Tjäna pengar

Jag har just nu inga pengar. Efter att jag har köpt det sista jag måste köpa den här månaden så har jag inga pengar. Jag ska fylla på min mobil och sedan ska jag köpa present till David = pengarna slut!
Jag lägger undan cirka 500 kr i månaden i ett kapitalkonto till kläder, men de pengarna ska jag använda i vår till en helt ny sommargarderob, så de pengarna får jag inte använda.
Min slutsats: Jag behöver mer pengar än bara barnbidraget!
Så, jag har letat upp några sätt att tjäna lite extra pengar! :)
  • Hemsidan Grannar.se. Grannar.se är en hemsida där du kan lägga upp annonser för att sitta tillexempel barnvakt. Du skriver in var du bor och liknande, och antagligen så får du en familj i närheten där du bor. Du kan även lägga ut annonser om hundvakt/promenader eller trädgårdsskötsel. Det kostar 23kr i månaden, men när du väl får jobb så är 23kr ingenting! Jag ska lägga upp en annons om barnpassning ikväll!
  • Tjäna pengar på bloggen. Det finns många olika sidor som har reklam som du kan få lägga ut på din blogg, där du får pengar per klick. Det är dock väldigt svårt att tjäna pengar på detta, om man inte har väldigt mycket läsare. Här är ett av mina tidigare inlägg om det: http://lovisasoder.blogg.se/2012/january/tjana-pengar-pa-din-blogg.html#comment
  • Göra andras sysslor. Om du har någon i familjen som ofta klagar över saker som städning/disk/tvätt, erbjud dig att göra deras jobb kanske två dagar i veckan, för kanske ett par hundralappar i månaden. Om det är en förälder du hjälper så kanske det innebär att du måste vara hemma hela kvällen två dagar i veckan och bara tvätta och laga mat, men det kanske är värt det? ;)
  • Lägg ut annonser på Blocket.se! Nu när det är vinter och det inte finns några loppisar längre, så kan man alltid lägga ut annonser på blocket med saker man inte vill ha! Man kan visserligen inte sälja grejerna så dyrt, men ett par hundralappar extra är alltid riktigt skönt tycker i alla fall jag!
Hoppas ni har fått några tips! Jag ska lägga upp en annons på Grannar.se ikväll och kika lite i mitt rum om det finns något att lägga upp på blocket! :)

Helt vanlig söndag

Tjaba :) David sov här igår, men åkte rätt så tidigt imorse :/ Drog till Veddesta Centrum en snabbis med Amanda, sen direkt hem igen, har kastat i mig lite havregrynsgröt nu till lunch (nyttigt + gott!), och snart bär det av till Friskis och Svettis! Blir cirka en timme på gymmet och sen direkt vidare till Söder och ett besök hos sångpedagogen! :) Helt vanlig söndag bara :)

New in :)

Var i som sagt i Jakobsbergs Centrum igår och kikade på Alla hjärtans dag-/ettårsdags-present till David, och gjorde misstaget att gå in på H&M... Får alltid med mig något därifrån! Idag vart det en ny foundation, jävligt ljus till min nästan vita hy, och sedan en flaska Dove Summer Glow :)
Dove Summer Glow är en hudkräm som har lätt BUS-effekt, så om man smörjer in sig varje dag så bygger den upp en jämn och fin solbränna! Perfekt ju ;)

To do-list

Tror att idag kommer att bli en riktigt mysig dag, ska blandannat kolla på ettårspresent till David, och köpa ett nytt gymkort på Friskis och Svettis! Skönt att få ett par måsten gjort! Ska även diskutera piercings med min mamma, bäst att samla massa argument!
Juste, det känns som om jag bloggar väldigt mycket om träning just nu, är det bra eller dåligt? Blir det för mycket liksom? Det här är ju egentligen ingen träningsblogg...

Pokerkväll

Fan vad snygg man kan va! :D Sticker till David nu, han har några kompisar där för pokerkväll, och jag fick trevligt nog komma :) Hörs imorgon.

