Bio!

Jag och Amanda har sett alla The Hangover filmerna tillsammans, så vi ska självklart gå på premiären ikväll tillsammans! Är sjukt taggad, nästan lite för hahaha. 

Torsdagen

Bild från konserten igår, tagen från Gröna Lunds facebooksida.
Hej på er! Igår var en lite galen dag för mig, så hann inte riktigt blogga haha. Började dagen med en promenad, sedan vidare till ett möte typ, därifrån åkte jag in till stan och träffade ett gäng från klassen och vi drog till Långholmen och badade. Direkt från stranden åkte jag och mötte Amanda som jag drog till Grönan med hahaha :) Gick hemifrån vid halv tio och var tillbaka runt halv tolv! 
Konserten var najs i alla fall, hade kunnat vara bättre tror jag, men var bra med ös första timmen åtminstone. Det var dock en snubbe som råkade armbåga mig på näsan så att jag började blöda massa näsblod, men det var inget att göra åt, fick lite konstiga blickar kanske haha. 

Nattbloggning

Gaaaammalt bildcollage på mig och David, men hade inget bättre, så enyoy :) Har postat det två gånger tidigare, men skiteri (#badass #IAlsoLikeToLiveDangerously)
Tja! Ska alldeles strax gå och lägga mig efter en väääldigt lång dag haha :) På förmiddagen åkte jag till gymmet, hade dock glömt mina träningsbyxor så blev inget. Sedan mötte jag Amanda, vi åt luuunch, snackade lite skit som vanligt ;) Efter det mötte jag upp David och gick hem till honom och spenderade hela kvällen där. Kom hem vid halv elva och har nu gjort klart en jäkla skoluppgift som jag glömt och målat naglarna! Så produktiv :D 

EN MÅNAD KVAR

Man kan faktiskt se mig på denna bild, precis framför den blå flaggan :) Bild från 2010, konsert i Manchester
Insåg just att om exakt en månad kommer jag stå längst fram (jag har lovat mig själv) på en Green Day konsert. Det blir min tredje Green Day konsert, och jag är så SJUKT TAGGAD! Har älskar de grabbarna sedan jag var tolv haha :) 

Adrian Lux @ Gröna Lund

Vilka ska till Grönan på torsdag? Jag ska i alla fall :) Jag var ju på LMFAO förra året, helt galet var det! Adrian Lux är väll inte min favoritartist kanske, men jag älskar att gå på konserter och bara dansa som fan, så kul ska det bli i alla fall! 

Bråvalla 2013

Bloggar ju typ aldrig, måste bli bättre! Beror främst på att jag inte äger en kamera, men lite mer problemlösande attityd kan man ju önska sig! 
Idag har jag i ala fall bokat biljetter till Bråvalla! Skulle bli peace, men pågrund av massa krångel är det nu bara att tagga till Bråvalla istället, kommer bli så jävla bra! 

Har jag ens kompisar?

(Snyggt collage jag vet) Lite bilder har det dock funnits på mig och kompisar under det senaste halvåret 
Hej på er, synd att jag nästan aldrig skriver nu för tiden. Nu har jag dock projekt i skolan, så ska försöka uppdatera liiiite bättre samt ÄNTLIGEN byta design! Jag har faktiskt en kamera nu, som är typ tio år gammal och hålls ihop av en gummisnodd, och minner är på ungefär 15 bilder, men det är i alla fall en kamera. Ska försöka få med den till grillningen imorgon med mina fina vänner så kanske det blir lite bilder för en gångs skull! Det blir inte mycket bilder på mina kompisar här i bloggen, för att jag mest fotar med min jädra webcam. Nej, dags för bättring! 

