Speldejt

Tjaba :) Trodde att jag skulle dra till stan med farmor och farfar idag för födelsedagsshopping, men så var det icke, det var inte förens imorrn :( Så jag och David kör speldejt dag idag :D Jag spelar sims 3 och han nått´online spel som liknar Wow :)
Jag har ont i typ, hela kroppen, efter gympasset igår D:
Snyggaste gamers :D

I promise you, I have been true

Tjo, vill, men kan tyvär inte lägga upp några bilder på min nya elgitarr, eftersom att min lillasyster för tillfället har valt att vara snål och vägra låna ut sin kamera, och jag vägrar att lägga ut några dåliga webcambilder på den, eftersom att den är för snygg för det!
Idag har jag iaf varit och gymmat, b.l.a cyklat 1 mil! :) Känner mig jätteduktig! Ska ikväll kanske träffa David, annars blir det mys med Greys Anatomy, eller någon tjejfilm :)
Nyduschad, osminkad, samt ruffsigt hår! Gos på hög nivå!

Svar på tal (igen)

Maja om Svar på tal:
bara så du vet var inte det där jag o.O
Svar: VAAAA? OMG JAG KÄNNER INGEN ANNAN SOM HETER MAJA VAD CREEEPY!! VEM FAN VET ATT JAG HADE MARSVIN FÖR ETT OCH ETT HALVT ÅR SEN??? STALKER, VEM DU ÄN ÄR OCH VAR DU ÄN BEFINNER DIG, HUR FAN VET DU OM MINA MARSVIN?? :O

KÖPA NY ELGITARR

Drar iväg nu till lljudfront och köper en sprillans ny, sexig, ELGITARR!!
Billie Joe Armstrong med sin första gitarr, Blue <3

Svar på tal

Maja om Gangbangfuckingmindfuck:
vad hette dina marsvin? :)
Tja Maja :) Hur fan vet du at jag har haft marsvin? :O Iallafall, de hette Ludvig (Ludde) och Tuffsen (Tuffe) :) Har tyvvärr ingen bild på den här datan :(
Puss

Fear is the weakness in all of us

Tjatja bitches! (Hahaha, hörde en sjua hälsa så på sina kompisar på fullaste allvar igår). Jag har reflektionsdag idag, känns därför inte särskillt viktigt att komma i tid, så skulle egentligen ha dragit för 10 min sen, men wth, palla komma i tid till INGENTING.
Har NO-omprov idag, ska höja mig från VG till MVG, önska mig lycka till...jäkla skitprov.
Efter skolan ska jag med David till Veddesta och ta hål i hans öron :) Skippar nog övrigt umgänge ikväll, eftersom att jag har varit jäkligt stressad på sistone, så blir bara gos med älsklingen idag!
Hahaha, snygg bild va?
Uggs från syrran
Tröja från HM
Halsduk från GinaTricot
Byxor från GinaTricot

Chocken som uppstår när du inser att det inte är måndag

Trodde verkligen helt seriöst att det var måndag, typ hela eftermiddagen, sen så frågade jag David runt 20.00 vilken dag det var... visade sig att det är tisdag...
David kom iaf runt halv sex, vi käkade middag, tog en promenad med Charlie, och bara rent allmänt gosade! Är jäkligt tomt här nu dock, när det inte finns någon att högljutt diskutera huruvida tanter borde anpassa sig efter mina åsikter om jag måste anpassa mig efter deras med...
Just nu behöver jag antingen David, en stor FET Amandakram eller choklad! Inget är dock tillgångligt, så jag kan lika gärna gå och lägga mig.
En gång i tiden hade jag jättelångt lätttuperat hår, som var FETT FINT!

Sjuk

Tjafan :) Jag gick hem från skolan idag innan sista lektionen, eftersom att jag mår illa och har ont i huvudet :( Älskling kommer nog hit om cirka två timmar och tar hand om mig iaf :) Sitter i soffan nu och pluggar NO ingosad i min filt och stickade goströja, mår sådär :( Hoppas det blir bättre :(
Goströja från HM

Känns som om jag springer i kyrkan hela tiden...