I'm so ugly, but that's okey because so are you

Om jag fick välja vilket band eller artist jag ville, levande eller döda, att se live, så skulle det bandet vara Nirvana. Deras musik har hjälpt mig igenom de värsta stunderna i mitt liv och i mina finaste minnen spelas Nirvana i bakgrunden. Texterna som ingen förstå och alla kan tolka, basgångarna, gitarren som ibland spelar fel även på skivorna, och musiken låter som en drogtripp. Jag älskar hela skiten. Det gör ingenting att de aldrig kommer att göra ny musik, de har redan den perfekta samlingen låtar.
Och för de som vet ingenting om musikikoner så är det Kurt Cobain på affishen bakom mig på bilderna.
Come
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend
As an old enemy
Take your time
Hurry up
The choice is your's
Don't be late
Take a rest
As a friend
As an old memoria

Gymmet igen...

Fan vad jag är trött på gymmet på Jakobsbergs Simhall, längtar som fan tills jag ska på Friskis och Svettis på lördag! Idag blir det armar + rumpa + rygg + kondition på gymmet i alla fall, önska mig lycka till ;) Hatar egentligen att träna armarna, är min svagaste muskelgrupp, det är bara skitjobbigt!
David kommer hit ikväll, så vet inte om jag kommer att blogga igen idag, men ses imorgon iaf :-*

When I die I'll go to heaven, because I spent my time in hell

Sovgott alla, har varit en ansträngande dag, men har klarat av min utmaning idag i alla fall :) Åkte även med Felix och Johan till öppet hus på Södra Latin, de hatade mig efter ungefär 40 min, eftersom att jag lyckades få oss att gå vilse på södermalm (y) Bästa lokalsinnet! :*

Godnatt i alla fall!


Vackra Magmuskler

Jag kommer att ta mått runt + fota magen, och fixa före/efter bilder ;) Om det är någon bloggare som är intresserad av att göra utmaningen med mig, så hör av dig, så kan vi jämföra resultat och liknande om en månad! Utmaningen startar imorgon :D

Vad gör vi, nu kör vi!

Dags att satsa stenhårt på träningen! Blir ben + rygg + mage + kondition idag! har slappat ner mig på både rygg och magträningen, så startar igen idag! Har även en liten utmaning till mig själv som börjar imorgon... Nyfiken?

We don't need no education

Tjaaba och hejdååå, drar till skolan nu :( Sedan ska jag iväg till gymmet, sedan öppet hus med Amanda, ommer inte ihåg vilket gymnasium... PUSS

Livet med räls

Nu är tandställningen på plats och det gör ont som faaan redan!! Shit alltså! Dags att kleta på lite vax ovanpå fästena så att jag inte får skavsår innanför läppen! Ses imorgon :)


Bara att börja om igen då!

Har inte varit på gymmet på snart två veckor, och enda träningen jag har gjort är 3-4 gånger med Jillian Michaels dvd! Jag som var så jäkla duktig i ett par veckor innan! Tränade nästan varje dag efter nyår fram till 11 Januari!
Imorgon börjar jag iallafall träna igen, och på lördag får jag mitt nya gymkort på Friskis och Svettis. Sedan blir det core + kondition en gång i veckan, yoga + kondition en gång i veckan, armar + rumpa + kondition en gång i veckan, och ben + rygg + mage + kondition en gång i veckan! Då kommer jag att åka till gymmet varannan dag och varannan dag kommer jag att köra Jillian Michaels träningsdvd här hemma!
Är sjukt sugen på att komma igång! :D

Nya piercingar?

(Vet, dåligt redigerad bild, men pallar inte sitta i timmar, och jag är inget pro ;))
Funderar starkt på att börja preppa för en ny piercing, blir antingen läppen, (dock på andra sidan än på bilden), eller naveln. Blir antagligen naveln, pga att tandställningen kan krångla till allt med läppiercing. Får se vad som händer!

Drar till sumpan nu för att fixa tandställ...

