullet For My Valentine, nått helt annat än dom småfega låtarna alla andra spelar :)
Dom vanligaste artisterna att göra cover på i vår skola är typ lite mjukare rock, typ Bon Jovi eller Guns 'n Roses skulle jag gissa på, det är oftast dom som inte varit med så många gånger som väljer sånna låtar, det gjorde vi också innan vi kom på vad som får igång publiken. Dock så var det ett band förra året som körde Sweet Child Of Mine, som typ alla älskade, men jag antar att det beror på hur begåvade bandmedlemmarna är också ;) Det finns faktiskt en del som sjunger ganska falskt som är med på elevkonserten...
Det gick jävligt bra idag iallafall, och vi kommer nog vara klara med låten inom två veckor! :)

Tävling

Tjaba :) Är hemma nu på håltimmen innan skoljoggen (hela skolan springer 8 km) och myser :) Spelar lite gittar, övar på Little House av Amanda Seyfried just nu, det var en kompis som vill eatt jag skulle lära mig den :) Ackorden är väldigt enkla, men sen så måste jag ju komma ihåg texten och i vilken ordning allt kommer, så sitter och övar nu :)
Här är dagens dådå, T-shirt från HM
Kofta från HM
Jeans från Gina Tricot
Nitarmband och örhängen från Punkt Shop

Juste, jag är med och tävlar om lite fina saker på en annan blogg också :) Man kan vinnna ett halsband, en ring, en palett med ögonskuggor och ett nätlinne :) Länk: http://dailydoseofimagery.blogg.se/2011/september/tavling_4-1.html#comment

Dagens låt

Dagens låt: The Royal - Royal Republic


Gymnasieval?

Alltså, jag har redan börjat stressa över gymnasieval, och vilken linje man borde gå och sådana grejer :o Amanda har bestämt sig verkar det som, och dom flesta verkar ganska säkra på vad dom ska bli oc var dom ska gå... Jag ska söka till Rytmus och Södra Latin (ev Kulturama), som båda är musikskolor.
Om man söker ett jobb i musikindustrin som helt okänd och kan säga att man har gått Södra Latins linje yrkesmusiker så ger det rejält med pluspoäng... Plus att det skulle vara jäkla kul.
Men, vad gör jag om jag inte kommer in sen då? D: Jag har dock en del på CV:et, om min tid på Orionteatern och sånt, men skulle nog behöva lite mer för att komma in än det. Jobbsök nästa!
Steg ett: Bli medlem på statist.se! Jag har även sett att SVT söker 15-åriga statister till en ny dramaserie, det kanske är något att satsa på...

Rätta till allt dom gjort, mot dig

Hej :) Har varit lugn skoldag idag, inget speciellt :) Idag ska jag plugga, finally, hade tänkt göra det igår, men en viss söt pojke kom emellan :) Måste plugga både SO och NO idag, då vi har NO tills imorgon och SO-prov på fredag :s
Jag fyller år om mindre än en månad btw :D Är sjukt pepp på en digitalkamera! Jag vill dock faktiskt inte ha en systemkamera, då jag bara tycker att det är en ganska ful klump, och jag vill kunna ha min kamera i fickan :) Digitalkamera kvalité räcker gott och väl för mig, jag ska bara fota kompisar och roliga grejer :) Inte massa vattendroppar och grässtrån i extrem inzoomning o.O
Jag hittade ett fint gammalt örhänge imorse också! :D Det är ett vitt plektrum och fett fint! :D

Born and raised in a summer haze

Ska plugga lite nu, typ glosor :) Var med David idag efter skolan, helt spontant, han satt och väntade på mig utanför skolan när jag kom ut, jätte mysigt! Har haft en helst vanlig, kanske lite lätt låg dag idag. Har lite ont i halsen, men först och främst så har jag inget att blogga om, så, wrapping it up now ;)
Min favorit vardagssminkning det här btw, det blir snyggt och den är hyffsat snabb och lätt :)

Once a whore, your nothing more

Godmorgon :) Sticker strax till skolan, jag har bästa sovmorgonen idag!
Nytt linne från Vero Moda
Jeans från GinaTricot
Svart topp från HM
Svarta armband från Glitter
Nitarmband från Lindex
Frälsarkrans (kristet radband) fick jag på konfan
Dagens låt: Misery Business - Paramore

