Crazy helg :)

Tjaba, vet att uppdateringen är låg, men lev med det :) Om jag inte hinner göra nått så har jag inget att blogga om... ;) Iaf, igår vart det stan med finaste Amanda, jag köpte massa sommarkläder, plus en maxi-klänning :D (Bilder kommer). På kvällen färgade Amanda mitt hår, jag är typ svarthårig nu, och sedan sov David här.
Idag vart det Kista med Adrian och Johan, vi taggade hela dagen, (Best. Day. EVER!), kollade på Iron Sky, och köpte suit till Adrian, SWAG ;) Nu drar jag till ICA för att möta Amanda och köpa grejer till grillning på Görväln badet ikväll. Hur ska ni fira valborg? ;)

Pokémon Emerald

Jag hittade mitt gamla Game Boy Advance häromdagen med mitt Pokémon Leaf Green kvar i, och satte mig och spelade en stund, det spelet är fan beroende framkallande! Det var precis lika kul som jag minns det, så därför har jag laddat ner Pokémon Emerald till datorn :) Älskar det! Först laddar du ner en GBA läsare, odh sedan spelet, om du vill göra det själv :)

LMFAO <3

Tjaba :)
Har varit ute på en löprunda, sprang 3,6 km med 9,9 km/h som medelhastighet, så ganska nöjd. Sedan sprang jag upp och ner för en backe runt 15 gånger för att ta ut mig ordentligt, och sedan jogging hem för att köra styrka i rygg, mage och rumpa! Känns riktigt härligt att ha kommit igång med jogginturer utomhus, så är glad idag :) Hela träningspasset körde jag med LMFAO i öronen, tagga inför deras konsert på Grönan nästa fredag!!

Äntligen läkt!

Jaa, den riktiga läktiden är slu för länge sedan, men nu så börjar den verkligen att kännas läkt! Det är nog den minst smärtsamma piercingen jag har gjort, gjorde bara ont när jag tog den! :D

Jag saknar dig


Godmorgon skitungar!

Visst är jag snygg när jag posar som satan :D Ialla fall, iväg till skolan med mig ;)

Dagens låt!

Dagens låt är Fully Alive (acoustic) - Flyleaf. Den är jätte bra, och jag älskar sångerskans röst!

Mys-söndag

Hej, hej :) Hoppas ni passar på att ta en mysig innedag idag, när det enda är mulet och trist ute. Det gör jag i alla fall, skulle ha gymmat, men väljer bort det idag. Lyssnar på min mysmusik lista på Grooveshark istället, och planerar kommande vecka :)

Svalkar vinden, värmer solen, ser du något bakom molnen?

Drar till Stinsen med mamma och lillasyster nu, ska få ett par nya jeans av mamma! Wiie :D Har krympt ur mina gamla, de är för stora, även när de är nytvättade... Jaja, ses i eftermiddag ;)

Ny design?

Börjar det bli dags för en ny design snart kanske? Den jag har nu är visserligen fin, men den är ganska mörk och vintrig, plus att jag inte ser ut som jag gör på bilderna längre... Kanke är dags för en förändring :)

Musik för välgörenhet

Ikväll ska bandet spela på Träffen på en grej som heter musik för välgörenhet, inträdet är valfritt, och allt går till ALS forskning. Kom gärna, det börjar klockan sju!

Imorgon!!

Gud vad jag är nervös inför imorgon! Jag får nämligen mitt preliminära antagningsresultat till gymnasiet, så det är imorgon det avgörs! Jag har fått mina poäng från både Rytmus och Viktor Rydberg (mina poäng på sångproven som jag gjort, de kombineras med mina betygspoäng när jag söker, man kan läsa mer om det på gymnasiernas hemsidor). På Rytmus ligger jag precis på gränsen, det finns chans att jag kommer in, men får se. På Viktor Rydberg gick det mycket, mycket bättre, men är fortfarande nervös!

Modellkropp?

Jag kollade upp de "perfekta" måtten som en fotomodell ska ha härom dagen, och blev lite förvånad. Det var inte alls så pinnsmalt som jag trodde, utan måtten var 90-60-90. Alltså 90 i bröstmått, 60 i midjemått och 90 i höftmått. Jag har just nu 87-64-95, så jag trodde att det skulle vara mycket mindre. Men är modellkroppen verkligen något att sträva efter?
Jag har knappt något kvar på min kropp som jag vill förändra, och det jag vill förändra håller sakta på att försvinna... Och 4cm till från midjan skulle göra mig pinnsmal...
Visst känner jag folk med de måtten, plus att det går en tjej i min klass som faktiskt är modell, och de är jättefina, men vet bara inte om jag själv skulle passa så.
Vad tycker du om modellmåtten? :)

Jillian Michaels 30 Day Shred Lvl 2

Tjaba :) Iadg skulle egentligen bli en träningsfri dag, men jag har lite tid över, så tänker satsa på att köra Jillian Michaels 30 Day Shred Lvl 2 för första gången idag!
Jag testade på 30 Day Shred i januari, men slutade av någon anledning när jag var klar med level 1, så tänkte att jag skulle köra igång igen!