2012-01-23_09_32 (MMS)

Drar till sumpan nu för att fixa tandställningen :-) är lagom nervös :-$


Svar på tal

Bloggläsare Elina om Svar på tal:
Nej, jag menar absolut inte att du är överviktig. Jag tänkte eftersom att man bränner fett och kalorier så finns det väl en sannolikhet att man minskar i vikt och det vill jag definitivt inte göra, det enda jag vill är att se fylligare ut dvs. gå upp i vikt genom muskelmassa och få en fastare och starkare kropp. Dock har jag tittar runt på massor av bloggar och även läst kommentarer av denna dvd, och det har resulterat att dem gått ner i vikt. Fast om man ändå tänker efter så är det ju styrkeövningar med hantlar?  Jillian Michaels och dem två tjejerna på videon ser ju så sjukt snygga ut och vältränade, dem är inte överviktiga och använder sig av videon, men jag vet inte! Vad har du märkt för skillnader enda sen du börja träna med Jillian Michaels? På vilket sätt? Har du ökat i vikt, dvs. med muskelmassa? Du får gärna tillägga angående det jag inte tagit upp, det skulle uppskattas!
Som jag sa förut bra blogg, fortsätt med det!
Svar: Hej igen! Jag vet att det känns som om man ska gå ner massa i vikt, men om du inte har särskillt stor fettprocent och ett normalt BMI så är det inte särskillt troligt att du kommer att gå ner i vikt och bli underviktig av den här sortens träning.
De skillnader jag har märkt sedan jag började med videon är främst på armarna och magen. Jag har fått plattare mage, och magmusklerna syns! Armarna har blivit fastare och starkare, samt att man ser armmusklerna bättre. Jag har gymmat regelbundet sedan oktober och har då tränat innan jag började med dvd:en, så har inte sett en enorm skillnad på min vikt. Jag har dock gått ner 1.5 kilo på två veckor, men det är då endast fett, mina muskler är starkare och tydligare än någonsin!
Men eftersom att du verkligen inte verkar vilja gå ner i vikt, så har du antagligen inte så mycket att gå ner heller, så om du har väldigt lite fett på kroppen, så kommer du antagligen att gå ner lite i fett och sedan upp typ dubbelt så mycket i muskler.
Det första förändringen som jag märkte när jag började träna i oktober var att jag gick ner 4 kilo, antagligen fett, sedan upp 2 kilo muskler. Men jag hade ju då fett att gå ner, vilket du inte verkar ha.
Men Jillian Michaels dvd har inte som fokus att gå ner i vikt, utan att komma i form! Den bränner ju även fett, men desto mindre fett, desto fastare och tydligare muskler! Och om du börjar att bygga muskler kommer du oavsett att minska fettprocenten i kroppen eftersom att fettet omvandlas till muskler.
Det är ungefär det jag kan berätta, om du har fler frågor, eller jag har missat någonting du vill veta, kommentera eller mejla mig! Puss!

Hudvårdstips

Jag tänkte tipsa om en riktigt bra hudvårdsserie som verkligen funkar! Det är Neutrogena Spot Stress Control! Serien består av en scrub, ett ansiktsvatten samt en återfuktande kräm. Man ser skillnad redan efter att ha använt produkterna ett par gånger! Riktigt bra!
Jag har haft massor av finna sedan jag var 12, och jag har ätit penicillin mot akne i perioder. Nu äter jag dock inte penicillinet längre, utan använder bara dessa, och har knappt en finne! Så sjukt härligt!
Jag lovar att det funkar!

2012-01-19

Tjaba, har haft en lite uppochner dag idag, började morgonen med att dra ut en tand, sedan hem, somna tre timmar på soffan, köpa lunch på ICA, soundcheck, hem igen, somna på soffan, duscha, käka, ner till spelningen, vänta, spela, hem. Och nu äntligen, ska jag få gå och lägga mig! Sovgott <3
Vet, bajstråkigt inlägg, men nu vill jag bara sova!

Svar på tal

Bloggläsare Elina om I have done it before, I can do it some more:
Hejhej! Sett att du börjat med jillian michaels träning i 30 dagar. Är lite sugen själv och börja träna själv. Men vet du om den där träingen är för dom som ör överviktiga eller kan vem som helst börja träna via den? själv är jag smal men vill ha fast kropp och bygga muskler. Tror du den funkar? Hur har det gått för dig, har du fått resultat? Berätta om vad du tycker osv. och du får gärna ge mig tips om den osv. Bra blogg föresten! =)

Svar: Hej Elina! Kul att du gillar min blogg!
Jillian Michaels 30 Day Shred kör jag ungefär varannan dag. Den funkar för alla kroppstyper, och om den endast var för de överviktiga skulle väll inte jag köra den? ;) Man bränner både kalorier, fett och bygger muskler när man kör den. Det är mest muskelövningar, och perfekt för dig som vill bli fastare!
Jag har som sagt inte kört den varje dag, utan varannan, ska idag köra den för åttonde gången, men jag har absolut fått resultat! Jag har kombinerat den med min gymträning, och den har snabbat upp allt, jag ser skillnad fortare! Jag älskar den!
Ett tips är dock att den inte tränar rumpan så bra, men det kan man alltid lägga till ett par övningar själv!
Hör av dig om det är något mer du undrar!

