Arctic Monkeys

Deras nyaste album. Bara lyssna. 

Ibland går allt åt helvete men man kan åtminstone lyssna på lite jävligt bra musik. 
 

Mellandagar

Hej på er! Får bli en sen bloggning igen, har precis kommit hem från Johan. Bloggar inte lika mycket som jag tänkt, men har inte så mycket att skriva om just nu haha. Glömde förövrigt ett tandläkarbesök igår när jag skulle ta ut min tandställning, var för upptagen med att ligga i sängen och äta julgodis... 
Nej, men nu ska jag faktiskt ta tag i mitt liv och göra lite grejer på mitt lilla lov. Imorgon ska jag träffa Johanna, blir fika på wayne's, och på måndag ska jag iväg på ännu en fika med Micke! Sedan är det nyår, planerna för det är fortfarande oklara, men blir nog bra oavsett! 
Trots att lovet inte blev exakt som jag tänkt mig i år så kan jag i alla fall göra mitt bästa. 
Ahahaha gammal (och överanvänd) bild, men hade iaf på mig detta idag så tänkte att det hade lite relevans iaf, lol 
 

Hemma igen

Hahaha, fan vad kul att jag hade flest besökare igår på hela året när det enda jag skrev var ett konstigt och ledset inlägg klockan tre på morgonen... 
Iaf, igår var det jul med pappas familj på landet, bra dag, mysig middag och allt, men jag hade en väldigt dålig natt personligen, så är jäkligt trött idag. Har sett sex filmer och tre tv-serie avsnitt sedan jag åkte till landet igår och ska snart avsluta kvällen med ett par avsnitt House. Kuljul, Julkul. Imorgon ska jag ta tag i mitt liv lite och försöka träffa lite folk i alla fall! 
Kläder från julafton, har köpt min första kjol på ungefär tio år :) 
 

Have a lousy christmas...

...and a crappy new year. 
God Jul. Egentligen var det julafton igår, eller, aa "igår" men endå. Vet inte exakt vad jag tänkt skriva, men tänkte att jag borde blogga på julafton iaf. Sov idag, missade julmiddagen. Får en till chans imorgon med pappas familj i alla fall. Jag borde sova på tal om det, ska upp om fem timmar och en kvart för att åka ut på landet och fira där. Jag vet inte vad jag håller på med, fan. Hahaha, herregud. Jag borde börja skriva dagbok privat istället för det här, fast jag skulle aldrig skriva i den så nää.  
Sovgott 
(Tänkte ladda upp en bild på mina julkläder, som trots allt var jättefina, har köpt min första kjol. Men nu vägrade det funka så skit i det. Får bli ett helt menlöst inlägg bara för att markera julafton.) 

Ny kappa!

Fick med mig en av min farmors kappor hem igår från loppisen. Hon tänkte sälja den eftersom att den var för stor för henne, men den fick följa med mig hem istället! Älskar den, speciellt eftersom att jag fotrfarande inte köpt en vinterjacka och att det är den varmaste jackan jag äger just nu haha! 
Halvtaskig bild, men det är min nya duffel och jag idag iaf :)
 

Fullt upp (skulle publiceras igår)

Hej! Igår bloggade jag ju om fredag, så då kan jag lika gärna blogga om lördag idag, haha :) Igår satt jag hela dagen med mitt plugg och skrev historiauppsats, intressant värre. Skulle egentligen hem till Amanda på kvällen och hålla henne sällskap medan hon packade inför sin miamiresa (hon åkte imorse), men vis sex-tiden så messade Johan mig och bjöd med mig på chillkrök i Kallhäll, så drog dit istället. Ironiskt nog så var det hemma hos en kille som umgås i samma kretsar som David, men det vart inget större problem trots allt haha. Vart en riktigt bra kväll och så, speciellt om man jämför med hur min fredag blev... Fick sedan skjuts hela vägen hem till dörren vid två tiden, lyxigt som fan, haha. Behövde verkligen dra ut dock, så känns bra att jag tog tag i mig själv och träffade lite nya människor. Är så himla lätt att bara sitta hemma och skita i allt. 
Trots sen hemkomst igår så vart det upp vid halv åtta imorse för att åka med farmor och farfar på loppis. Vi sålde en hel del grejer, och jag kom hem med några extra hundralappar på fickan, aldrig fel i juletider :) 
 
Bild från lördagkvällen i Kallhäll (egopics yaaay)
 

Lucia 2013

Igår var det lucia och jag och A capella-kommittén hade vårt första framträdande. En tjej i gruppens mamma anställde oss för att hålla luciatåg på hennes jobb, så igår morse 07.15 möttes vi allihopa på centralen och åkte och lussade! Gick väldigt bra, och vi är allihopa skitstolta över vårt första jobb :) Sen på kvällen gick jag även på min lillasysters luciatåg i Viksjöskolan, mitt gamla högstadium. Massa gamla minnen därifrån, var jättelänge sedan jag var in där, så det var mysigt. 
Avslutade lucia med en lucia-pizza med familjen och ett par avsnitt pll. 
Jag och Annabel igårmorse innan vårt luciaframträdande
 

