It's a hard work life

Alla ska ut ikväll. Jag är ensam. Sorglig. Meningslös. Nejmen jag börjar imorgon klockan fucking sex på morgonen så måste gå och lägga mig, trots att min lillesyrra kollar på film i vardagsrummet med sina kompisar och det låter i hela lägenheten. Bitter? Va? Jag?
 
Current mood
 

Dom försökte begrava oss men glömde att vi är frön

Movits! nya album är så jäääävla braaaaaa. Lyssna lyssna lyssna. Petters med för den delen. Livet har känts rätt så trist på sista, men tror att jag börjar komma in lite mer på rätt bana senaste dagarna, gått runt och klurat på en massa saker. Men börjar känna mig mer och mer inspirerad igen med musiken så ska lägga mer energi på det och sådär, när jag faktiskt är hemma och har mina instrument. Skriver lite, kör några covers, och lyssnar maaaassvis. Det är nog det som ALLTID får mig på bättre humör, musik. Vad som än hänt, det finns alltid den perfekta låten, av den där perfekta artisten just då. 
 
Riktigt gammal bild här, men gitarren har hängt med i alla år
 

Måndagsfest?

Idag har jag jobbat i kylen i härliga 4 grader, och sen drog jag till gymmet, och sen till ICA för att posta Emmys bankkort tillbaka till henne. Lyckades få med det i min plånbok hem från Rhodos. Vi delade ju allt där, även pengar haha. 
 
Senare ikväll blir det med största sannolikhet Halloweenfesten på Berns med typ majoriteten av min gamla klass! Är skittaggad, jag jobbar inte imorgon så kan gå ut utan dåligt samvete och allt. Senså gillar jag halloween, kul att klä ut sig. Hade ju Halloweenfest när jag fyllde arton förra året, men det kan man ju tyvärr inte göra varje år :(( 
 
Amanda, Filip och Johan på min 18års fest förra året, enda bilden jag har av någon anledning

Mrunch

Idag har jag varit på otroligt sen brunch, eller mrunch. Är fortfarande mätt herregud, idag så vart det alltså en stor måltid för mig mitt på dagen. Träffade även Markus där idag, vi har inte setts på länge så var skitkul. Tog en av våra prommenader som vi alltid tar på ett par timmar, det är ju så jävla fint ute nu på hösten. Snackade även lite framtidsplaner, han funderar på att följa med mig till Thailand som streetperformer. Han är skitduktig faktiskt, både jonglera (med eld) och köra i sitt cyr wheel och akrobatik och sånna grejer. 
 
Här är han i sitt hjul, vill ni se mer så finns han på youtube

Massa planer

Livet känns rätt trist just nu helt ärligt. Jobbar och sliter och är trött och kollar på tv-serie och går ut med hunden. Typ. Singel och ensam och alla jobbar. Så jag gör massa planer istället. På lördag så ska jag och Amanda ut och käka middag och dricka vin, på söndag ska jag jobba och sen på brunch, och sen på onsdag så ska jag träffa Niklas. Var länge sen vi sågs så ska bli mysigt :) 
Snygg renoveringsbakrund, yes.
 

Reser runt i världen kopplar av och mår tjockt bra

Och idag ska flyget till Thailand bokas. Alltså för mig känns det inte riktigt som att detta är sant verkligen, sökningen gjordes så spontant, svaret kom så fort och fick veta redan på min intervju veta att jag fått jobbet. Jag har tvekat senaste veckorna hur mycket som helst på om jag verkligen ska åka, av många olika anledningar, men mycket eftersom att att resa såhär gör det väldigt svårt att bygga ett liv.
 
Jag kan till exempel varken ha ett fast heltidsjobb eller spendera massa pengar, och det gör det också väldigt svårt att bygga relationer med folk eftersom att mitt avresedatum hela tiden finns hängande över huvudet. Senså är det också en fejkvärld, ingenting är likadant på Rhodos som hemma. Personligheter, kärlek, vänskap, allt. Det man bygger där är endast en flykt från verkligheten här hemma. 
 
Men det finns också så många fantastiska saker med att säsonga. Man träffar så mycket fantastiska (och mindre fantastiska) människor som man aldrig hade mött annars, som man lär sig så mycket av. Man tvingas också stå på helt egna ben utan ett skyddsnät av familj och vänner och det gör att man både utvecklas och lär känna sig själv på en helt ny nivå. Och sen så är det skitkul. Det är fest, det är sprit, det är socialt DYGNET runt, det är sol, det är bad, och framför allt så är det skratt. Massa kärlek i tre månader i vår lilla fejkvärld. 
 
Jag har tvekat länge på hur jag ska göra, men nu på sista så har lite saker förändrats och jag känner inte att jag har så mycket anledning att stanna kvar här. Så idag ska biljetten bokas, och jag är officiellt på väg mot grabbarna grus, Thailand, för vinter säsongen 15/16. Den 12e januari lyfter planet från Arlanda. Och Rhoddan och jag ses igen den 22a maj. 
 
Innan jobb på Rhodos
 
 
 
 
 

19 år!!

Meningslösare än meningslösast att fylla 19, men nu är det i alla fall ett år mindre kvar till 20. Hde dock en riktigt bra dag igår, mysfrukost med familjen, lunch ute med mamma och sen tapas och vin med Amanda och farmor och farfar. När det gäller presenter så är det enda jag har önskat mig pengar, så det var det och godis jag fick! Pengarna kommer jag att köpa vinterjacka för, fylla på lite smink som tagit slut, och sen bara leva på resten så att jag kan lägga undan mina lönepengar till Rhodos 16 och Thailand 15/16. 
Bilden är gammal från Rhodos, men har ingenting annat just nu
 

Cut for Linas Matkasse

Idag har jag dött på jobbet. Det va KAOS på Linas Matkasse lagret. Mina händer är täckta i små sår och jag har stått upp i tio timmar. Vi har ett antal kassar som ska bli packade varje torsdag (närmare bestämt 15 000) och vi slutar inte fören det är gjort, oavsett om pastan tar slut eller om en kaprisburk går sönder så att hela lagret luktar kapris, production stops for no one. Trots allt glad över att jag HAR ett jobb här. 
 