I have done it before, I can do it some more

Örhängen (nya) från BikBok
Tjaba :) Hemma nu från repet. Idag repade vi 14-18, fucking utmattande! Jag börjar nästan bli hes, måste verkligen bli bättre på sånguppvärmning!
Nu blir det träning, duscha, måla naglarna (eventuellt fixa lösnaglar, har bitit sönder mina riktiga D: ) sedan raka vägen i säng!
Önskar verkligen att jag hade haft mer tid att vara med kompisar den här veckan, har inte träffat Amanda på 1000 år, men har fan aldrig tid för ett piss längre! D:
Nog med fucking klagomål för hela veckan, imorgon ska jag vara lycklig!

Godmorgon

Tjaba. Fan alltså vad dagen har startat dåligt! Jag gick upp klockan sex imorse som vanligt, och nyss kom jag på att jag har sovmorgon till halv tio idag. Fan vad onödigt!
Jävlig trött är jag, plus att jag har ont som fan i munnen, drog ju ut en till tand igår. Plus att det enda jag har ätit tre måltider irad och det enda jag kommer att äta idag är hallonkräm... Det hjälper inte riktigt humöret heller. Nej, resten av dagen måste fan bli bättre!

Spelning på g!

Kanske inte världens bästa bild på mig... Vi är 1000 gånger mer badass i verkligheten!
Ville bara tipsa om att jag och bandet spelar på Träffen på torsdag! Ett annat band, Full Of Keys, ska spela också, de ska även filma, och materialet ska användas till en kommande livevideo. Hon uppträdde bland annat på tv4 förra veckan! Full Of Keys spelar 20-35 minuter, sedan kommer vi! Vi kör cirka 20 min, men både låtar från tidigare elevkonserter och lite nya :)
Kom gärna, det är gratis och det håller på 18.30-21.30! Jag lovar, vi kommer äga!

Who's the center of attention now girl?

Tja :) Är dags för en till tand att åka ut idag, så ska bara vara i skolan fram till lunch ungefär innan jag drar till tandläkaren, så tog den skönaste tröjan i garderoben idag :D

Träningstips

Hej :) Jag har visserligen inte tränat särskillt länge, men jag har under den perioden testat ett antal olika sätt att träna, och jag har läst väldigt mycket på internet om fettförbränning, effektiv träning och liknande. Därför tänkte jag att jag skulle ge er ett par tips, som har hjäpt mig.
  1. Vill du få den perfekta, smala, snygga, kroppen så fort så möjligt, så räcker det inte bara att träna kondition. Konditionsträning är det som bränner mest kalorier, och det kan kännas som om det får dig smal och träning med vikter bara ger dig stora, manliga muskler. Så är det inte! När du tränar dina armmuskler, och de växer, så omvandlas fettet runt de muskler du tränar till muskler! Muskelträning kombinerat med konditionsträning är det som förbränner mest fett fortast! Så vill du få fasta lår till i sommar, träna benmusklerna!
  2. Ät inte så lite som möjligt och träna så mycket som möjligt!!! Ät innan och efter att du har tränat, gärna kolhydrater innan och protein efter, för en så effektiv träning som möjligt! Och för guds skull, träna inte sönder kroppen! Se till att få vilodagar. Träna kanske varannan dag, eller variera åtminstone träningen. Kör yoga eller simning varannan dag, istället för gymmet varje. Och tänk på att muskler utvecklas under vila!
  3. Prova på nya grejer, fastna inte i en rutin. Om du har tröttnat på gymmet du går på, byt! Är du trött på att alltid springa på löpbandet, byt till Crosstrainer! Orkar du inte åka till gymmet hela tiden, testa på olika träningsdvd:er! Gillar du inte att gymma alls, så ta en danskurs istället! Friskis och Svettis har danskurser!
Okej, grattis om du lyckades läsa allt ;) Hahaha, nej, men det är mina grundtips till den som vill komma i form, eller effektivisera sin träning :)

Sommarlängtan...

