WigWAM

Varit med Flams idag i stan och shoooppat ;)
Älskar att shoppa när jag har pengar och inte behöver ha dåligt samvete för att jag egentligen inte har råd :)
Köppte sötaste mössan ever, rosetter, örhängen, en vit hoodie som jag kommer behöva byta till en mindre storlek nästa helg ooooooch NY MASCARA.
Jag har behövt ny mascara sååå länge nu.
Jag köppte IsaDoras nya WIGWAM (heavy lashes mascara, 01 magic black)
Jag får FETA ögonfransar me den :3

Kissekatt

"Fuck you cats, I'm a tiger"
Lite humor får man väll lov att ha antar jag.
Jag har precis laddat över lite bilder från min mobil till datan, så här får ni alla awe(-)some roliga bilder från tältningen X) Alla fotade by Moi :)
(Tur att Amanda inte har internet just nu, hon skulle sååå döda mig)
Bilderna utomhus är tagna klockan halv sex på morgonen när vi fortfarande inte hade gått och lagt oss, och jag fick den briljanta indéen att vi skulle gå ut och titta på den väldigt icke-existerande soluppgången. Vi satt där i en kvart på toppen av tippen och fick ungefär 5 myggbett i minuten innan vi insåg att det var mulet och vi inte skulle se soluppgången i alla fall. Skills.

Still waiting

"We laugh when old people fall!"
För alla blinda människor som inte kan läsa baklänges: DE STÅR KISSE KATT <3 !!!


Btw, shopping idag, mamma och mammas pengar äger. Nerå skämta. TACK MAMMA <3

Blir sova hos Pontus imorgon ;) Nu sitter alla där hemma och tycker att jag är syndig. Nerå, Manda ska va me såklart, Amanda är ALLTID med :3

ÄLSKAR DEJ AMANDA <3 MIN KATTUNGE JUUE <3 FLAMS <3

TRAMS SAKNAR DEJ!!!


Fat Lip - Explicit version - Sum 41

I don't wanna waste my time
Become another casualty of society
I'll never fall in line
become another victim of your conformity
And back down
SUM 41 ÄGER!!
Awesome sminktips: Blöt sminkborsten innan du tar på ögonskugga, det ser inte så pudrigt ut då ;) Mycket sexxigare, mjaou x)
Ny tröja, hm 99 kr ;)

Klippa meeej

&quJag har typ panik, fick veta idag att skolfotot är på torsdag, och jag vill hinna klippa mig innan dess. Skulle klippa mig på torsdag, för jag ska få några bilder på onsdag som mamma ska skriva ut på jobbet, på hur jag vill ha det (frisörer brukar ha lite svårt att greppa hur luggen ska se ut), men nu måste jag klippa mig imorgon om jag ska hinna!!!
SÅ i-landsproblem
btw, har hittat världens hetaste bilder på min älskade BJ Armstrong på http://greendayauthority.com , här kommer nåra ;)
ot;https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1221585/images/2010/normal_out_5_104111118.jpg" alt="" />
Den sista, bara för att killar visst är heta i smink ;)

Myser

Vad ska man göra på mulna lördagar om inte att mysa? Jag älskar att mysa!! Mysa ensam i soffan med datan i knät, mysa med tjejkompisarna och kolla film, mysa med hunden :)
Ni kan ju gissa vad jag gör just nu.
Btw, checka minn sexiga Tom Kaulitz poster på väggen ;)

Dumming tant

Jag fattar inte folkpartiet. Dom tror att miljön blir bättre av kärnkraft... HAR DOM HELT GLÖMT BORT TJERNOBYL???


Morgonpigg

Haha, jag sov till typ halv tolv idag och känner mej fortfarande typ heeelt borta. Inte så överdrivet morgonpigg kanske.
I övermorgon börjar skolan. Jag dör. Allvarligt talat. Det är det värsta som kan hända nu. Att skolan börjar alltså, inte att jag dör. (Nu fick jag det att låta som om jag ville dö, det var inte meningen, oroa er inte).

FU HM

Jag blir så skitsur på HM när dom säljer bandtröjor, typ Guns ´n roses, Sex Pistols, Rolling Stones. Jag menar i stort sett INGEN som handlar på HM lyssnar på dom banden och så slutar det med att jag möter nån med Sex Pistols tröja, blir överlycklig, går fram och frågar: "Hej, lyssnar du också på Sex Pistols??" och dom svarar: "Neeej, men jag tror att jag kanske har hört en låt nån gång".
Jag dör
Fast jag kan andå inte låta bli att köpa en.
ursäkta för dålig bildkvalité
Nu ska jag ut med hunden, cu bithes

Estepona i mitt <3

Jag är hemma nue, men längtar redan tillbaka till underbara Estepona... Det värsta med att resa dit är att komma hem och inte veta om man kommer att träffa alla om ett år eller 2 månader...
Aja, nu ska jag inte gräva mej djupare ner i depressionen, jag ska träffa AMANDA igen snaaart!!! Bussen går om 22 min, längtar, längtar LÄNGTAR!! Och sen så är det ju tältning/fest på tisdag, så jag har ju andra grejer att se fram emot iaf :)
Skriver mer om Spanien senare, måste sticka te bussen.
Btw, jag måste verkligen färga mitt hår snart, jag ser nääääästan liiiite fjortis ut nu. Skit.

Hemma!!...packa...Borta!!!

Kom hem idag från bästa ridlägret ever, älskar er chejjer<3<3<3 Nu ska jag bara packa klart och sen bär det av mot Spain imorrn :)
Ses i Estepona ;)
Föressten, jag ramlade av 3 ggr på ridlägret, så jag har jätte äckliga sår på armarna och har stukat högra långfingret OCH har typ en spricka i ett revben...
Gillar ni min nya design?? Jag <3 den.

Partytime

Sticker på kalas nu, min kusin fyller 9 år :) Hoppas man får tårta...
Ny hoodie, sportia :)

RSS 2.0