Stand Up + Öl = Sant

Hej på er! Länge sedan jag skrev nu igen men inte mycket har hänt. Livet flyter på mest, jag har gått ut massa, tror att jag måste lugna mig lite, har blivit minst två-tre ggr i veckan nu ganska länge. Det blir ganska tomt i kassan kan jag säga när alla pengar går åt på öl/cider/vin, inträde på klubbar och mat, så kläder har jag inte köpt sedan början på januari. 
 
Nu är det sportlov i alla fall, vilket jag spenderar hos mamma. Jag bor ju mest hos pappa nu, det är enklare än att behöva flytta och packa ihop sitt liv hela tiden. Niklas jobbar mest, hela dagen varje dag typ, så jag hittar på andra grejer. Tränar, är med kompisar och har varit på fotografiska i veckan bland annat. Pluggar ju såklart också. 
 
Igår vart det i alla fall utgång, jag och Alva gick på gratis stand up på Baras backe. Väl där så stötte vi på Emma och Isabelle, så vi hängde med dom. Efter stand upen så skulle jag egentligen till Babas för att dansa bort natten men kön var lång och inträdet dyrt så Emma och jag drog på nån bar istället. Vet inte var vi var för vi bara gick in på första bästa. Blev bjudna på drinkar och socialiserade i ett par timmar och sedan fick det vara nog så vi tog en taxi hem till Emma. Råkade eventuellt bli ett par öl för mycket och idag mår jag inte på topp hehe. Bra onsdag i alla fall. 
 
Bild på mig och Alva från stand up:en igår, varför ser jag alltid så suddig ut på bild? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0