Jag längtar efter sommaren! Jag längtar efter att köpa en ny bikini, gå runt i shorts, sola, åka till Spanien, ha lov, jogga utomhus, långt solblekt hår, ha gått ut Viksjöskolan, sova till 3 varje dag, ha blivit antagen till mitt drömgymnasium, ha mitt första sommarjobb, träffa kompisar, gå på Gröna Lund, bada, festa och att sluta bry mig!


Bring forth the crown, the royal is in town

Tjaaba :) Tänkte bara visa upp mitt snygga leende innan jag får tandställning ;) Om ni kollar riktigt noga kan ni se att mina framtänder sitter snett i ansiktet också :D Sexappeal <3 Tänker ta en bild varannan vecka ungefär, tills tänerna har rättat till sig, så kan man göra en GIF av det sen, så att man verkligen kan se skillnaden! Bra idé?

So take a look and you'll find, I must be out of my mind

Passar jag i utsläppt hår eller? Var bajslängesen :O Aja, drar vidare nu, mot Barkarby :)

Cry baby cry

Tjafan :) Haft en bra dag idag, var inte så jobbiga lektioner och det var lunch jag inte behövde tugga :D (Jag äter fortfarande bara flytande mat). Sen efter skolan så hängde jag med pojkarna en liten stund, de spelade pingis, men fick gå hem tidigt för att jag har så mycket att göra :(

Ska till en sångpedagog på söndag, som jag ska gå hos varje söndag nu i 10 veckor, hon ska hjälpa mig att komma in på Rytmus, min drömgymnasieskola! Till intagningsprovet på Rytmus måste jag förbereda en valfri låt och en av de 4 olika obligatoriska låtarna på Rytmus hemsida. Jag måste nu lära mig alla de 4 obligatoriska till på söndag...


Dagens + cpface

Haha, mitt smink ser cp ut av någon anledning, men dagens iaf :)Bara väldigt enkelt, eftersom att jag just nu saknar både kläder och inspiration :( Jaja, måste till skolan nu, ses ikväll!


Filmtips - Crash

Crash handlar om ett antal olika människor i LA som på något sätt påverkas av fördomar. Den vita polisen som hatar svarta, den svarta advokaten som dejtar en mexikansk kvinna, mexikanaren som jobbar som låssmed. De finns en hel massa olika karaktärer med, jag har bara nämt några. Filmen är riktigt bra i vilket fall som helst! Dock så känns det här med "fördomar mot raser är fel, alla är lika mycket värda" lite tröttsamt, men det är samtidigt ett viktigt budskap, och jag tycker att filmen faktiskt har ne annorlunda synvinkel.
På slutet så vävs allas öden ihop, och man kan se hur den alla påverkar varandra på ett eller annat sätt.
Riktigt sevärd!

Två tänder och massa blod senare...

...så blev det här dagens nya planer :) Kunde inte gå tillbaka till skolan efter tandläkaren som jag planerade, utan blev tvungen att åka hem och vila. Både för att om jag springer runt/anstränger mig för mycket, så kommer jag att börja blöda som satan ur munnen, samt att det gör ont när bedövningen släpper. Bedövningen i tandköttet släppte för 45 min sedan eller nått, men tog 4 alvedon, så det gör inte så ont längre :)
Nu ska jag nörda Skyrim och The Sims 3 Kvällsnöjen ;D <3

Två tänder Fattigare;-)

2012-01-11_09_13 (MMS)

Två tänder Fattigare;-)


Sovgott <3

Vanlig dag idag, skola, gym, David <3 Imorgon ska jag till tandis, önska mig lycka till ;)

Tjäna pengar på din blogg!

En otroligt bra hemsida som alla bloggare kan tjäna pengar på, oavsett många eller få läsare! Du kan lätt och smidigt få tillgång till annonser som du lägger in på den blogg, och sedan får du pengar för varje gång någon klickar på annonsen! Du får även pengar varje gång någon blir medlem via dig! Är supersmidigt och många tjänar upp till 2000 kr på två dagar! Tar mindre än tio minuter att bli medlem och lägga upp sina första annonser! Rekommenderas starkt!
Klicka på bilden för att registrera dig!