Sommarshopping på g

Åååh, jag längtar till 25 April! Får nämligen mitt barnbidrag då, 1100kr som klirrar in i kassan ;) Då har jag 2700kr, och det blir dags för en rejäl shoppingrunda! Ska visserligen lägga 900 kronor på en liten hemlis, men fortfarande 1800 spänn kvar till kläder ;) Fast sen så behöver jag massa småsaker också... men ni vet, typ mascara, foundation, ny bh, sådana saker :)

Löshår?

Så jävla trött på min eviga hästsvans!
Jag skulle vilja ha längre, finare och tjockare hår, men eftersom att det kommer att ta åratal att spara ut det, så satsar jag på löshår! Då är bara frågan, vilken sorts? Jag vet att jag ska ha äkta hår såklart, men ska jag ha keratinvax, bioringar, insytt, tape-on eller clips? Och vilket märke ska jag ha? Och vad är billigast? Ångest :S
Tror dock att jag vet, men får bli en överraskning om det blir av ;)
Visst syns det på vilken av bilderna jag är yngst btw? :)

Kanske var det tur, att jag föll så djupt

Nu är jag hemma från Ledarutbildningen, var sista gången nu, så i höst kommer jag att undervisa en bunt små konfirmander! Hoppas verkligen att ni som inte har konfirmerat er gör det när ni får chansen, det är skitmysigt!

God morgon :-) hoppas att alla har en härl...

2012-04-16_09_15 (MMS)

God morgon :-) hoppas att alla har en härlig måndagmorgon ;-) Snodde syrrans tröja idag, hoppas att hon inte blir sur ;-)


Skola imorgon :/

Usch, nu är det snart skola :( Om 12 timmar har jag precis börjat min första lektion :( Har haft ett väldigt lungt och mysigt lov i alla fall, har inte gjort nått av det jag sa att jag skulle göra... :)
Nej, nu ska jag plocka fram lite kläder och lägga i inpackning i håret, sovgott :-*

Davids nya dreads!

I fredags spenderade jag 11 och en halv timme med David på African Magic Salong vid Skanstull. David skaffade nämligen dreads! Det tog ett bra tag, men blev jättefint!

Balhets!

Jag sitter just nu och tittar på klänningar på Nelly.com, men hittar ingenting! Har verkligen ingen aning vad jag ska ha på mig på balen! Fast egentligen tycker jag att det viktigaste är att jag får köpa ett par riktigt snygga klackskor...

Musiktips - istället för Spotify

Det går ju nästan inte att lyssna på Spotify längre om man inte har premium, alla låtar tar slut, och man tvingas göra nya spellistor varannan dag. Men, för oss alla som inte har råd att köpa premium, finns det ett smartare alternativ! Det är en sida, som funkar mycket som Spotify, men är en hemsida.
Sidan heter Grooveshark.com, och fungerar som Spotify, man skapar en användare och kan sedan söka upp musik, göra egna spellistor och göra vissa låtar till favoritlåtar. Enda nackdelen är att sidan är lite rörig, men när man väl har lärt sig hur allt funkar är det ganska lätt att komma igång!
Och, juste, sidan är helt gratis!

Var är min svarta halsduk???

Den är borta!! Var fan har jag lagt min älskade svarta halsduk??

Påskpresenter

Är det inte lite märkligt att vi får presenter och pengar och godis vid varje högtid? Speciellt påsk? Jaja, tacksam är jag oavsett :) Hittills i år har jag fått 200 kr, 4 påskägg fulla med godis, och ett par Björn Borg trosor :)
Godis gör det iaf lite lättare att vara sjuk :)

Mina favoritserier :)

Grey's anatomy, Spartacus: Blood and Sand och Game of Thrones
Jag fick feber inatt, så nu sitter jag här hos David, som precis åkte in till stan med sina kompisar, ensam. Skulle egentligen ha tränat och färgat Johans hår idag, men det blir inte av nu :( Så vad passar bättre än att titta på sina favoritserier en hel dag? :)

New in

Jeansjacka - HM, 299kr
Jäkligt välbehövd, har bara skinnjackan och sen min dunjacka, så behövde verkligen en vårjacka! :)

Amplitude 11

Tjaba :) Idag repade vi med bandet, gick asbra :) Vi har tagit oss igenom den krångligaste biten av låten, även med en trummis med influensan :). Vi har även två spelningar på g, en 20 april, sedan en till, stor, i början juni. Hoppas att vi har några egna låtar tills dess :) Skittaggad :D

sovgott :-* nu tänker jag gosa ner mig i ...

2012-04-03_22_21 (MMS)

sovgott :-* nu tänker jag gosa ner mig i min nybäddade säng <333 typ bästa känslan :-D


Nya hörlurar?

Det börjar bli dags för mig att köpa nya hörlurar... Har 700 kr, men vet inte vilka jag ska köpa! Så, nån som har nått bra tips?

Dags att komma igång igen!

Jag har varit skitdålig med bloggen på sistone, vilket suger eftersom att jag har förlorat typ en fjärdedel av alla läsare under den senaste månaden, men jag lovar att jag ska bli bättre! Snart är det påsklov, och jag kommer att ha all tid i världen, lovar :-*
Idag blir det gymmet, kondition + mage + rygg, och plugg iaf :)

RSS 2.0