ha en mysig lördagkväll nu allihopa :-) sj...

2012-03-31_19_25 (MMS)

ha en mysig lördagkväll nu allihopa :-) själv ska jag baka kladdkaka och kolla film med lite folk :-)


HUNGERSPELEN

ÅÅH TAGGA SÖNDER FÖR HUNGERSPELEN PÅ BIO NU!!!

ska sova nu, har träffat älskling idag, oc...

2012-03-14_08_16 (MMS)

ska sova nu, har träffat älskling idag, och tränat stenhårt, så är skittrött! sovgott :-*


Grattis pappa 40 år! <3

Gammal bild men samma bästa pappa :* <3
Jaa, som ni kanske fattar så fyller min pappa fyrtio idag :) Firade honom med sång imorse och middag ute nu på kvällen!
Ledsen för ingen bloggning igår, men jag var på mitt (sista) intagningsprov på Rytmus, och sen på kvällen så spelade jag med bandet på "Vågafesten", en fest som vår skola anordnar för sjuorna varje år. Så, jag var lite upptagen :)
Någon som är intresserad av att höra någon av mina låtar som jag skrev till Rytmus intagningen föresten? ;)

Seriös prestationsångest

Jag har intagningsprov på Rytmus imorgon igen, det är mitt sista intagningsprov. Grejen är den att linjen jag söker är singer/songwriter, och provet går ut på att man ska spela upp två egen skrivna låtar.
EGEN SKRIVNA. Jag är bara klar med en... Det blir en låång natt inatt...

Duality - Slipknot

Drar och repar in d3en här låten nu med nya bandet(?) Hahaha, nejmen vi har typ mest hyrt en replokal för att skoja runt :)

Söndag

Aa, typ en månad gammal bild, men ändå :)

Heej :) Jag har inte bloggat på 1000 år, men har typ glömt. Och typ haft tuuusen saker för mig. Såsom musikverkstad, intagningsprov, pojkvännen, bästa vännen, träning, sångpedagog, Starwars maraton hela natten ocksååå vidare :) (Ja, jag hade starwars maraton med David och några av hans kompisar, från 21.00 till 05.00 på en fredag, döm mig inte, yolo ;))
Nej, men nu är det hög tid för mig att hoppa in i en duuuusch, lovar att ta tag i bloggen i veckan iaf ;)

ledsen för ingen bloggning idag, har varit...

ledsen för ingen bloggning idag, har varit på intagningsprov på rytmus och träffat älskling idag, riktigt mysigt!:-) Nu ska jag fortsätta läsa hungerspelen, sedan sova :-) godnatt och puss på er :-*


Boktips

Ni vet filmen Hungerspelen som kommer snart som alla är så besatta av? Hoppas att ni vet att det är en bok från början! Den är skriven av Suzanne Collins, och har samma namn som filmen :) Jag läste boken för flera år sedan, och älskade den. Däeför är det inte direkt en nyhet för mig att böckerna äger, och jag hoppas att filmen inte kommer förstöra böckerna som Twilight gjorde... (ja, jag läste Twilight ett år innan den blev film, när folk inte ens visste vad det var). I alla fall tänkte bara tipsa om böckerna, Amanda, som vanligtvis inte älskar böcker har gått och blivit kär i Hungerspelen-böckerna, så ge dom en chans iaf ;) Det är en trilogi btw, tvåan heter Fatta Eld och trean heter Revolt :)

Hälsotips

Tjaba :) I helgen så satt jag, (som vanligt), och läste om träning, mat, hälsa och liknande, och hittade en jättebra bok! Boken heter Lean Secrets, och finns att ladda ner på leansecrets.com. Tjejen som har skrivit den dissar dieter som t. ex Gi, Atkins och liknande fullkomligt, och ger oss en enda enkel lösning på mat och dietproblem. Det är inte alls så svårt som det verkar, och man behöver inte gå på en extrem diet för att bli smal.
Jag började följa bokens råd och schema igår, och det är lätt, plus att man verkligen vet att man äter rätt! Jag rekommenderar den verkligen, speciellt till alla som inte bara vill bli smala, utan även vill bli hälsosamma!

Intagningsprov Viktor Rydberg Natur/musik CHECK

Fan vad taggad jag är, intagningsprovet gick så jävla bra! Skolan är jätte mysig, och det var jätte trevligt i väntrummet innan intagningsprovet också, fan vad jag älskar den skolan! :) Gick skitbra iaf, pepp på livet nu!

Sommar 2012

Cykla till affären och köpa glass, leka i havet, Spanien och vara vältränad första sommaren någonsing <3

grillning wop wop ;-)

2012-03-17_21_07 (MMS)

grillning wop wop ;-)


Tjockisångest

Tjatja :) Sitter hår med tjockisångest efter att ha ätit en hel chipspåse själv till mellis, jag som inte ens gillar chips så mycket D: Det är cirka 1000 kalorier för dom som inte vet, alltså ungefär hälften så mycket som man borde få i sig på en dag... Tjockisångest delux D: Får se till att träna bort det imorgon ;)
Drar till David om 10 min, och imorgon blir det grillning med massa folk på kvällen, så seg uppdatering ;)
PÖSS PÖ ÖR <3

Reflektionsdag :D

Reflektionsdag idag, så blir en lugn dag i skolan, och det är fredag idag! GOTTA GET DOWN ON FRIDAY :D Ledsen för dålig bild, har bråttom till skolan ;)

Dagens låt

Rape me - Nirvana

Dags att uppdatera?