Dröm sött

Nu säger jag godnatt med dagens låt:
Fast car - Tracy Chapman


9/11 2010

Hejsan alla igen :) Bilder på vad jag köpt idag och det jag köpte igår kommer upp imorgon kväll :)
Nu har jag blivit inspirerad av ett par bloggar att skriva om vad jag gjorde elfte september förra året. Joo, jag var nämligen helt omedveten om att det var 11/9, och lyckades tillochmed välja det här mysiga datumet till att ha en liten fest på... och morgonen efter åkte jag in till stan och dumpade min dåvarande pojkvän Vidar. En av de jobbigaste helgerna mentalt in my life.
Bild: 11/9 2010

Hemma hos David

Sitter hos David nu och väntar medans han städar :) Igår blev det en heldag i stan, först med shopping och lunch med Amanda, och sen middag på asiatisk restaurang och bio med David :) Sov här sen, så har inte kunnat blogga ;) Jaja, idag blir det Kista med mina två favoriter :)

I've never seen a smile that can light a room like yours

Tja :) Har precis städat mitt rum så att det GLÄNSER, och tar bussne till David om 5 :)
SES PÖSS HEJ

Burn all your bridges, 'cause I'm not going down

Dagens låt: Alone - Bullet For My Valentine

Hahaha, fick ha armen sådär för atttäcka den väldigt överdrivna urringningen jag fick :o Dagens iaf, plus ett tunt nitbälte, som inte syns på bilden ;) Nu blire byta IGEN till gympa kläder, börjar med idrott på fredagar -.-'
HA EN BRA DAG <3

WEN Haircare

Tjaba, nu är jag tillbaka :) Var ute och gick lite med Catten, alltid najs att vara lite smygsocial :)
Jag har läst lite om en produkt som heter WEN, det är en hårvårdsserie, som tvättar håret utan att använda schampo! Verkar skitbra, eftersom att de flesta schampon gör håret torrare. Den ska tydligen göra tunt, skadat och torrt hår tjock och lent! Det är dock ganska dyrt, men jag ska önska mig hela serien i födelsedagspresent :D

Klappat och klart

Såja, nu går det att titta på klippet på youtube också som inte funkade innan :) Enjoy! NU blire spanskaläxa och sen promenad med min kära, dock galna, vän Catharina :)
IMORGON KOMMER DAVID HEM OMG JAG VILL SNABBSPOLA 24 TIMMAR!!!

Light me up when I'm down

Godmorgon! Känner på mig att det blir en skitbra dag idag, så är pepp för en gångs skull nu! Blir musikverkstad ikväll! Skitnajs, första repet med bandet!
T-shirt från HM
Jeans från Gina Tricot
Hörlurar från Junkyard (tror jag)
Och sen massa örhängen som inte syns under lurarna ;)

StayAway

Dagens låt: Stayaway - Nirvana
Sticker till SKUV nu, ska träffa massa nya människor! :) Najs :) Hejdå pojkar och flickor <3

Put on your sunday best and fake a smile

Nu säger jag godnatt och somnar bort från den här skitjobbiga dan, och hoppas att imorgon blir bättre. Det är musikverkstad imorgon i alla fall, det blir första repet med Henrik och Amanda! Jag och Henrik på gittar, och Amanda och jag på sång! :) Sen på torsdag blir första repet med bandet :) Kommer nog köra ganska mycket hårdare musik på torsdagar än onsdagar ;)
Jag har inte mycket till ansikte att visa upp just nu, så kollar hellre bort på bilder. Hoppas imorgon blir bättre.

Lite svar på tal:
Lina om Svar på tal:
Oj förlåt hade lite brottom när jag skrev kommentaren ^^' men det står: Detta videoklipp visar innehåll från Koch Entertainment och UMG. En eller flera av dem har blockerat det i ditt land av upphovsrättsliga skäl.
Hej Lina :D Kolla vad mycket bättre det känns med ett namn! :D Det beror på musiken, jag ska byta den och ladda upp videon igen ;) Kul att du kollar mina videos på youtube också :) Sovgott <3

Dagens låt

Övningsköra - Slagsmålsklubben

Hahahaha, jag vet, jag brukar inte direkt tipsa om bitpop, me vafan, den här låten får det att kännas som ma har fluff i magen, så det är okej, för det påminner lite om regnbågar o.O

Svar på tal

Anonym om Naturlig VS Spacklad:
video klippet där du sminkar dig som är uppe på youtube går inte och kolla på!
Tjaba Anonym :) Ogillar starkt anonyma kommentarer, gillar att ha ett namn på folk jag skriver till, så skriv gärna namn istället ;) Jag har ingen aning om varför det inte funkar, visste inte ens om det, men det kan dock förklara varför mitt ena videoklipp har typ 18,500 views och det andra har typ 5 views... Vad står det när man startar videoklippet? Nån som har lust att hjälpa mig? Här är en länk: http://www.youtube.com/watch?v=mE1FbIEvf3k