...nu för tiden. Hahaha, hade ledarutbildning idag i Maria Kyrka. Hade egentligen inte tid, men känns viktigt att vara där varje gång, eftersom att jag vill visa att jag är seriös, så kanske jag kan få bli ledare redan i sommar, istället för nästa år!
Det är väll typ det jag har gjort idag, lite tråkigt kanske, men ska ändå träffa David imorgon! :)
T-shirt från HM
Jeans från Gina Tricot
Halsband med kors från Glitter

The Chosen Pessimist

Hej. Jag mår illa, så ligger och vilar atm. Ska beställa en svart ring till min fina lilla näsa, läsa lite NO och plugga spanska frågeord, sen blir det sängen faktiskt... Mår inte så bra :( I princip hela helgen har spenderats hos David btw, om någon undrar, som vanligt! Träffade dock Amanda idag, vi bakade cupcakes :) Var även på barnkalas igår, åt massa glass :D
Mår illa och måste plugga :(

Helgens filmtips

Tjafan! Eftersom att jag är hemma hos David och för tillfället ser ut som en jäkla grunge:are, för er som inte vet vad det är, så är det när man ser ut som Nirvanas musik låter, så tänker jag att lägga ut ett filmtips istället för en bild på mitt slitna fejs!
Helgens filmtips ör en geishas memoarer, en riktigt jäkla vacker film! Detaljerna är helt otroliga! Rekommenderas dock inte om man lätt blr uttråkad av filmer, eftersom att den är två timmar och 20 min lång, men om man som jag gillar draman med vackra kläder och detaljer, så är faan filmen perfekt! Även perfekt om mn gillar japan ;)


Veckans hårtips

Tjaba :) Vet att jag sa att jag skulle sova, men måste tvångsblogga bara en gång till först ;)
Jag tänkte tipsa om en fantastisk liten produkt, nämligen silikondroppar! Det är jäkligt dyrt, men fan, det är typ den bästa produkt för skadade toppar som existerar! Du tar bara ett par droppar, och masserar in det i längderna i håret (aldrig i hårbotten, håret blir jättefett då!). Håret blir mjukt, glansigt, och dom trasiga topparna syns betydligt mindre!

Lite ironiskt kanske, att man ser mina slitna toppar asbra på bilden -.-'
Anyway, personligen använder jag Klippotekets SuperShineSiliconDrops, som funkar skitbra!

Deliver Us - In Flames

Nya Jeansen från Gina Tricot 499:-

Ny tubhalsduk från Gina Tricot 99:-

Sovgott nu! Tror faktiskt jag ska gå och lägga mig snart, ska bara plugga lite till och kanske plinka lite på guran först :)

Just stop for a minute and smile

Tjafan, tänkte köra en kort sammanfattning av min dag innan det är dags att sova :)
Först skola, gjorde en skitbra historiaredovisning, sen gymnasiemässa, helt värdelöst, sedan till Kista centrum med Amanda, köpte nya jeans, halsduk, kajal, örhängen samt halsband! Satt ett bra tag på Donken och käkade, riktigt mys! Sovgott nu, bilder på allt nytt imorgon!
Helt oredigerad bild nu, men pallar fan inte, sovgott :)

Fake Plastic Trees

Godmorgon! Sticker till skolan nu, sen gymnasiemässa, sen stan :) PUSS!
Skjorta från GinaTricot
Örhängen från Shock
Halsbandet är Davids ;)

Veckans musiktips - Radiohead

Veckans musiktips är skivan OK Computer av Radiohead, eller överhuvudtaget bandet Radiohead! Ett band som jag nyligen upptäckt, och som inte så många lyssnar på eller har hört talas upp :) Kolla in, är jäkligt skön chillrock typ!

OK Computer

Godmorgon :) Sticker till skolan om 7 min, passar bara på att blogga lite fort :) Idag efter skolan så ska jag städa, sen kommer David hit, och sen hela tjocka släkten! Sen blir det att fira min födelsedag en FJÄRDE gång! ;D
Linne från Gina Tricot
Kofta från HM
Rosa dödskallering från Glitter
Ringar i öronen från UrochPenn
Och, jag, jag ska sluta med mina dåliga webbcambilder, jag behöver bara en kamera först D:

MobilBlogg från bussen! Har lite ont om t...

dsc03386 (MMS)

MobilBlogg från bussen! Har lite ont om tid nu, så fick bli en mobilBlogg :) gillar ni mina hemmastickade väntar eller? Jag har gjort dom själv :-D Är påväg till jakobsberg nu iaf, hörs ikväll :)


Lugnet före stormen

Ligger här i Mandas feta säng och tittar på tv och sitter på datorn samtidigt :) Passar på att ta det lugnt nu innan jag måste hem och råplugga :( Ska träffa David sen också på kvällen :) Blir mys!

