På återseende

Inlägg om studenten i fredags kommer så fort jag är o-bakis nog att skriva det. 

Studentkrångel

Tja! Nu - med bara två dagar kvar till studenten - så är jag typ minst taggad. För 98 dagar sen var jag sååå mycket mer taggad. Allt kring studenten har börjat krångla, vilket även är för att det görs krångligare än det i min mening behöver vara, men mycket för att det är en jävla massa aktiviteter som ska planeras ordentligt på samma dag, och hiskeligt mycket människor som ska samordnas. Känns mest jobbigt allt just nu, och är sjukt stressad. Ska typ göra ALLT imorrn känns det som. Just nu fokuserar jag på slutskivan, men imorrn blir det stress med själva studenten alltså shit. 
 
 
 

The final countdown

Nu är det löjligt kort kvar. Löjligt. Imorgon tar Amanda studenten. Jag är nog mer taggad än hon, men det innebär också att det bara är en vecka kvar till min student, vilket är sjuuuukt ångestladddat. Aja. 
 
Jag har, förra helgen, varit på min sista studentskiva, NA15B:s, med tema barnkalas. Det va aslyckat, även fast jag skulle vara i skolan 07.30 nästa morgon för att repa inför slutkonserten på måndagen. Men upp gick jag, repade hela dagen och hade på kvällen min sista konsert med gänget (Jamgökarna <3) på Fasching. Dödsbra gick det och sedan drog vi ut och ölade natten lång med musikläraren. 
 
I tisdags så gjorde jag naglarna inför studenten och balen och sedan åkte jag på klassresa. Vi sov på Phils landställe och grillade, pratade, spelade kort och hade femkamp, badade bastu och hav gjorde vi också. Sedan vart det världens mysigaste båtfärd hem nästa morgon och hela dygnet var bara riktigt bra. Sedan på kvällen var det också VRG-fest på Café Opera så där dök jag ju också upp och dansade bort natten. (Jag var försenad, fick betala inträde och drack inte, så kvällen var inte direkt topp men skit i det). 
 
Idag har jag städat Amandas lägenhet inför hennes student och varit på systemet och Ica Maxi, också inför hennes student. 
 
Vimmelbild från barnkalas-skivan i söndags
 

RSS 2.0