Bottle Beach (skulle publicerats sista jan)

Nu har det gått 5 nätter sedan koh Samui och vi har faktiskt lämnat Koh Phangan. Eller vi är i alla fall påväg härifrån. Vi har spenderat de senaste nätterna på Bottle Beach här på koh phangan, och alltså det är såååå vackert där, men wi-fi tiden har blivit sammanlagt 1h kanske. Detta är en väldigt liten, och gömd strand. Det går nästan inte att ta sig dit via bil, så man måste ta taxibåt. Ligger lite bungalows längs stranden och det är allt. Vi har ätit på hotellets "restaurang", snarare en stor altan med sittkuddar och lite bambubord på stranden, och har haft det bara allmänt bra. Det har dock varit dåligt väder i ett par dagar, och vi har faktiskt varit fast där, eftersom att inga båtar gått. 

Här om natten var vi dock på Full Moon Party, en stor fest på Haat Rin beach som hålls en gång i månaden, alltså varje fullmåne. Över 10 000 människor går varje månad och festar på stranden. Hela stranden var i princip ett dansgolv, med små stånd som sålde buckets och mat. Stranden är även kantad med barer, och runt omkring ligger massa små ställen där man kan köpa body paint (glow in the dark), och kläder och sånt. Vi åkte dit med bil från vår lilla ministrand, 20 km som tog 40 min, vi satt på det öppna flaket på en pick up truck, och fyfan vad det skumpade, fanns ju inte ens en riktig väg. Hem sen från festen klockan sex på morgonen helt full/trött/bakis var inte så party kan jag säga hahaha. 

I alla fall så lämnar vi vårt lilla paradis här på Bottle beach för att åka mot koh Tao och lite snorkling. Får se, kanske blir ett par nätter i Haat Rin innan vi drar för att festa lite, känns inte helt fel. 





RSS 2.0