Gangbangfuckingmindfuck

SE ALDRIG DONNY DARKO! MEN SE DEN I ALLA FALL MEN SE DEN INTE SÅ JÄVLA MINDFUCK!
Det har typ gått 20 min nu sen den tog slut, och det var fan det sjukaste jag har sett i mitt liv. Jag fattar fortfarande bara delar av den, samtidigt som allting är så logiskt D:
Det va mindfuck i ett mindfuck. Gangbang mindfuck. Se filmen bara.
Nu måste vi fan kolla på en komedi så att jag kan tänka på nått annat än en 190 cm lång bunnyrabbit. Tror det blir funny people!

FILM NU

Film nu med Manda och Sara :) Fett mys :) Bloggar mer senare ;)

Blinded by the world outside, I stay inside

Sitter här och lyssnar på The Attic - In Flames, dricker te och skriver fortfarande på min historiaredovisning. Man ska skriva om en nyhet under det senaste året och ge en historisk bakgrund. Redovisningen ska ta ca 10 min, så det är en jäkla massa text att både skriva och plugga in. Men jag ska göra en powerpoint i allafall, för att det är lättare att prata runt en bild. Men, satan, vad trött jag är på historia nu!
Längtar tillbaka till i lördags just nu, har inte haft så kul på länge, var ett jäkligt välbehövligt avbrott i vardagen :)
Alpache-dansen! :D Obligatorisk vid alla större sociala tillställningar :D
Hahaha, Catten röjer? :D Det va faktiskt hennes födelsedag i lördags ;)

IT NEVER ENDS

Jag har alltid så jäkla massa plugg!! Är så himla trött på det nu! Fast antar att det är så i nian... Jaja, återgår till min SO-uppsats nu :)
Linne från Bik Bok
Kofta från HM
Halsband från Monki
Örhängen UrochPenn

Black Bandana, Sweet Louisiana

Godmorgon! Ska iväg till skolan om typ tio min, men pallar inte stressa ;) Idag blir det återigen dags att öva vidare med Amanda och Henrik, fast nu kör vi ju Dani California istället, riktigt skön låt, kan man sjunga lite med den raspiga rösten också om man vill :D Ses ikväll :)
T-shirt från HM
Örhängen från Shock
Nitarmband Lindex
Och den sexiga Kurt Cobain affichen från RockZone

Vad är det som klibbar i matteboken?

Joo, det är pythagoras sats!........ :s? Är man sjuk om man återanvänder sin mattelärares snuskskämt om matte? Aja, back to my fucking schoolbooks, cu bithes.

Femton år gammal och blir bara konstigare

HEJSAN! Jag vaknade imorse av att min familj sjöng för mig :) BECAUSE THIS BITCH TURNS 15 TODAY!! Jag fick presenter, massa presentkort, böcker och grejer :) Igår fick jag även ny mascara och en SJUKT bra platt och locktång! Och jag har fortfarande inte fått mina presenter från Pappa och hans släkt :D Jaja, tänkte lägga ut lite bilder från tidigare födelsedagar också så att ni kan få se hur cool jag en gång var :D
Lovisa, femton år gammal
Lovisa, fjorton år gammal
Lovisa, tretton år gammal, och har ännu inte kommit på hur man tuperar håret ;)
Vilket år gillar ni bäst? :) MItt fjortonåriga jag skulle lätt ha kunnat spöa skiten ur mitt femtonåriga jag :o Var SÅ MYCKET coolare :o Kanske börjar bli dags att hitta tillbaka till den stilen...?

Party 'till you pass out, drink 'till you're dead

Hahahahahahaha, behöver jag konstatera att det var lyckat i gårkväll? ;) BILDBOMB, och endå var detta bara 8 av de 500 bilder som togs ;) Fler kommer antagligen poppa upp eftersom, men pallar inte ladda upp fler nu ;)
Spotifylistan som Amanda komponerade igårkväll: FIEESTA
#NowPlaying fiestaa on @Spotify
http://open.spotify.com/user/lovis96/playlist/3G4WVojuSSYGOrkWgqAR9V

All day, All night

Tjaa :) Tagga igång igen nu då för mera födelsedagsfest :) Fast med middag och glasstårta den här gången! Hahaha, och jag har inte ens fyllt än. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag nog fira min födelsedag fram till jullovet ungefär ;D
Nystädat rum, gostofflor, goskofta och trött tjej med nytt smink och rufsigt hår <3

Slit och slöåkning

Tjaba. Slöåker bussen hem till mamma för att jag inte pallar gå, är feeett SLITEN... Har damsugit här och grejer iaf, duktig tjej :) Så om ni möter världens slitnaste brud med gårdagkvällens kläder på sig så är det jag :/

Is this a hickie or a bruise?