Vecka 50

Måndag idag, allmänt segt sådär, men lugn och skön dag i skolan. Hade möte med Barbershopkommittén idag och allt börjar verkligen att låta bra nu, känns askul efter allt jobb som både jag och andra har lagt ner på att det ska bli bra! Vi har ett framträdande på fredagmorgon, ett luciauppträdande, så är astaggad på att det ska bli bra! Men innan dess har vi rep både tisdag och torsdag. 
I övrigt denna vecka har jag luciatåg på onsdag i Gustaf Vasa kyrka klockan 16.00 och 17.00 med skolan. Kom gärna dit och kika, är världens finaste med alla körer från alla Viktor Rydberg skolorna! Det är gratis och allt, så smit in bara ;) 
På söndag ska jag även stå på loppis i Komethallen och jobba ihop lite pengar, så jag har mycket att göra denna vecka kan man säga! Nu ska jag plugga fysik till provet nästa vecka och lyssna på Arctic Monkeys och Bastille, skoj skoj. 
 

Det här med tatueringar

Jag kommer att tatuera mig så fort jag fyller arton. Kan ju alltid försöka göra det tidigare, men stort tvek på att det skulle gå igenom haha. Det finns tusen anledningar till varför man inte borde göra det, någonsin, men för mig finns det också tusen anledningar till varför jag vill göra det. 
Men det känns också viktigt att skaffa tatueringen på ett ställe där jag kan dölja den, om jag vill, samt att det är någonting som verkligen betyder någonting för mig och som jag inte kommer att "växa ur". Och om jag senare inte tycker att just den textraden eller bilden var det absolut bästa, så kommer det alltid då att stå för en period i mitt liv, som alltid kommer vara en del av vem jag är. 
Så jag tänker tatuera mig så fort jag kan. Jag har vetat i flera år vad jag vill ha också. Refrängen från Good Riddance (Time of your Life) av Green Day ska stå i ett relativt simpelt typsnitt någonstans på min lilla kropp, antagligen insidan av armen eller mellan skulderbladen. Låten har hjälpt mig igenom mycket, går på repeat på spotify ibland <3 Så lyssna på låten då, den är bäst! Göre! 
(Kan även informera om att fina pojkar med fina tatueringar är det farligaste som finns.) 
 

Lugn helg

Tja! Bara för att jag skrev i måndags att jag skulle börja blogga igen så har jag såklart inte gjort det... Nej, men den här veckan har inte riktigt blivit som jag hade tänkt mig. 
Hela denna helg har jag spenderat i mitt rum, lyssnat på musik, klinkat på gitarren, kollat film och typ myst. Har också blivit nästan en hel säsong av Pretty Little Liars, som för övrigt inte alls är lika dåligt som jag trodde att det skulle vara haha. Det enda jag blir lite förvirrad över är att årstiden aldrig verkar förändras, det blir aldrig jul på en hel säsong, och jag vägrar tro att vissa av dom där tjejerna förverkade tre pojkvänner på mindre än fyra månader, så det känns lite konstigt nu...
 
 

Måndag

Hej på er! 
Nu när jag har bestämt mig för att blogga mer kan jag lika gärna börja med idag haha! 
På måndagar har jag endast en lektion, så slutar 11.10 :) Drog sedan och tog en kaffe med några fina tjejer och sedan åkte jag hemåt. Bra, kort dag haha. Nu blire plugg inför matteprovet imorgon </3 Kanske ska ringa David lite senare ikväll också, längtar lite efter honom. 
 

Gamla, goda tider

Fan också att jag ska vara så dålig på att blogga </3 
Jag har ju de senaste fyra och ett halvt åren dokumenterade med en bild på mig och min dag nästan varje dag, är jättemysigt att kolla tillbaka på, men nu så har jag typ slutat! Vet ju att jag kommer vilja ha det här om några år... Kan alltid försöka börja igen, fast det kommer inte bli så mycket bilder antagligen, suger på det där med att dokuentera min vardag, om det inte handlar om att jag är fin i håret ahahaha, önskar att man kunde snapchatta bloggen. 
Men iaf, kollade bak i arkivet idag, och shit vilken godbit jag är/var... Ibland undrar man hur i helvete någon kunde tycka att jag var girlfriend material på den tiden... Kolla gärna tillbaka till 2009-2011 för bilder på min emo-period in full bloom eller varför inte 2011/2012 för mig som blond och med lugg? Ahahahaha herregud ibland undrar man lite... 
 

RSS 2.0