Ändrade planer

Ser ut som om jag har blå ögon, FETT CP :O
Jag och Filippa, min lillasyster, följde dagens schema perfekt, vi var tillochmed i tid till allt, var på gymmet exakt när de öppnade, men sedan så fick hon tydligen inte följa med in! Man får tydligen inte gå ner i deras gym om man är under 15. Så dagens planer förstördes, och vi har nu slösat bort en timme på bussåkande och väntande -.-
Även mina träningsplaner måste ändras nu, eftersom att jag inte kunde gymma idag. Det får bli Jillian Michaels 30 Day Shred idag med, (körde den igår), och gymmet imorgon istället :/
Det fläckiga i min panna är inte min hudfärg btw... det är ärr från akne :/ Och det här är den redigerade versionen... Jaja, de säger att det ska blekna med åren. Men kommer nog ALDRIG att lägga ut en bild där min panna syns utan att redigera den :(

Busy day

Godmorgon folk! Jag ska nu dra till apoteket (bästa shoppingen imo), sen vidare till gymmet! :) Får även sällskap idag av min lillasyster, kul! Hahaha, coolaste tröjan också, fick den i julklapp av Davids föräldar :)

Pojkar, pojkar, pojkar, pojkar, här kommer ett hundår till

Tänkte tipsa om en låt som jag har fastnat för, vet inte varför, passar verkligen otroligt dåligt in i min musiksmak, men älskar av någon anledning refrängen. Det är nästan pinsamt att erkänna vilken låt det är... Pojkar pojkar pojkar av Eldkvarn.

Word.


Gitarr - Nybörjartips

Jag vet att det är många som gärna skulle vilja kunna spela gitarr, men som inte vet var de ska börja. Så jag hade tänkt ge er ett par tips ;)
Jag fick min första egna akustiska gitarr på min trettonårsdag, men spelade lite redan innan. Den första låten jag lärde mig var Knocking On Heavens Door. Den har bara tre av de lättaste grundackorden, som finns med i otroligt många låtar. Ackorden heter G, Em och D. (Man kan även byta ut Em mot Am eller Am7, men Em är det vanligaste nybörjar ackordet.)
Länk till text och ackordordning i Knocking On Heavens Door av Bob Dylan.
Min första elgitarr köpte jag i höstas. Den första låten jag började lära mig var Holiday av Green Day, perfekt nybörjarlåt, har i princip bara powerackord och ett hyfsat okomplicerat solo. Ett bra tips om man är sugen på att börja lära sig elgitarr!
Länk till text och tabulatur till Holiday av Green Day.

Mot gymmet

Oooof kolla magmusklerna ;) Nejmen, nu drar jag till gymmet :) Från och med nu blir det gymmet varannan dag och Jillian Michaels 30 day shred varannan ;)

Svar på tal

elin om Jillian Michaels 30 Day Shred:
Oj! Den vill man ju ha, var finn den att köpa? :)
Förresten, vill du följa varandra via blglovin? :)

Svar: Hej Elin! Hahaha, visst kan jag följa dig på bloglovin, din blogg verkar bra ;)
Jillian Michaels 30 day shred finns att köpa på CDON.com för bara 79kr :)

Where is my boy, tonight?

Saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar.
Jag försöker sysselsätta mig, nöta in fem nya låtar på gitarren, lyssna på musik alldeles för högt, kolla på film, träna, prata med pappa, läsa, sitta vid tumblr, blogga alldeles för mycket, men inte ett skit hjälper.
Det enda som hjälpt hittills var att vara med Amanda igårkväll, har så mysigt då, men sen så kommer en till dag, när man måste stanna hemma. Helvete.
Saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar.
Kom HEM!