Hahahaha, godmorgon :) Är riktigt trött, men har ett fett prov imorgon, så ska plugga medans jag väntar på att Amanda ska vakna :) IMORGON FYLLER JAG ÅR! NÄSTAN GRATTIS TILL MIG!

Sova. säng. sova. nu.

Har haft härligaste, mysigaste kvällen med alla jag känner typ, galna bilder kommer så fort dom kommer upp på fb. NU SKA JAG SOVA!

Hejdå

Sticker iväg till David nu, bloggar imorrn när jag har tid :)
David lånade min eyeliner......

Hårtips

Har testat en grej i veckan, som har funkat riktigt bra! Jag har nämligen inte tvättat håret på en hel vecka! Det ser knappt smutsigt ut nu heller, men håret känns mindre torrt och ganska mycket tjockare och friskare!
Vissa har problem med att gå en längre period utan att tvätta håret, eftersom att de får fett hår så fort. För de som har det så, så skulle jag tipsa på att trappa ner hårtvättningarna långsamt, eftersom att desto mindre du tvättar håret, desto mindre behövs det! :) Annars är torrschampo en väldigt bra grej om man vill börja tvätta håret mer sällan!
Hår som inte blivit tvättat på en vecka, och en riktigt snygg profil på mig :)

So raise your glass, this is your toast

Godmorgon :) Sitter och myser i sängen, dock fixad :( Ska förbi vårdcentralen nu på morgonen, så ska inte på första lektionen idag :( Jaja, det är en lektion mindre i alla fall :)
Linne från Vero Moda
Kofta från HM
Guldiga ringar i öronen från UrochPenn
Armband med dödskallar från Glitter

This is what we call a tragedy

Hej :) Ska till skolan om 7 min, är sjukt trött idag, vet inte varför D:
Övade med Henrik och Amanda igår. Vi skulle spela You Had Me @ Hello av A Day To Remember, men bestämde oss nu, när vi har haft tre lektioner med den låten, att den är tråkig, så vi bytte :) Nu ska vi köra en akustisk version av Dani California av Red Hot Chili Peppers :) Kommer låta så jäkla najs, riktigt cool låt! :)
Idag är det rep med andra bandet, vi som kör Your Betrayal av Bullet For My Valentine, är sjukt pepp på det! Vi är i princip klara med låten, så ska snart bestämma en andra låt :)
Stickad, svart tröja från HM (ny)
Halsduk från Monki
Vingörhängen från UrochPenn

Hemma hos manda nu :) ska käka och kolla p...

dsc03361 (MMS)

Hemma hos manda nu :) ska käka och kolla på desperate housewifes med girlsen :) bloggar mer när Jag kommer hem :) PÖSS


Take you as high, as I can fly

Godmorgon! :) Jag ska strax gå till skolan, sen blire hem till Amanda ikväll för att baka bullar! :D Grattis på Kanelbullens dag :D
Linne från BikBok
Jeans från Gina Tricot
Halsband från Glitter
Örhänge från Shock

My Dinosaur Life


I'm full of joy, full of glee, jubilation and more

Hejsan :) Var förbi pappa på kvällen och packade mina saker, åkte sedan hem hit till mamma och käkade middag, gjorde alla mina läxor, och nu sitter jag här :) Kanske borde berätta vad jag gjort hela helgen :) Joo, jag va på ledarläger! Jag ska ju då bli ungdomsledare i Viksjö kyrka, kommer att hålla i grupper med små åttor som ska konfirmeras :) Det är en jävligt bra grej att ha på cv:et också! Jaja, var på läger på Graninge Gård, där det hände alldeles för mycket för att jag ska kunna skriva alltihopa här ;) Jaja, nu ska jag ringa älsklingen för 1000 gången, och hoppas att han svarar :)
Dagens låt: Delirium - Motion City Soundtrack


Jag vet att du hör

Tjafan! :) Ledsen för noll uppdatering, men har faktiskt ett liv ;) Skriver mer ikväll :)

RSS 2.0