Vintersäsong 15/16?

Jag och Emmy sökte för ett par veckor sedan jobb tillsammans i Thailand, vi fick ett ryck och bara gjorde det, ville inte stanna kvar i Sverige. Vi sökte då på Grabbarna Grus i Patong i Phuket, och väntade på svar. Både hon och jag fick varsinn intervju, jag gjorde min och fick jobbet! Emmy gjorde aldrig sin, för hon ångrade sig och kände att hon hellre åker nästa år. Jag har alltså ett jobb i Thailand mellan januari-april, frågan är om jag vill åka utan Emmy. Självklart skulle det vara skitkul att göra en till säsong, och jag är svinigt otaggad på den svenska vintern, men endå? Att åka iväg på en säsong innebär faktiskt att man bara släpper sitt liv hemma. Lutar åt att jag åker, men får se vad jag bestämmer mig för. 
 
Emmy, jag och Jonte i somras efter Alesso (här är klockan runt 8 på morgonen = jättenyktert)
 
 
 

Bye bye spritfett

Nu när livet har kommit igång lite mer här i Sverige så har jag även börjat med träningen igen. Sprit, vitt bröd och pasta i tre månader är inte det festligaste för kroppen och jag har börjat sakna hur min "riktiga" kropp ser ut. Så nu har jag lagt upp en riktig plan för min träning, det blir gymmet 6 ggr/veckan, med 20-30 min kondition varje gång, och sen styrka. Jag delar upp styrkepassen i ben/rumpa, mage/rygg, och armar/bröst, så det kommer att bli två pass per del i veckan. Jag har även extra fokus på rumpa just nu, eftersom att jag antagligen snart kommer behöva slänga på mig en bikini igen (hehehe våga vägra Sverige), så fem dagar i veckan gör jag även en snabb träningsvideo som fokuserar på just rumpa. Ska fan tillbaka till som jag såg ut innan sommaren och bättre. 
 

Tack Kärleksön

Jaa det var det. Nu är jag hemma igen, har faktiskt varit hemma i en månad och 4 dagar, men har inte riktigt tagit tag i mitt liv fören nu. 
 
Sist jag skrev så var jag väll typ halvvägs igenom sommaren, även fast det redan kändes som att jag hade varit där i en evighet. Om ni undrar varför det inte blev fler inlägg så flyttade det aldrig in någon annan i rummet som Hugo hade (där internetsladden fanns), så jag kunde inte använda nätet på min dator. Min sommar fortsatte dock ungefär likadant, förutom att Hugo åkte så vi slutade att bo hos honom och fick spendera fler nätter i lägenheten, även om vi regelbundet hittade andra ställen att sova på eftersom att skithålan inte hade någon AC. Den månad Jonte var nere så sov jag till exempel majoriteten av tiden hos honom (även när han själv inte var hemma), Emmy sov mycket hos Fridrik (reseledare på Suncharter), och det vart även nätter hos de andra tjejerna i crewet efter att deras rumskompisar åkt hem. 
 
Nätterna fortsatte som vanligt, vi jobbade och jobbade och festade och drack och drack. Efterfeststället El Corazon till sju/halv åtta tiden nästan varje morgon, och sälja biljetter nästa dag. Partybåten fortsatte varenda fredag vi var där, vi var med på sista båten, vilket blev helt sjukt. Champagne och shots överallt och alla var så jävla borta, en av de bästa båtarna på säsongen tror jag. Våra sista fyra dagar så jobbade vi inte alls, vi solade på dagen och drack på kvällen. Sista kvällen var dock bara sorglig, vi bara kramades och grät. Näst sista minns jag knappt ens lite av och det är nog lika bra det, men fan kul hade vi nog i alla fall. 
 
Finns så mycket mer jag hade kunnat berätta, och en hel del som jag inte kan dela här, men det skulle ta mig flera timmar att dela med mig av alla historier, så det får vi skita i. 
 
Nu har jag varit hemma i en månad i alla fall, första veckorna så gjorde jag inte så mycket förutom att chilla runt och träffa kompisar. Spenderade även en helg hos Jonte i Borås, bästa helgen sen jag kom hem och vem fan hade kunnat tro att Sveriges bästa sushibuffé ligger i Borås. I övrigt har det mest varit fester och utekvällar och jobbsök. Nu har jag fått ett jobb och livet har rullat igång, jag packar Linas Matkasse och är även kvar på Studybuddy, där jag har en elev varannan onsdag. Även träningen har jag kommit igång med och håller på att lägga upp en plan. Livet i Sverige har börjat igen, men jag har redan bestämt datum för mitt flyg till Rhodos 2016. 
 
Här kommer också lite bilder till slut, har fler men dom kanske poppar upp så småningom. 
Här är crewet (+några kompisar). Nästan alla är vi här, även chefer. Fyra pers saknas.
Här är Emmy, jag, Jonte och Christian på Axwells konsert på Paradiso.
Amie (Big Brother Bar crew), jag, Jonte, Emmy, Hugo, Albin och Tony(Reseledare). Efter Alessos spelning.
Jag och Jonte på stranden, botar bakfyllan med mer fylla. 
 Här är jag innan en säljdag mot slutet av sommaren. Charmigt att jag tappat båda pekfingernaglarna.
 
 

RSS 2.0