Naglarna

 
 
Jag lovade ju visst för ett par inlägg sedan att skriva om naglarna blev bra (gjorde dom hos en bekant till mig för bara 100 kronor), och det blev dom! Skitnöjd, har haft dom i två veckor och två dagar, och den enda som har ramlat av är ena tummen, som jag slog av för att jag ramlade på verandan i Kos (fråga inte). Dom vart lite långa kanske, men det valde ju jag haha. Ska gå och fixa dom igen inför pappas bröllop och skolstarten, och då blir det nog kortare knallrosa. Hon har höjt priset till 120 kronor nu, men det är fortfarande ingenting, och dom blir verkligen bra! Klart dom skulle bli bättre om man var villig att betala typ 1000 spänn på salong, men dom här blir fina dom med, och man har råd att faktisk fixa naglarna regelbundet! Idastnails på instagram

Kos 2014 (Det är illa)

 
Gabbi, jag och Matilda innan bargatan. Matilda kände jag inte alls innan, skitfin tjej!
Suddig men härlig på Matilda, Emma, Amanda och jag på bardisken inne på West. Favoritstället på bargatan!
 
Tjaba! Nu är jag hemma igen (okej jag kom hem i söndags) från Kos, Greece, och min vecka där var lika galen som förväntat. Har lärt känna ett par sjukt härliga brudar, och kommit närmare tjejerna jag redan kände, väldns bästa gäng! Tänker inte gå in på mer detaljer än så, men sju nätter på bargatan, tre dagar på tylösand beachclub och att komma hem vid åtta på morgonen vid ett par tillfällen, plus flygresan från helvetet på det, slet en del på kroppen, så låg däckad med feber i fyra dagar. Men det var det i vilket fall som helst lugnt värt! :) 
Nu på schemat för sommaren väntar tre veckors jobb som trivselvärd på Ängsjöbadet, pappas bröllop den 16e augusti (där jag ska sjunga Utan dina andetag av Kent) och att försöka träffa alla vänner lite mer. Så ingenting stressigt eller nått jag måste packa inför haha! 
Vi Kostjejer har en delad bildström med alla bilder alla tog på Kos, så jag har jäkligt mycket bilder, men inte mycket av det är anpassat för att hamna på nätet direkt, så får räcka med ett par bilder haha :) (Mer kommer säkert komma upp i framtiden, i och med att jag är så jävla dålig på att ta nya bilder) 
 

På G igen

 
 
Sedan jag uppdaterade sist har jag hunnit med Bråvalla, och allt kaos som var där, aa, ni har säkert läst om det haha. Första två dagarna var det sol och mys och sen plötsligt så slog blixten ner och det började regna i två dagar. Bajskul, verkligen. Jaja, det var ett hårt år i år på Bråvalla, men jag har åkte med sjukt skönt folk, och har en del nya vänner haha. 
Nu har jag i alla fall sovit ett par dagar (jag har seriöst typ bara sovit sen söndag) och hunnit återhämta mig från den upplevelsen. Nu taggas det för fullt till Kos istället, planet lyfter 23.30 på söndag!! Men jag har en busy week i alla fall framför mig haha, kan inte låta bli att göra massa planer. Imorgon vid ett så kommer mamma och plockar upp mig så åker vi ut till Krusenbergs Herrgård för en väldigt välbehövd natt på spa. kommer hem runt tolv på tosdag, och ska vid tre till en tjejkompis till mig och fixa naglarna :) 100 spänn för helt nyttsett gelenaglar, sjukt värt och perfekt till Kos! Blir dom bra så promotar jag henne lite senare hehe ;) 
Sedan fredag lördag blir det packatvättapackatvätta typ, men ska försöka träffa Amanda en sväng, och förhoppningsvis Athea, var ett tag sen jag träffade min bae <3 
Och sedan är det Kos. Ord kan inte beskriva alltså. 
Jaja, i övrigt rullar livet på. Jag stressar över min forskarskolarapport på tio sidor som inte är påbörjad (oops), och klagar på att jag är blek och har en oattraktiv personlighet. Det är hårt ibland. Haha, nejmen vafan, tur att man har bra röv i alla fall (shit vad många som skrek det efter mig på Bråvalla btw (okej kan ha berott på att jag hade ett stort hål som gick upp mer och mer varje dag, nivet sådär orrigt precis under röven (men vi skiter i det))) 

RSS 2.0