I'm wasting away, Away from you

Sitter här och saknar min älskling :( Han är på läger på Korsö med sin skola (Bernadottegymnasiet). Det är en uniformyrkesskola, för dom som vill bli militärer eller poliser i framtiden, så dom har massa överlevnadsövningar, och alla har fått uniformer eller vad det nu kallas från försvaret, med mössa och kängor med stålhättor och allt. Jag vet att han trivs och har jättekul, men han åkte redan i fredags och kommer inte hem förens på fredag, och jag saknar honom så mycket.
Han skickade mms idag till mig, min sexiga man i uniform :) Har dock inte sladden till mobilen här, så kan inte lägga upp stora bilden, men kan alltid visa så gott jag kan:
Längtar efter dig David <3

Naturlig VS Spacklad

Tjaba :) Jag har fått höra från väldigt många att jag ser väldigt annorlunda ut utan smink... Kan ju bero på att jag har typ 1000 ton smink :) Hehehe, behöver jag berätta att jag tycker att det är kul med smink? Men har i alla fall fått höra flera gånger att jag ser ut som "en liten söt flicka" eller "tre år yngre". Jaja, nu får ni kolla själva:
Rejält med smink (och pyjamas btw):
Osminkad och mysig:
Stor skillnad? Första bilden är tagen imorse när jag nyss sminkat mig, och andra bilden är tagen nyss :)

You just bring me pain

Godmorgon :) Sticker till skolan om 5 :) Jag hoppade över att platta håret imorse :o Vet inte om jag gillar det eller inte...
Jaa, mitt öga e cp, men de e håret som e grejen ;)

I'll take a bruise, I know you're worth it

Hej :) Ligger och gosar mig med mitt duntäcke + en av Davids myströjor. Mys på hög nivå! Helgen har varit ganska slitig, men igårkväll var jättemysigt! Dock så saknas David väldigt mycket :( Saknar honom otroligt :( Tur att jag har Amanda <3
Dagens låt: Many of Horror - Biffy Clyro
Ha en gosig kväll nu alla, och sovgott <3

Last friday night

Hahaha, egentligen lördagkväll, men pallar bry sig ;) Igårkväll var det väl jag, Amanda, Issa, Sara, Nicki, Lin och Alex som var hemma hos Amanda :) Hennes morsa va inte hemma så var fett chill :) Vi käkade smågodis och kollade både Trust och Pojken I Randig Pyjamas, riktig filmkväll alltså! Var jättemysigt :)
Gurlsen :) Alex kom lite senare ;)

Fett sliten nu. Blev ganska sent igår, och...

Fett sliten nu. Blev ganska sent igår, och ganska tidigt imorse, så är riktigt trött nu... Ska dock iväg på kalas hos en familjevän nu, skriver om gårdagkvällen när Jag kommer hem :) Jag saknar david mer för varje dag som går :(


Ho Fo Sho

Suck, gick upp tidigt idag för att hinna på dop och grejer på dan -.-' Aja, nu är det pepp för ikväll! :D Har precit subscribat på min kära Mandas lista aids på Spotify... Jaaa... Hon är lite speciell ;) Jaja, eftersom att jag är mitt allra gulligaste jag just nu, pga att jag har varit på ett dop, då blir det till att fixa om sig -.-' Jaja, blir skitkul ikväll iaf, taggad :D

PÖSS SES HEJ


My Blond Bombshell

Hej :) Som dom flesta nog förstår så var det Amanda som skrev inlägget under ;) Hon har spenderat kvällen här, vi har haft en riktigt mysig kväll, med massa girltalk ;) Löv you <3 David är visserligen borta på militärläger med sin skola (jag kallar det minilumpen), men Amanda finns alltid här <3 Jag har dock varit helt borta pga huvudvärk hela dagen, och hemma från skolan, så hon kunde inte sova här :( Alice var nyss här och hämtade henne hem till sig :(
MY SEXBOMB MHM <3 Inte alla som har vackra bästavänner <3

ChACHA BLOGGEN

ville bara säga att manda är bäst och jag älskar henne mest i världen PUSSPUSS!<333

Savior

Tjafan :) Idag har varit vanlig dag i skolan :) Snart är veeckan slut :D Hahaha, jag och Amanda hade äkta Flams och Trams moment på lunchen :D Min BEJB <3 Jaja, jag sticker till David ikväll, tror fan jag tar med mina spanskaböcker så att jag får nått gjort också :)

Ses ikväll :)


RSS 2.0