Musikfavoriter

Nya favoritlåten: Megalomani - Maskinen 
Favoritbandet just nu: Royal Republic och deras nyaste skiva, mmmm 
All time favorite: Man must dance - Johnossi 
Favorit från förr: This War is Ours - Escape the Fate 
Nysläppt: Bastilles skiva Bad Blood
 
 

1 dag kvar

1 dag kvar stod det på mobilen imorse. Imorrn kommer han hem! Som jag har längtat, känns helt overkligt, haha. Men mysigt såklart! 
Idag har jag haft biologipresentation, fick B, så realtivt nöjd men hade kunnat gå bättre. Kommer även att få B i kemi 1 kursen, så det är jag jävligt nöjd med! 
Efter det vart det lite skoshopping med Amanda, men jag hittade inget i min storlek jag ville ha :(( 
 
Bjuder på en snart två år gammal bild på mig och David, hahaha <3
 

Åh så härligt!

Ni vet vissa dagar när man bara har en BRA dag, nästan oavsett vad som händer, så känns det endå bra i magen? Idag var en sån dag, trots att den hade kunnat bli jobbig. Klarade av provet på morgonen galant, roliga lekar på mentorstiden och sedan allmänt chill och mys på musiklektionen. Sedan en snabbis hem till Athea, alltid kul att prata med henne, och sedan musikal på stadsteatern! Och nu när jag kom hem så ringde min älskade älskade pojkvän som jag inte har hört ett knyst från på 17 dagar, och inte träffat på 33 dagar. Helt varm i magen nu, längtar verkligen! 
Min sjöman, nu kommer han äntligen hem!

Tungpiercing problem

Min älskade lilla nya kompis i tungan blev äntligen förklarad som läkt av min piercare igår, och jag bytte till en kortare stav med större kula, jättefint verkligen! Men senså idag på lunchen så råkade jag svälja den... Så jäkla konstigt, jag märkte det inte ens fören jag kände att det saknades nått i tungan. Fick springa och byta till min läkpiercing haha. 

Dags att bli inspirerad

Nu har kära David varit borta i 31 dagar, och i lika många dagar har jag hårdsatsat på hälsa och på att ändra min livsstil FÖR GOTT denna gång. Det går bättre och bättre, dricker nu vatten som en besatt och en dag när jag inte har varit på gymmet är en tråkig och slapp dag. Har även lyckats åstadkomma lite viktnedgång, men det är inte det som är det viktigaste, jag känner mig finare och mår bättre i hela kroppen det är viktigast! Men senaste dagarna har jag inte kunnat träna och så för sjukdom och andra anledningar som typ oceaner av plugg, och då är det lätt att bli förslappad! 
Nej, nu är det dags att bli lite motiverad och inspirerad igen! 

Sommarkänslor!

Hej! Sitter just nu ute på balkongen i bikini, helt sjukt vad varmt det är nu! 
Har haft en riktigt bra helg hittills, igår var jag på grillning med lite kompisar, och ikväll ska jag ut. Detta är också min ssta helg innan David kommer hem, så får ju se till att träffa typ alla jag känner!

Nära nu

(Bilden tagen innan tungpiercingen)
Nu är det inte långt kvar till sommarlovet! 9 skoldagar kvar innan jag har projektveckor i två veckor och sedan är det bara en skolvecka kvar innan sommarlovet. David kommer också hem snart, från och med imorgon är det exakt två veckor kvar. Den här sommaren ska bli bäst. Den börjar redan bra, med rolig valborg och så har jag blivit mycket smalare än jag var för bara någon månad sedan! Allt som saknar nu är min fina pojkvän, lite sommarkläder och en grillkväll med fina människor så är våren komplett <3 

Valborg

Hej! Bakis idag eller? 
Var ju valborg igår, gud, det är verkligen en sjukt dräggig högtid. Jag valde att typ skippa det igår, och drog på 18års-fest i Spånga istället. Blev medbjuden av en kompis, också tog jag med mig Amanda med, annars kände jag typ ingen haha, men riktigt lyckad kväll endå! 
Imorse mötte jag upp Amanda för en riktigt satsig dagen-efter-frukost, och lyckades skaffa typ tusen nya fräknar. Blev gymmet en sväng sen också, men nu: plugg. 
Fin frukost med fin vän

RSS 2.0