Bara för att jag äger

Så ger jag er en inblick i vad en fantastisk människa gör just nu: Tittar på filmen Upp. Så, tre hela meningar fick ni. Var nöjda nu.
Jag har märkt att jag tenderar att skriva att jag äger i min blogg. Någon annan som också kan ha märkt det???
Btw, mitt maxade smiley armband som man kan se typ halva av på bilden kommer ifrån en billig skitaffär i Liverpool. 1 pund för det tuffaste armbandet någonsin. Suck on it.

5 years time - Brand New Rockers

Jag vill gärna skriva något intressant och roliigt, men jag kommer att misslyckas brutalt. Jag har så tråkigt. Vad gör man när ens pojkvän har en märklig grej i magen och ens j*vla familj är sjuk???? Jag får lixom inte ta hem en kompis ens. Jag kan ju va hemma hos pappa med denna kompis istället, han jobbar ju på dan. Men då gäller det att någon är hemma!!!! Varför har alla jag känner (utom Amanda ofc) flytt landet??????
RÄDDA MIG
Bara för att jag älskar dej Amanda <3
Min Green Day t-shirt jag köpte utanför konserten i Manchester <3 Använder som pyjamas :)
(Anledningen till att jag ser så tjock ut är att jag drar i den för att trycket ska synas bättre x) )

GREEN DAY konserten och ENGLISH IDIOT

Jag känner att albumet American Idiot borde döpas om till English Idiot. Skriver mer efter att jag har berättat om lite smågrejor som hände på konserten (Oooooh, GD konserten madafukaaas)


Vi köade i cpade 8 h. Vi var sär klockan 12. Då satte vi oss i kön utanför festival området. en timma senare släppte dom in oss till ett köområde. (Bilder kommer senare eftersom att jag inte har kameran)
Vi satt i gassande sol i detta j*vla köområde, som jag lärde mitt att hata, i 3 timmar.
Amanda och jag typ somnade på marken och blev skiiita solbrända xI Fast Amanda brände ingenting på kroppen utom ENA knäskålen så hon såg störd ut. Epic.
Sedan började saker hända. Dom släppte in oss!!!!! Vi springer fram och ställer oss framför den feeeeeta scenen. Det var typ 3 pers framför oss och sen kom scenen!!!!
Sen sa en snubbe bakon oss att det var 4 timmar kvar tills Green Day skulle komma. Jaa, 4 timmar. Vi såg två förband, en rosa full kanin (tradition på alla GD konserter)
Sen väntade vi.
klockan 20.00 springer Mike Dirnt, Tré Cool och sist BILLIE JOE ARMSTRONG ut på scenen.
I samma sekund har jag ingen kontroll över min egen kropp längre. När dom börjar spela har man inget val längre. Jag måste hoppa om personen bredvid mig hoppar. Vi stod ju då nästan allra längst fram, två meter ifrån scenen ungefär. Det var helt sjukt går inte att beskriva med ord. Det var minst 50+ grader nere i publiken, men om jag ställde mig på tå så kunde jag iallafall andas.
Men kroppen klarade inte av det. Efter tre låtar, var vi utmattade och jag höll nästan på att kräkas. Vi blev tvungna att flytta bak lite. Så vi trängde oss förbi en massa människor och bak lite, så att det var lugnt, men ändå så att vi såg bra.
Men då började några jävlar göra "dödsringar" precis där vi stod. Det är när man backar så att en ring på ungefär 2 m i diameter blir tom och sedan på en signal i musik springer in i ringen, dansar, krockar, slåss och tjaa, cepar sig. Vi blev såklart jävligt störda av detta eftersom att dom sprang in i oss, och vi nästan blev omkull knuffade. Men dom slutade efter kanske en kvart, eftersom att det tar så jävla mycket energi att man inte kan hålla på så länge.
Mycket senare, under 21 Guns, ungefär en  tredjedel kvar på konserten,faller Amanda ihop över mig och säger att hon inte kan andas och måste ha vatten. Hon var på väg att svimma och kräkas. Pappa fick hjälpa henne ut ur publiken, och jag stannade kvar. Ensam. På en Green Day konsert. Senare har jag fått veta att Amanda fick en och en halv liter Red Bull, och piggnade till ganska fort (XD), och att dom kollade klart på konserten mycket längre bak än mig.
Såå, konserten går, alla Green Days fantastiska låtar spelas, Tré Cool sjunger en truddelutt, ett par fans får sjunga på scenen, Billie Joe sprutar toapapper på dom längst fram och under slutet av Minority regnar det konfetti. Jag fångade lite konfetti i luften, och har fortfarande kvar dom. Fantastisk konsert med andra ord.



Men. Sedan tog jue konserten slut såklart. Som alla konserten gör. Nu var ju bara problemet att jag var ensam. Ensam. Bland hundra tusentals Green Day fans. Om jag ska göra en lång historia kort kan jag säga att jag pratade med en säkerhetsvakt, fick gå på avspärrade områden (O.O), hamnade i en hotellobby, fick en minttablett, blev utropat i polisradio, fick en miniplanch, pratade en massa engelska med en massa poliser, blev bff med alla poliserna och efter en timma och en kvart, hittad.
Jag köpte ett linne, en planch och en t-shirt utanför, olagligt ofc, blir jue såå mycket billigare då, plus att alla de lagliga affärena hade stängt när jag blev hittad. lol




Sedan tog vi en taxi tillbaka hela vägen till Liverpool.





