"Yeah, I was right you were wrong, yeah, going going, you'r gone"

Tick Tick Boom - The Hives
Hjalmar, min 11 månader gamla lillebror, SLET loss knappen H från mitt tangentbord på datorn, så jag klickar på någon slags stump när jag skriver H. Fet irriterande.

Shake it

Gårdagens, dagen och veckans låt är antagligen Shake it - Metro Station! Mycket poppigare än jag vanligen lyssnar på MEN DEN ÄR SÅ FEET SKÖÖÖN. Jag kan inte låta bli att le fånigt när jag lyssnar på den på typ tunnelbanan eller nått. Haha. Väldigt bra video också.
Ååh, jag träffade Renaida igår (en tjej jag känner via en musikföreställning på Orionteatern som vi båda medverkar i [kolla]). Hon är som en helt egen liten sol. Hon bara lyser och asgarvar åt allt. Orions lilla godismonster.
Klippte luggen kortare idag. Jag gillade den lång, men när jag inte kunde se längre fick mamsen nog

Veckorna rasar.

Veckorna känns som om dom flyger förbi, tiden går så otroligt fort, och det känns som om jag alltid har bråttom. Och det är inte kul i längden kan jag lova. Alltid något att göra. Jag är väldigt restless just nu. Antar att jag har fått Restless Heart Syndrome.

Restless Heart Syndrome-Green Day

The time's flying, it feels like I'm always in a hurry. And it's not fun. Always busy. I'm very restless right now. Guess I got the Restless Heart Syndrome.
Look number 3 for LookBook - Swatch 35

Du kan inte hoppa över rubriken

Jag gillar inte att komma på rubriker egentligen, man vill ju komma på något kul, men det får inte vara vanligt eller konstigt.
Det är så sjukt konstigt väder ute nu! I lördags var det liksom +8 grader och dagen efter var det -3 grader och igår var det -6 och idag var det en plus och snöslaskade på morgonen, för att sedan gå över till 3 plus och regn när jag kom hem, och sen när jag skulle gå ut med soporna kan jag svära på att det var minusgrader! Irriterande, man vet ju liksom inte vad man ska ha på sig. För om det är +8 kan man ju ha på sig strumpbyxor och shorts, men sen är det -6 dagen efter och då måste man bylta på sig dunjackan!

The weather outside is so weird right now. Saturday it was 8 degrees outside and the day after it was -3. Yesterday it was -6 and today it was 1 degree in the morning but when I came home it was +3 degrees and it was raining. And now it's minus outside again. You never know how much clothes you will need!
Look 2 for LookBook-Cheers

LookBook. Varför jag skriver på engelska

Tjaao ;)
Jag har bytt design igen, bara för att jag kände för det. Men jag skrev igår om Beyond Retro, en second hand affär på Drottning Gatan 77. Det var en helt fantastisk affär, det var pastellfärger, stentvättat jeanstyg, skinnkläder och färgglada klänningar över allt. Vissa klänningar såg så gamla ut att man knappt vågade röra dom. Det var hur som helst en väldigt stor och cool affär, som jag varmt rekommenderar till den som är ute efter lite udda kläder.
Jag hade inte så mycket pengar med mig, så jag köpte en jeansväst för 199 pix och en grå swatch-collegetröja för 179 kronor.
Jag hittade nyligen en väldigt inspirerande sida för den som gillar kläder och mode ;) Den heter LookBook.nu och är en sida där folk lägger ut sina "looks". Det finns klädstilar för alla smaker och de flesta skulle nog kunna få inspiration ifrån sidan.
Man måste vara medlem för att kunna kommentera och liknande, så jag klickade på "join lookbook" och skulle precis skriva in e-mail och nytt lösenord, när jag såg att man behövde en "invite". Man behöver tydligen en inbjudan ifrån någon som man känner som redan är medlem på LookBook eller så får man ansöka om medlemskap genom att skriva in URL till sin blogg och så kollar dom upp på bloggen om man har känsla för feeling lixom. Jag känner ingen som är medlem, så jag komm er bli tvungen att ansöka via min blogg, så jag kommer att börja översätta delar av mina inlägg till engelska eftersom att det är en engelsk sida, och börja lägga upp "looks" så ofta jag hinner. Allt detta bara för ett medlemskap på LookBook.

Yesterday, I wrote about Beyond Retro, a second hand store on upper Queen Street 77. It was an amazing store, there was pastel colors, stonewashed jeans, leatherclothes and colorfull dresses everywear.It was very large and cool store, and I recommende it warmly to to those looking for unique clothing. I didn't buy much, but a jeansvest and a grey swatch-sweater came with me home.
The clothes isn't very expensive, since they are second hand, most of them are cheaper then in a regular store.
So check out Beyond Retro on Queen Street 77.




Look number 1 for LookBook-Lightblue jeans and springsun

Inga pengar? SECOND HAND!

Jag är i ett desperat behov av nya kläder just nu, och jag har knappt några pengar, så igår så googlade jag på second hand och hittade en stor secondhand butik på drottning gatan. Beyond Retro heter den. De flesta har nog hört talas om den, min pappa har tillochmed föreslagit att jag ska åka dit flera gånger tidigare, så jag tänker ge det en chans :) verkar väldigt bra iallafall.
Bild tagen här

Vem försöker jag lura?

Jag orkar inte alls blogga just nu, att försöka är bara onödigt.

Måndagstrött

Jag morgonbloggar för första gången och jag är sjukt trött. Bly i huvudet och grus i ögonen. Täppt i näsan är jag också till på köpet. Förstår inte hur jag ska orka. Skulle behöva en kopp kaffe, men hinner inte göra en nu. Dagens låt är Good Riddance - Green Day. Så jävla vacker.

