Lugna dagar

Det har varit en jäkligt seg dag idag, skitskönt! Har tagit en fika med fina Amanda, och sedan typ ingenting. Nu ska jag i alla fall iväg till David så blir det nått av den här kvällen, puss :)

Frukt!

 
Jag gjorde godaste frukttallriken igår till Oscarsgalan, men tyvärr kunde man inte streama galan :( Så jag fick ladda ner en film istället, blev Magic Mike haha. Har hört från många att jag borde se den. Handlingen var väll sådär, men danserna var väll bra ;) Nej, men lite imponerad av hur bra dom va på att dansa blev man väll!

Sportlov

Bild från arkivet på mina favoritmyskläder, alltså en t-shirt och Davids mjukisar. Kanske dags att investera i egna snart?
Tja, hehe, vet att jag inte har bloggat på typ en vecka, men tänker låtsas som ingenting! Anledningen är i alla fall att jag inte har något att blogga om, samt att jag inte har någon kamera, så kan inte fota något heller. Och jag är så jäkla trött på halvfula instagram-bilder... 
I veckan kommer jag i alla fall fota till en ny design och försöka lägga upp den också, vet hur den ska se ut och allt, behöver mest lite bilder, och det betyder sminka sig och fixa håret, och jag är aaaaaalldeles för slö för det... 

Skönhetstips - längre ögonfransar

 
 
Jag gör själv detta varje kväll, tycker att det är jättebra! Går fort och vaselin är superbilligt. Men jag vet inte om jag har fått jättelånga direkt (har hållt på i tre veckor nu), men de är mycket finare och tätare och så, så jag tycker att det är jättevärt att fortsätta i alla fall! Senså har jag redan relativt långa ögonfransar naturligt, så det kanske inte är så konstigt att de inte har "växt". 

Nationellaprov Matte 1c

Det absolut bästa med min blogg måste ju vara den fantastiska bildkvalitén som jag alltid leverar!
Hejsan! Kom precis hem från gymmet, körde kondition och magstyrka idag, som varje måndag. Nu blir det
råplugga matte inför nationella imorgon, är ju då klar med min första 100-poängkurs i gymnasiet, skitstolt :D Och kommer antagligen få B om det går bra imorgon, så är faktiskt jäkligt taggad! Nu blir det vektorer och exponentialfunktioner, puss på er! 

Helgen


 
Det skulle vara skamligt om jag undanhöll dessa bilder från mänskligheten, jag kan fan sätta pengar på att vi bara blir vackrare för var dag som går jag och min lilla David.
 
Jag bloggade aldrig igår, så tänkte att jag kunde sammanfatta helgen lite snabbt :) 
   I fredags var jag och David och firade vår två-års-dag på Döden i Grytan, en Italiensk restaurang på Norrtullsgatan vid Odenplan. Riktigt fin kväll med världens bästa kille! 
   I lördags spenderade jag dagen hemma hos David och pluggade majoriteten av dagen, sedan på kvällen drog jag hem till Amanda för lite myskväll med Sara, Diana och Nicki. Juste, jag tappade min plånbok på bussen också och någon jävel snodde den, 700kr i kontanter, busskort, gymkort, bankomatkort, tre biobiljetter, och två presentkort på 150 spänn borta förevigt... Plus att jag antagligen aldrig kommer att återse min kära plånbok som jag haft i snart tre år. Så det sög. 
   Idag vaknade jag hemma hos David, blev mest mys på förmiddagen, och sedan åkte jag hem för att sätta mig och råplugga inför nationella i matte 1c på tisdag. 
   Där har ni hela min helg, intressant liv. Nu ska jag plugga, puss på er :) 

Alla hjärtans dag

Inga smycken eller rosor fick jag på min och Davids två-årsdag, nejdå, min man vet vad jag gillar, choklad och bullar fick det bli! Haha, har tjockade oss hela kvällen igår, jag stekte ungefär 100 pankakor till middag och så choklad på det. Bullarna fick bli morgonmys istället :) 
   Nu ska jag strax till skolan, sedan ska jag hem och fixa mig innan jag ska iväg på dejt. Vi firar vår två-årsdag ikväll med att gå på italiensk restaurang, Döden i Grytan heter den! Hoppas ni hade en lika fin dag igår som jag, puss :) 