Jillian Michaels 30 Day Shred

Eftersom att jag var på gymmet igår så hade jag ingen lust att åka dit idag igen, så då testade jag en träningsdvd istället! Den jag testade var Jillian Michaels 30 Day Shred. Jillian Michaels är en av de personliga tränarna från Biggest Looser, och ajg har läst en del om hennes dvd. Den lovar att på bara 30 dagar ge otroliga resultat, och jag har även läst andras blogginlägg om den, där de berättar att bara level 1 är jätte jobbig.
Det finns 3 nivåer, nivå 1, nivå 2 och nivå 3, och man tränar 10 dagar på varje nivå.
Jag körde då nivå 1 idag, och gillade upplägget jätte mycket. Det var lätt att hänga med, och för den som är otränad är det inte lätt, men inte för svårt. Jag tyckte dock inte att det var så farligt jobbigt, men tänker i alla fall fortsätta, för att se om det ger resultaten det lovar!
Och juste, ett träningspass är bara 20 min, så alla har tid med det ;)

Mina planer sista dagarna på lovet


Dags för förändring!

Jag har sett likadan ut alldeles förlänge nu känns det som, trots att jag nyss klippte lugg! Har därför en lista med utseende förändringar som jag kommer/vill göra under de nämsta 2-4 månaderna! Bra idé? :)
- Färga håret brunt + köpa löshår
- pierca naveln och läppen
- Sluta använda så sjukt mycket smink
- ta tag i mitt hudproblem (jag har haft problem med akne i flera år)
Jag med brunt hår :) Första bilden från sommarlovet, andra bilden från vintern 2010-2011 ;)

Tandställning

Ser ni huggtanden eller? Och ser ni varför jag aldrig, ALDRIG, ler så man ser tänderna på foton? Dom är cp bara... Ibland, när jag är torr i munnen, så fastnar huggtanden av någon anledning utanför läppen när jag ler, och sen så fortsätter den synas när jag stängt munnen... Fult tycker jag, gulligt tycker David... I alla fall, även i min underkäke ser det ut som om någon har kastat in tänderna. Det beror på att jag är 2 månader förtidigt född, man kan få trånga käkar då...
I alla fall, my point, jag ska få tandställning inom några veckor! Ska dra ut 4 tänder, två i överkäken och två i underkäken :S Tar de i överkäken först eftersom att tandställningen sätts in där först ;)

Nu kör vi!

Drar till gymmet nu igen ;) Jag har äntligen börjat känna att jag gör framsteg igen! Det gick fort att gå från otränad till tränad, men nu har jag ÄNTLIGEN börjat gå från tränad till vältränad! :D

Svar på tal

linncarlqvist, om Bobbi Brown Makeup Manual:
gud vad roligt det hade varit att ha den,
vet du vart man kan köpa den ?
kolla gärna in min blogg :)

Svar: Hej Linn! Jag vet faktiskt var man kan köpa den! Den finns att beställa på bl.a CDON.com och kostar där 159 i pocketform och 229 som inbunden bok ;)

Bobbi Brown Makeup Manual

Vill ha, vill ha, vill ha den här boken! Skulle vara så perfekt! Bobbi Brown är en världskänd makeup artist och grundaren av sminkmärket Bobbi Brown Cosmetics, som finns i 56 olika länder över hela världen. Hon har skrivit sex olika böcker om skönhet, och det här är en dem. Så fort jag får pengar ska jag beställa hem den!

So scared of breaking it that you won't let it bend

Typ dagens då ;) Hahaha, inte riiktigt nöjd med bilden, men tog typ två och på första så skelade jag... charmtroll man är :D
Tröja från BikBok
Bandeu från BikBok (ny, 75 kr på rean)
Svarta jeans från Salt

My heart overflows, I love him, he knows

Har ju glömt att berätta vad jag fick av älskling i julklapp! Jag fick de här, jättefina och otroligt söta, guldörhängena! De är ifrån Två Hjärtan (inte från Francs Guld som det står på asken på översta bilden). Personligen köpte jag tre Nirvana skivor till honom, lite pinsamt att han köpt äkta guldörhängen... Jaja, jätteglad blev jag i alla fall, har på mig dom nästan varje dag :) <3

Är på gymmet nu, men tänkte jag skulle vis...

2011-12-31_20_09 (MMS)

Är på gymmet nu, men tänkte jag skulle visa en bild från nyår ;-)


DrDenim

Verkligen de mest perfekta jeansen! Sitter SJUKT bra! 399 kr på Salt ;)

Mot Kista


Tjaba :) Var och såg the girl with the dragon tattoo med Manda igår, sov sen där, därför ingen uppdatering ;) Uppdaterar om mitt nyår och annat ikväll, ska till Kista nu, PUUUUSS HEEJ <3

RSS 2.0