Ny dator!

Jag har äntligen fått hem min nya dator som vi beställde från Dustin för tre veckor sedan! Det är en Lenovo Thinkpad X121e, en dator som vi fick rabatt på pga att jag går på Viktor Rydberg. Perfekt liten surfdator som inte väger någonting och som lätt får plats i de flesta väskor! Och jäkligt snabb jämfört med min andra laptop!

Fin kväll i Saltsjöbaden

Bild från ett café i Vasastan igår, på mig, Ulrika, Athea och Sara 
Tja! Ledsen för att jag inte bloggade igår, men efter skolan så var jag med David, och sedan drog jag runt nio tiden ut till Saras båt i saltis och sov där med Paulina, Athea och Ulrika! Härligaste kvällen med Viktor Rydbergs galnaste tjejer, hahaha <3 
Blev dock endast tre timmars sömn, så alla var mysigt sänkta när vi vaknade, och jag drog hem medan dom drog ut på hajk med klassen. Jaja, nu har ni en update om min torsdagkväll, hörs senare ;) 

Flytande föda

Typ ett år gammal bild, men känner mig såhär just nu :(
I måndags så gick jag och spände min tandställning, och fick en extra gummisnodd runt framtänderna, för att jag hade fått gluggar där. Jag var hos tandläkaren klockan nio på morgonen, och när jag kom hem runt halv sex så var alla gluggarna borta... 
När jag vakande nästa morgon så värkte dock hela munnen, speciellt en av mina framtänder. Jag kunde inte äta, dricka eller röra på mig för att då typ sprängdes tanden. Så vi åkte in på akuttid till min tandreglerare, men dom visste inte vad det var och kunde inte göra ett skit. 
Jag har därför inte varit i skolan, kunnat röra mig, äta eller träna sedan igår morse. Det jag har ätit de senaste dagarna är fil och soppa. Fyfan vad jag vill äta riktig mat!! 

RUN DMC


//Tröja från Gina Tricot//
Passade på att köpa en ny tröja igår påväg hem från skolan! Är riktigt nöjd, behöver massa nya kläder nu ;) Sen så har RUN DMC en del bra låtar också :) 

Mina nya favorit nagellack

Dessa är mina två nyaste tillägg till nagellackssamlingen, jag målar sällan naglarna i andra färger än svart, och någon gång ibland blått, rött eller lila, men det hindrar mig inte från att ha en hel neccesär med rosa, gröna och guldiga nagellack... Köpte dessa två för 50 cent styck på en marknad i Estepona, är sjukt snygga färger! 

Sockerberoende

(Sorry för ännu ett långt inlägg om hälsa/träning, men det är faktiskt ett av mina största intressen ;))
När folk får veta att jag inte äter socker eller snabba kolhydrater (bröd, pasta, vitt ris osv) sex dagar i veckan så frågar dom ofta varför, och hur jag klarar det. Sanningen är att jag inte tycker att det är lika gott längre, för jag är inte längre beroende av socker. Förklaring: 
Snabba kolhydrater förvandlas till socker i kroppen, och ger dig snabb energi. Det gör att även fast du inte äter socker i form av godis på vardagar, så kan du fortfarande vara sockerberoende, alltså beroende av snabba kolhydrater som förvandlas till socker i kroppen. 
När jag slutade att äta snabba kolhydrater så fick jag ofta lätt huvudvärk, och jag trodde att det kanske berodde på att jag åt för lite. Men efter ett tag försvann huvudvärken, och efter att ha läst lite om sockerberoende, så har jag lärt mig att det är ett abstinenssymptom. Kroppen skriker efter socker. 
Så nu, när jag inte längre är beroende av sockret så har jag upptäckt att det inte är lika gott. Smågodis är alldeles för sött för mig i de flesta fall, bröd och pasta smakar inte speciellt gott, och glass och liknande lever sällan upp till mina förväntningar. Det var bara gott för att jag var beroende, på samma sätt som cigaretter är gott för någon som röker... 
 

Helt slut

Bild från första dagen hemma från Spanien, damn vad brun ;) 
Nu har jag gått min fjärde dag på Viktor Rydberg Odenplan, och jag är helt utmattad! Inte minst av alla namnen, men av nya lärare, klassrum, skåpskoder, lektioner, spanskaglosor och biologiläxa. Idag började min dag klockan 08.30 med härliga tre timmar spanska, sedan lunch och sen avslutade vi med tre och en halvtimme biologi och en timme kemi på det. Jag läser Natur/musik linje på gymnasiet, så har alla NO-ämnen separat. Efter det har jag varit med finaste David, som precis åkt hem. Fan vad jag ska sova gott ikväll...

Träning och självförtroende

Jag har börjat märka mer och mer att min träning och mina matvanor påverkar mitt humör något enormt. När jag var i Spanien till exempel så släppte jag helt på hälsa och träning. När jg kom hem kände jag mig slö och mådde lite allmänt sådär över mig själv. Nu har jag varit hemma i 6 dagar, och har ätit helt rent och perfekt, och gymmade idag. Och redan nu, utan att ha sett några resultat på varken mått eller vikt, så mår jag mycket bättre! Självförtroende på topp igen, och tusen gånger gladare. 
Jag ville göra ett inlägg om det här, för jag vet att så jäkla många tjejer mår dåligt över sig själva. Träning och hälsosam mat var min lösning, finare hy, hår, naglar, kropp, snyggare muskler och sjuk mycket mindre. Endorfiner säger jag bara ;) 

Piercingar

Jag är så jäkla sugen på att ta fler piercingar nu! Jag tog min senaste (naveln) i februari, men desto fler man tar desto fler min man ha antar jag ;) Jag är riktigt sugen på läppen och tungan, men kan inte ta i munnen pga tandställningen :( Men så fort den åker ut så blir det dags igen ;) 

NA15A

//Tröja från HM//Jeans från Bikbok//Ring från Estepona-marknaden i Spanien//
Idag hade jag första dagen i Viktor Rydberg Odenplan, och jag är riktigt glad och peppad inför kommande året! Verkar som skitbra skola, och min mentor snackar typ bara engelska, vilket ajg tycker är skönt eftersom att det finns fler sätt att uttrycka sig på på det språket ;) Klassen verkar najs också, både killar och tjejer verkar schyssta :)

Hejdå sommarlov

Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag börjar skolan imorgon. Jag är jäkligt taggad, känns som om det bli skitbra på Viktor Rydberg, men det är samtidigt sorgligt... De flesta andra har fortfarande sommarlov, och messar och frågar om man ska med ut på kvällen :( 
Men fan, det löser sig alltid ;) Sovgott, och lycka till första dagen i skolan! 

Sista kvällarna

Det är sommarlovets sista kvällar, och dags att köra stenhårt ;) Ikväll blir det The voice konserten i Kungsträdgården :) Tagga!!

Burning - Adrian Lux

Min sista dag i Sverige idag! Jag har massvis att göra, men nu ska jag nog sätta mig och käka hallon och banan i solen på balkongen en stund ;) Puss 

Battle: Los Angeles

Jag tittade på krigsfilmen Battle: Los Angeles med David idag, vi hade den inspelad på min tv. Filmen var helt okej, det var inte mycket mer handling än att aliens höll på att ta över världen och man fick följa några marinsoldater som slogs, men hyffsat spännande hela vägen, och helt okej om man inte känner för något tungt. Ha en bra kväll ;)

RSS 2.0