Hollister

//Linne från Hollister//
Har inte hunnit lägga upp en bild på mitt nya linne från Hollister än, så tänkte passa på att slänga in en dagens outfit idag :) Nu drar jag till stan för att möta upp min fina pojke som kommer hem från Peace and Love idag :D Har saknat honom! <3 

Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan

Jag fick idag reda på vilket gymnasium jag kom in på, och det verkar som att jag till hösten kommer att börja på Viktor Rydberg Odenplan! Jag kommer gå Naturvetenskapsprogrammet särskild variant Musik! Det var jättemånga som sökte, men bara 14 platser, och jag kom in! Så jäkla glad! 
(Hehehe, inte för att skryta, men jag fick ju 320 i betygspoäng och 80/100 på intagningsprovet på VRG ;)) 

Min hemmaträning

Vissa dagar hinner jag helt enkelt till gymmet, men vill ändå träna. Så jag har finkammat youtube efter de roligaste och mest intensiva träningsvideos jag kan hitta, och min absoluta favorit youtube-kanal heter Blogilates. Det jag tränar varje träningspass är kondition och mage, och sedan lägger jag till en muskelgrupp. Här är i alla fall mina favorit konditions och magstyrka videos. 
 
 
 

Nytt

Tjocktröja från Cubus
Var med Amanda hela dagen igår, vi drog in till Kista och kollade runt, jag fick med mig denna myströja och lite trosor hem :)

Desperate Housewives

Nu när min David är iväg på Peace and Love så har jag passat på att skaffa mig en ny serie-favorit! Utan Desperate Housewifes och Amanda vet jag inte vad jag skulle ha tagit mig till de senaste dagarna! Life-saver <3

Grillen

Är inte alls klar än med designen, men ni ser ungefär hur det kommer bli iaf :) Tycker att det blev mycket somrigare såhär! Jaja, drar ner till grillen i centrum nu med min odrägliga lillasyster och hennes kompis för att käka middag ;) 

Sommardesign

Tjaba :) Jag håller på och fixar lite med en ny, somrigare design, så bli inte förvånade om bloggen ser lite konstig ut ;)

Grillning

Tjaba :) Drar iväg på grillning nu med massa folk, hörs kanske ikväll ;)

Dark Shadows

 
Jag var på bio igår med Amanda, Nicki, Sara och Diana och såg Dark Shadows. Jag tyckte att den var skitbra, men det kanske var mest för att Johnny Depp är så jäkla bra skådespelare...

Kista Centrum

Spenderade dagen i Kista Centrum idag med Johan, Adrian och David. Köpte bland annat denna enkla, svarta bikini från Cubus, tänkte att jag kan matcha delarna med min andra turkosa :) Visar bild på det andra jag köpte någonn annan dag ;) På vägen hem köpte David och jag jordgubbar :D Imorgon ska jag på bio med Amanda, tror det blir The Dictator :)

Pop Pilates

Hejsan :) Jag älskar träningsvideos på youtube, både för att man inte behöver tänka så mycket, och för att man oftast kan göra alla övningarna hemma utan någon utrustning! Jag hittade en ny favoritkanal idag som jag tänket tipsa om, den heter Blogilates TV och för att hitta videos är det bara att söka på Pop pilates! Just nu håller hon på med ett antal bikini blasters till sommaren, så nu ska i alla fall jag satsa på det ;)

Stuck together like glue


Fika på järntorget

Okej, inte världens snyggaste bild kanske, men jag hade bråttom :( Jaja, dagens i alla fall, nya linnet från HM och nya jeansen från Bikbok :)
Hade en jättemysig dag på något litet café på järntorget i Gamla Stan idag med Johanna! Köpte världens största chokladkakbitar och satte oss på uteserveringen och snackade :) Härligt!

Nytt :)

/Shorts från HM/Linne från HM/solglasögon från Gina Tricot/Hallonröd tröja från Bikbok/Svarta jeans från Bikbok/

Idag har jag gått på stan med David, var riktigt mysigt! Fick med mig det här hem, blir jättebra till sommaren! Jag köpte även Loreal BB Cream och Hawaian Tropic Tanning Oil :) Imorgon blir det träning och sedan fika med finaste Johanna :) Bye!


Slow Cheetah

Nu drar jag till sumpan för att fixa lite med min tandställning, och sedan ska jag hem och städa. Ska kanske träffa älskling ikväll, men han har skolavslutning, så vi får se ;)

Nytt och somrigt

Bikini från HM // Trosor och BH från HM
Så, passade på att köpa lite nytt idag, och eftersom att det är sommar nu och min garderob är full av svart och grått så köpte jag en turkos bikini och vita underkläder! Riktigt sommarpepp nu! Jag tror även att jag ska göra en ny design till bloggen snart, min gamla är så vintrig...

Skolavslutning 2012

(Sjukt ful bild på mig, men bjuder...)
Jag har gått ut grundskolan!! Fyfan vad jag är bra! Ledsen för ingen bloggning btw... det har varit lite galet senaste dygnet o.O
Nej, men jag hade en riktigt kul kväll med massa människor på Lövsta i fredags. Jag, Linn, Diana och Johan kom inte dit fören typ halv elva, men det gjorde inte så mycket, fint folk kommer alltid sent ;)
Jaja, lördags så vaknade jag i alla fall med gårdagens smink på bredvid Diana i Linns säng. Vi gick ner till grillen och åt pommes frites till frukost... Drägg?
I övrigt i helgen så har jag mest varit med David, kollat på film och myst :)
Tänker även börja fixa massa tidsinställlda inlägg, så att det ginte blir så glest mellan uppdateringarna :)

Vet att ni har saknat mig...

...men ooops liksom, livet hände ni vet ;) Nej, men skämt åsido, jag har glömt att blogga :) Jag har varit på Amandas födelsedagsfirande idag, var riktigt mysigt med tjejsnack och goda cupcakes :) Hon fyller inte år fören imorgon, men ändå GRATTIS BÄSTA AMANDA PÅ DIN FANTASTISKA SEXTONÅRSDAG :D


Rep, rep och mera rep...

Bild från en av skolans elevkonserter :) (Shit btw, jag har gått ner två jeansstorlekar sedan det här va...)
Allt jag gör på dagarna i skolan är att sjunga och repa, sedan går jag hem, äter, går till replokalen, repar med bandet, går hem, äter, övar ensam, sover... Så trööööött!

Ursäkta mig...

Men jag orkar inte, längtar bara bort från min skitskola och alla falska människor. Tur att sommarlovet inte är långt borta.

RSS 2.0