Jag har såklart gjort en massa annat i England, typ shoppat, men det ska jag inte tråka ut er med. Men. En till sak hände i England som jag känner att jag måste berätta:
I förrgår (fredags) så var vi i Livepool några timmar på dagen eftersom att vårat plan inte gick förns halv sju. Vi tog bussen hem, och eftersom att dom har dubbeldäckare så satte vi oss längst fram, högst upp. Då känns det nästan som om man kör. När vi har suttit där en stund (bussresan hem tog 45 min) så kliver det på typ 10 skolbarn i skoluniform på kanske 12 år. Dom börjar skrika och prata skithögt. Efter en stund så kastar en av skitungarna en juiceflaska på mig ashårt. Jävla skit ungar tänkte jag. Men iallafall.
Bussen kör ikapp en likadan buss, så att den kör precis bakom. Jag och Amanda kan se in i bussen, och allra längst bak (alltså närmast oss) sitter det ett par killar som kanske var ett år äldre än oss. de flinar skitstort och jag och Amanda vinkar.
SEDAN DRAR DEN ENA KILLEN NER BYXORNA OCH MOONAR!!! TYP LÄNGE OXÅ!!
Jag och Amanda börjar typ asgarva. Sedan sätter dom sig ner igen och fortsätter flina(!!) och vinka till oss för att se hur vi reagerade. Jag och Amanda höll för ögonen och garvade. English idiots säger jag bara.
Sen när vi gick av bussen kastade ungjävlarna chips på mig. Jag var typ så nära att slå dom.





Aaa, juste! Pappa ramlade i hotellobbyn också XD Alla smurfarna (mitt och Amandas kodnamn på engelsmänn) garvade åt han XD lol.
Lägger ut den enda bilden från England jag har på min cellphone x)
Mooi på hotellrummet XD Pappa lämnade mig och Amanda ensamma på hotellrummet med en öppnad vin flaska o vi baah: Smaartaste pappan evva lixom XD Blev tvungna att ta lite fjortis bilder X) (Vi drack inget så missuppfatta iiiinte) Vi är inga dumma fjortis ungar, vi gillar bara att garva!!!!!!

Åh Herre Min Skapare...

Jag ska allvarligt talat till Liverpool idag, och i övermorgon ska jag till Manchester och se på Green Day. Jävlar.
Gud måste fan älska mig.
Ses på onsdag sötnos ;)

Omgosh

Jag ska till Liverpool imorgon och på onsdag ska jag se det allra heligaste. Green Day. Kärlek i mitt hjärta förevigt and forevva. Billie Joe, Tré och Mike, ni behöver inte längta mer, vi ses ju på onsdag sötnosar.

Jag gjorde ett försök på en ny header igår, blev dock inte klar, skrev lite på en ny idé till en sorts fanfic som jag började på för flera månader sen.
Nej, nu måste man väll börja packa reväskan.
LIVERPOOL HERE I COME!!!

LIVERPOOL HERE WE COME

Jag ska till Liverpool på måndag!! Jag längtar så sjukt jävla mycket!!
FLAMS OCH TRAMS SKA TILL LIVERPOOL
För alla som har missat det är GFLAMS OCH TRAMS (tm) jag och Amanda
Tomtarna ska ut och röja runt i stora vida världen, se upp alla!!!

Rooosaaa

Hur skulle jag se ut i svart och rosa hår frågade jag mig själv.. Svaret tog jag reda på ganska fort :)

Epic fail

Jag var så laddad för att styla mina nya lösnaglar med tiden jag fick över idag, men icke, mina nagellack var hos papi. Det är sådana saker som gör mig irriterad. Andra saker som gör mig irriterad är bebisar i märkes kläder och marsvin. Så meningslösa husdjur. Dom tuggar på ett salladsblad, blir rädda, får diarré och sen dör dom.

De enda marsvinen i unniversum som var såå myket coolare än ett vanligt random marsvin var Tufsen och Ludvig. Mina älsklingar. Men dom är ju döda, så jag säger bara R.I.P de coola marsvinen.
Nån som är sugen på att se bilderna jag tog i veckan?? Jag är

JAG VISSTE DET

Bara för att jag skrev 500 snoppar som rubrik i förra inlägget, så har jag fått 5 fler besökare än jag brukar :)
Ni är sjukt perversa.

500 snoppar

Jag tänker aldrig mer bita på naglarna. Min pappa säger att det är som att slicka på 500 snoppar. *Biter på naglarna*

Tiny pikk. Alla skriver in  på google tanslate och skriver från norska till svenska :)



Amanda frågade: Vad har jag md kukar att göra?
Lovisa svarade: Det vet man aldrig. (U tell me??)

"I wish in your arms to fly, then I die"

Bästa citatet av Amanda Warming evva, c u lateh alligatah


Musikkollektivet

Nån som hänger med mig och kollar när Musikkollektivet spelar i Viksjöskolans aula på tisdag nästa vecka??
Jag ska absolut gå, så jävla sköön musik ;)
Och Johanna, att ladda ner Gimp är såå simpelt.
Var vid Hummelmora idag med hela klassen :) Riktigt kul! Spelade brännboll, killarna körde topless. Önskade nästan att jag också kunde göra det, jag var så jävla varm. So damn hot
Det togs en massa bilder av alla andra, men jag lyckas inte hitta några på nätet, så dom kommer upp så fort jag hittar dom :)
SAW!! Kan inte se den för jag får mardrömmar men ÄNDÅ.

RSS 2.0