Hehehehe, kolla visningarna ;) Nejmen, seriöst nu, jag har bara två videoklipp på hela min kanal, och jag vet inte vad jag ska lägga upp en video på... Någon som har något förslag? Hahaha, min första video var om hur jag fixade håret, kanske ska göra en uppdateringsvideo med hur jag fixar det nu?;) Mina fans kommer bli så besvikna över att jag inte har mitt gigantiska hår kvar D:
I alla fall, vad ska jag göra en video om? :)

Södra Latin Delprov 1 CHECK

Hej alla mina fans :) Eller ni kommer att vara mina fans i alla fall när jag har gått ut Södra Latin eller Rytmus och är så jäkla bra på ALLT som har med musik att göra att alla musikbolag som existerar vill ha mig ;) Det gick riktigt bra i alla fall, jag sjöng en obligatorisk låt, som heter "Havet låter på ett särskilt sätt" och sen som valfria hade jag valt "That's what friends are for", som är en av de obligatoriska på Rytmus.
Sedan var det lite gehörsprov, bland annat treklangsprov, som jag aldrig övat på förut, men det gick bra det med ;)
Är man begåvad så är man ;D

Ny utmaning!

Tjaba :) Kommer ni ihåg min februari-utmaning? Den om snygga magmuskler? ;) Den var en succeé, funkade super, och jag tänker köra en ny utmaning nu i två veckor. Målet är att maximera fettförbränningen och matsmältningen genom att äta perfekt. Och nu menar jag verkligen perfekt! Det är bara två veckor, så jag tror inte att det kommer att bli så jobbigt när jag har vant mig. Här är reglerna jag ska följa:
  • Äta var tredje timme. Mindre, proteinrika måltider!
  • Alltid dricka minst ett glas vatten innan och efter varje måltid. Vattnet är både tillför att fylla magen så att man blir mindre hungrig samt att det hjälper kroppen att ta hand om maten fortare.
  • Inte äta socker, samt undvika mat som förandlas till socker i kroppen, som t. ex vitt bröd, pasta eller flingor.
  • Äta en bra frukost, meb bla banan och citronvatten.
  • Träna som vanligt, alltså gym minst 3x varje vecka med 50-60 min kondition plus 20-40 min styrka.
Alltså inte särskilt extremt eller något, och jag kommer antagligen att äta mer sammanlagt än vad jag brukar. Dock så maximerar det matsmältningen, vilket maximerar fettförbränningen om man äter rätt. Jag hoppas att det kommer att fungera lika bra som förra månadens utmaning, och jag återkommer om två veckor med resultatet ;)

Filippa 12 år!

Ska fira min fina lillasyster idag, hon fyller 12 på onsdag! Sen ska jag iväg till sångpedagogen ikväll, och imorgon är det fan intagningsprov till Södra Latin Spetsutbildning Sång D: Såååå sjuuuukt nervös D:

GOTTA GET DOWN ON FRIDAY

Tjooooo :D Det är fredag idag :D Så ska självklart hem till min stora lilla fina David och mysa :) Vet inte hur uppdateringen kommer se ut i helgen, antagligen ett inlägg om dan får vi väl hoppas på ;) Hoppas ni får en bra fredagkväll ;)

Dagens låt

Älskar att lyssna på musiken bara några dagar efter konserten och få härliga flashbacks <3

brb livet

Återkommer med roligare, bättre, uppdateringar om ett par veckor, jag har intagningsprov till 4 olika gymnasielinjer de närmsta veckorna, så nu får nöja er med snabba, spontan inlägg ;) Har haft en bra dag idag i alla fall, är sällan jag har en rakt igenom glad dag, är fan alltid sur över nånting, så passar på att njuta nu ;) PUSS PÅ ER!


Det här funkar inte...

Jag vet att jag knappt har bloggat, har bara varit det att jag har varit väääldigt upptagen med annat på sportlovet, (var bland annat på Vasaspinn på Friskis i söndags, ett spinningpass som varar under hela Vasaloppet, alltså 4 timmar och 10 min i år, och FUCK vad det var jobbigt, återhämtar mig fortfarande.).
Jag har de kommande veckorna bland annat en inlämningsuppgift på 5 sidor, ett nationellt prov i NO, en skrivuppgift i svenskan, ett nationellt prov i matte samt fyra intagningsprov till tre olika musikskolor att ta tag i. Plus mitt övriga liv med mina andra intressen.
Jag har som sagt vääääääldigt mycket att göra, men kommer att uppdatera så mycket jag kan. Lovar ;)

Avicii igårkväll

Tjaba :) Sorry för att jag inte har bloggat :/ Är tillbaka nu i vilket fall som helst!
Igår var jag på Avicii i Globen! Sjuk kväll, hade så jäkla kul! Vi var hur många som helst som åkte dit och som köade tillsammans, men sen när vi väl kom in så tappade alla bort varandra, men jag lyckades hålla ihop med Johanna i alla fall! Mot slutet av konserten stod vi så långt fram vi kunde, med magen mot staketet! Så jäääkla najs! Dansade som fan, har träningsvärk i vaderna idag fan! Efter så drog vi till MAX och åt middag, jag var hemma hos Dvid igen runt halv ett skulle jag tro :) Riktigt bra kväll!
Juste, om olyckan igår. Vi märkte ingenting, det var tydligen levels-läktaren som rasade bara några minuter in i första låten. Vi hörde inte ens någonting. Men det var väll inte så konstigt egentligen, musiken var sjukt hög, plus att alla skrek i alla fall. Hoppas att alla klarade sig!
Idag blir en lung dag, ska tagga inför Vasaspinn imorgon mest!

RSS 2.0