Balsammetoden

Jag med mitt älskade, oh, så älskade löshår <3
Jag har alltid velat ha långt hår, och tycker att det är bland det vackraste och typ kvinnligaste som finns. Men jag har dock även alltid haft torrt och sprött och ömtåligt hår, som alltid blir slitet och fult om det blir långt. Jag har ju då nu extensions i håret, vilket löser det problemet, men resultatet med extensions + torrt och trassligt hår blir att löshåret trasslar ihop sig med mitt vanliga hår och det blir en rufsboll. 
   Jag har genom åren prövat det mesta när det gåller metoder att ta hand om håret, men det finns en grej som jag  inte testat, balsammetoden. Jag har läst väldigt mycket om det på nätet, och jättemånga som älskar det, så varför inte liksom? Haha. 
   Jag ska i alla fall testa, och har letat upp de produkter jag kommer att starta med och testa med. Om någon som läser har testat så är alla tips och råd välkommna! :) 

Fettisdagen (skulle publicerats igår)

Lånade min lillasysters jättemysiga tröja, hehe, gud vad busigt
Hej! Idag är det fettisdagen :) Jag har ätit tre semlor, haha, tjock, men det är ju så jävla gott :D 
Det har antagligen varit typ den tröttaste dagen hittils den här månaden idag, så jag skippade en fest jag skulle på ikväll, och satt hemma istället och käkade semlisar med mamma och mormor. Är väldigt taggad på sportlov nu om man säger så...

Taggad!

 
Jag är faktiskt för en gångs skull riktigt taggad inför denna vecka! Den började bra med att min favorit David kom hit efter skolan idag, imorgon är det fettisdagen, på torsdag är min och Davids två-årsdag och på fredag ska vi ut på middag! Hahaha, jag ser fan fram emot semlor imorgon töntigt mycket... Puss och godnatt på er nu i alla fall :) 

My Fitness Pal

 
Jag är alltid väldigt noga med att få i mig tillräckligt av alla näringsämnen och så, och har därför tidigare varit medlem på ett antal sidor med kaloriräknare och liknande. Alla dessa sidor har dock antingen begärt att man ska betala för de bästa funktionerna eller varit lite halvdåliga. Men nu har jag hittat en ny, som faktiskt är riktigt bra! Sidan heter myfitnesspal.com och där fyller man i all mat man har ätit på dagen, och sedan kan man välja vilka näringsämnen man vill att den ska kolla upp! Man kan även sätta ihop flera ingridienser till recept och maträtter som man sedan kan spara, så att man snabbt kan komma åt det igen och inte behöver söka upp allt en gång till! Om man har tränat fyller man även i det, och det som man har förbränt beräknas, både i kalorier, kolhydrater, fett och socker. Riktigt bra sida, och finns även som app! 
Sedan så tycker jag visserligen inte att det är varken bra eller hälsosamt och vara besatt av antal kalorier man äter, men det kan vara skönt att veta på ett ungefär tycker jag! All mat finns heller inte, pga att sidan är från USA, men mycket svenska grejer kan man annars kolla upp näringinnehållet på och skapa som egen mat så att man kan använda det senare! Kan verka jobbigt i början, men man vänjer sig! Man skriver även in hur mycket man väger och hur mycket man vill gå ner på hur lång tid och sedan så anpassar den antalet kalorier man bör få i sig dagligen efter det, och senså fyller man i allteftersom man går ner i vikt. 

Döden i Grytan

Igår ringde jag och bokade bord till min och Davids tvåårsdag! Efter mycket om och men så bestämde jag mig äntligen för Döden i Grytan på Odenplan! Den ligger på Norrtullsgatan 61, bara några minuter från min skola och Odenplan. Det är en snäppet finare italiensk restaurang där all pasta är hemmagjord, och dom har en helt fantastisk meny! Jag ser fram emot det hur mycket som helst, haha :D Vi får hoppas att det är så bra som alla säger! 

RSS 2.0