Livet goes on

Livet fortsätter och allt flyter på utan några större bumps in the road. Var sjuk i två veckor innan påsklovet, så sen när jag väl blev frisk samtidigt som ledigheterna kickade in så kompenserades det med att gå ut tre dagar i rad. Kloka beslut man tar ibland. Först vart det en kväll med öl + klasskompisar på onsdagen, på torsdagen var jag och tjejerna vindrickande påskkärringar och jag och Annabel dansade till fem och blev bjudna på drinkar på Marquise (det är ett billigt liv att känna ägaren lol) och sist men inte minst så på fredagen så gick jag ut med Amanda och gänget och slutade överförfriskad hemma hos Martin för att jag inte lyckades ta mig hem själv. Efter denna relativt galna helg så har jag spenderat ett par dagar med världens bästa Niklas, han har tagit med mig ut på middag och vi har bara myst. 
 
Men idag är jag hemma och hoppas fortfarande lite på att någon partysugen jävel ska höra av sig, men det lär inte hända, vet inte ens om något är öppet ikväll. Imorgon kallar även jobbet, så är nog bäst att få lite sömn. 
 
I övrigt så har jag bokat min flybiljett till bättre breddgrader den 17e juni, och satsar fortfarande på att uppdatera bloggen oftare. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tyckte att ett par egobilder från gångna veckorna kändes passande

RSS 2.0