Another turning point and a fork stuck in the rug
Time grabs you by the wrist directs you were to go
So make the best of this test and don't ask why
It's not a question but a lesson learned in time
It's something unpredictable that in the end is right
I hope you had the time of your life
So take the photografs and still frames in your mind
Hang it on a shelf in good health and good time
Tattoos of memories and dead skin on trial
For what it's worth it was worth all the while
It's something unpredictable that in the end is right
I hope you had the time of your life
It's something unpredictable that in the end is right
I hope you had the time of your life
It's something unpredictable that in the end is right
I hope you had the time of your life











Förresten, har ni tänkt på att alla tanter över 40 har kort hår? Mamma säger att det är för att eftersom ansiktet hänger så vill dom inte ha en massa extra som hänger runt ansiktet.

Congrat's syrran <3

Min lillasyster fyller 10 idag, grattis gumman <3 Åkte ner till jakan idag och köpte lite smågrejor. Lägger ut pics såfort syrran har fått dom, haha.
Dagens låt är lätt High 5 med Calibretto 13.
You'll Go Right, I'll go left
Sometimes we don't agree
But that's ok cuz in the end
We're still brothers you and me

We'll go to Steak n' Shake sometimes
Cuz we hang out every night
And we do the same old thing
Sometimes we fool around too much
Cuz we are a frisky bunch
We get in trouble every day

(CHORUS)
Hey, Ho, straight through the heart
I'm for you and I know you're there for me
Give me a High 5
Hey Ho friends till the end
Can't you see that's the way it's got to be

You're the money and the bomb,
But I talk about your mom
Even though it isn't right
Go to mikey's play some games,
Stay up till the break of day,
Maybe get into a fight.

(Chorus)

Even though we're hittin' 20
And we haven't yet matured,
You know I think it's kinda funny
That we're all a bunch of nerds.

GO!

I Love Ya, I always Have

Even though we're hittin' 20
And we haven't yet matured,
You know I think it's kinda funny
That we're all a bunch of nerds.

(Chorus x 4)
Can't you see that's the way it's got to be
Can't you see that's the way it's got to be
Can't you see God has destined us to be 

Längtar efter Amanda.  



Vårsol

Jag var ute idag och tog några härliga bilder i det mysiga vårvädret! Det blir verkligen fina bilder nu, med vårsolen mot snön. Förlåt förresten för att jag inte har bloggat på länge, men det har varit mycket, som det alltid är. Jag har inte velat blogga eller haft något att blogga om heller, så då är det svårt.
Amanda kom upp i tisdags med KERPLUNK!! En av dom få Green Day skivor jag inte har (hade, hon gav den till mig). Sitter och lyssnar nu, den har lite sämre ljudkvalité än deras senare skivor, men de hade inte slagit igenom när den här skivan gavs ut plus att dom var signade till ett mycket mindre skivbolag då. Men låtarna äger speciellt 2000 Light Years Away, som det sägs att Billie Joe Armstrong skrev när han kom hem efter att ha kysst sin nuvarande (första och sista förhoppningsvis) fru. Om någon skrev en sån låt till mig skulle jag smääälta. Men jag har ju Vidar och han behöver inte skriva någon låt för att jag ska smälta, älskar honom redan ;). Jag lyckas tydligen koppla allting till Vidar nuförtiden. Kan bero på att jag tänker på honom 24/7. Oj, nu kom låten My Generation, den var ju skitbra!
Aja, lyssna på låtarna 2000 Light Years Away och My Generation från Green Days skiva KERPLUNK. Och, haha, lyssna på låten Dominated Love Slave också, den är lika kinky som den låter. Misstänker faktist att det är Tré Cool (trummisen) som sjunger den på skivan, tror att det är han som har skrivit den också.


Jag lyckades faktist ta mig upp i ett träd och fick några konstiga blickar från förbipasserande


Jag fick en massa snö i skorna på köpet, kan inte snön bara FÖRSVINNA!!



Jag har världen konstigaste ställning, men det var krångligt att balansera på den där trädgrenen faktist!!

SNÄLLA LYSSNA PÅ DOMINATED LOVE SLAVE FRÅN GREEN DAYS SKIVA KERPLUNK(!!) DEN ÄÄÄGER!!!

By Your Side

I don't want to cause you trouble
Don't wanna stay too long
I just came here to say to you
I am by your side


Kan inte fatta att jag faktist ska gå på Tokio Hotel(, Welcome To Humanoid City Tour,) i Globen imorgon. Det är så overkligt! Jag har ju pratat om det i månader och jag och Catten har gått runt och sagt det till alla såklart, men det blir ju aldrig som man har tänkt sig, och jag hade nog inte räknat med att jag faktist skulle gå, eftersom att Catten är i Sälen över sportlovet, och alltså egentligen skulle vara i Sälen imorgon också.
Men.

Mirakel inträffar. Denna gång i form av Catharinas föräldrar (God bless them) som gick med på, efter mycket intensivt tjat under cirka 3 månader, att skjutsa henne hem på morgonen och sen skjutsa henne tillbaka till Sälen på en mycket okristlig tid på dygnet. Haha, inte ens JAG skulle kunna få min pappa att göra det, och han brukar ändå ge upp om jag kramar honom och säger "Pappa skulle jag kunna få ... ". Det funkar nästan alltid :).
Dagens inlägg skickas direkt till Catharina (Kaulitz) Sörving i Sälen ;)
Squuuueeeee, omg having a TOTAL Fangirl Moment. (Ibland känner man sig bara något ocool, men antar att man måste acceptera sig själv hur töntig man än är.)
Se upp Sverige, TH fangurlz på ingång ;)

RSS 2.0