Balsammetoden

Bild på mig med löshåret i, relativt orelaterat till texten, men en bild på mitt hår iaf, haha
Jag har i flera år haft problem med att mitt hår är tunt, slitet och förstört av kemikalier. Även efter att jag har slutat att färga det hela tiden och platta och tupera varje dag så blir mitt hår fortfarande slitet en månad efter att jag klippt mig. 
Så nu har jag bestämt mig för att testa balsammetoden. I torsdags kväll tvättade jag håret med ett godkänt "sista schampo" för balsammetoden (coop x-tras schampo faktiskt) och igår tvättade jag håret med bara balsam för första gången (coop x-tras det med, skitbra, haha). Mitt hår känns väldigt fräscht, och faktiskt mjukare redan nu! Jag har inte använt några hårprodukter alls, pga att jag inte har några "godkända" hemma, men ska köpa ett värmeskydd imorgon! :) Ska även klippa mig och så, så att jag kan börja om med ett helt fräscht hår! 
Mer info om balsammetoden, som går ut på att sluta med schampo: lockig.se/balsammetoden

Inspiration - Budget

T-shirt, sjal och väska från HM och skinnjacka från Lindex. Jag har vääldigt ont om pengar just nu, så dessa grejer är perfekta för våren för mig! :)

Påsklov

Nu är det äntligen påsklov! Riktigt skönt med en välbehövlig paus från allt skolarbete och plugg. Igår så firade jag och David med mysmiddag och pyttesmå colaburkar :D 

Tja chompisar

Nu är det onsdag kväll, och jag pluggar. Igen (y). Idag har jag i alla fall köpt lite grejer till mitt hår (berättar i ett senare inlägg) och gått i skolan. Imorgon ska jag köpa ett påskägg till min älskling, passar på att skämma bort han innan han åker bort i fem veckor... 
Imorgon ska jag även på veckans första gympass, shit alltså. Har inte kunnat åka dit på hela veckan av olika anledningar. Jag haltar även (nervknutar i foten som gör att det gör sjukt jävla ont i mina tår), så ingen löpning för mig. Ska testa spinning, annars tror jag att rodd funkar. 

Oh älskade jämnställda Sverige

 
Riktigt skarp och kul tjej, hon har gjort massa "shit snubbar say to...", kolla hennes kanal på youtube (y)

Budget önskeväska

Åh, såg denna väska på Hm:s hemsida häromdagen, blev helt kär <3 Den är svart, enkel och stilren, precis en sådan väska jag behöver! Den kostar 300 kr tror jag, men till och med det är för dyrt för en fattiglapp som jag tyvärr, sparar ju till Peace & Love i sommar! Men skitsnygg är den i alla fall ;) 

Livet med tandställning

Bild från insta idag, så jävla snygg (y) 

Idag när jag satte in den här skiten så trodde jag nästan att de drev med mig... Jag kan knappt gapa, knappt äta, och jag får bara ta ut den när jag borstar tänderna. Gummisnoddarna sitter mellan över och underkäken om det inte syns, så det spänner så fort jag öppnar munnen minsta lilla... Stackars lilla mig :( 
 

Söndagsångest

Repost på bild från Januari tror jag
Hej! 
Kvällen igår blev, precis som jag trodde, jävligt lyckad haha! Insta är fullt av bilder från igår, så kom precis att tänka på att jag måste bli bättre på att ta bilder! Har ingen kamera och min andriod har skitdålig kamerakvalité... Måste verkligen fixa något ordentligt innan jag drar på Peace & Love i sommar ;) 
Jag och David åkte i alla fall hem till honom efter festen igår och sov där. Vaknade med lite lagom ångest klockan halv ett imorse, åkte hem vid sex och har sedan dess pluggat som fan. 
Imorgon blir det en tripp till tandläkaren i alla fall, så håller tummarna för att jag snart kan ta ut min jäkla tandställning!! 

Lördag

Haha, suddig bild från instagram igår
Ja, jag lever fortfarande faktiskt :o Haha, nej, men har liiiite mer tid över just nu, så tänker kanske börja slänga in lite inlägg igen, mest för min egen skull :) Har ju haft den här bloggen i mer än tre år nu, så har ju blivit en vana, och är alltid kul att kolla tillbaka i arkivet :) 
Typ inget värt att dela med sig av har hänt under tiden jag inte har bloggat egentligen, men igår var det fest i alla fall! Var dags nu kände jag, haha, var ett tag sedan. Riktigt kul kväll, så vaknade imorse hemma hos David trött mrn nöjd :) 
Nu sitter jag och äter kladdkaka och ströpluggar lite med läxor till i veckan. Men snart börjar det fan bli dag att hoppa in i duschen och börja tagga inför ikväll, ska ut igen :D Och ikväll får jag med mig både David, en kompis till honom och hans tjej, samt Julia, så blir nog en riktigt bra kväll! 
 

Skämt åsido

Den här bloggen har urartat och är nu endast ett stort skämt. Nej, men de som faktiskt besöker min blogg dagligen märker antagligen att jag typ, hehe, aldrig bloggar längre, är lite tråkigt kanske. Men jag har inte mycket tid nu för tiden, spenderar all min lilla fritid på gymmet, pluggandes eller med David. På tal om plugg ska jag göra lite matte nu, hörs väl när jag har tid! 
 

Stressrelaterad depression passerade vi för längesedan

Mycket i skolan igen, alltid skoj. Det ironiska är att jag inte ens har mer än jag brukar ha, men endå är det så jäkla mycket. Grattis till mig. David är sjuk igen också, bra vecka detta. Har inte ens en bild för det går så bra nu att alla bilderna bara blir fula. Tagga helg iaf! 

Ta tag i mitt liv? Hahahaha, nej.

Tjaba, tror att jag skrev i början av veckan att jag skulle vara duktig och skit med bloggandet, fixa ny design, blabla. Jag skulle även ha tränat som vanligt denna vecka, omarbetat en svenska uppsats, svarat på frågor om en novell vi läst i svenskan, gjort ett eget spanskaprov samt lärt mig det utantill, läst om tinnitus och gjort typ 2347657 om media. Och städat och börjat packa upp i mitt nyrenoverade rum. 
Men nej. 
I vecka har jag ätit, kollat på film och varit med David. Och det har varit så jävla skönt. 
 

RSS 2.0