Lördag 2011-12-31

Drar till David nu, hinner mysa där ett par timmar innan det är dags att åka hem och käka nyårsmiddag med familjen :) Jag måste ju som sagt vara hemma på kvällen på nyårsafton, hade hellre velat vara med kompisar... Men det blir väll mysigt såhär också! Bättre bild på sminking och håruppsättning kommer ikväll! :)

In Time

Jag var på bio häromdagen och såg "In Time" med Justin Timberlake och Amanda Seyfried i huvudrollerna.
Den utspelar sig i en framtid där den enda valutan är tid. Alla människor slutar att åldras vid 25, men i samma sekund de fyller 25 så startar en klocka, som talar om hur mycket livstid man har kvar. Man får bara ett år, och sedan måste man jobba för att tjäna ihop mer livstid. Mat, räkningar, kläder, allt betalas med livstid. Medans de i gettona nästan aldrig blir äldre än 50, så blir de rika odödliga.
Jäkligt obehagligt att tänka sig ett sånt samhälle, men en riktigt bra film! Klart sevärd, för både killar och tjejer :)

Nytt - Mellandagsrean

Vit, stickad tröja - BikBok 199:-
Grå, mönsterstickad tröja - BikBok 199:-
Bh - H&M 129 :-
Träarmband - Punkt Shop 15:-
Armband med dödskallar - Punktshop 5kr/styck
Hade tänkt lägga ut en bild på mina perfekta(!!) nya jeans från DrDenim också, men bilden passade inet riktigt med de andra av någon anledning, så lägger ut den någon annan gång ;) Idag har jag inte gjort så mycket, varit på gymmet, tränat armar och kondition :)

Svar på tal

Postat av: Lina

Hejhej! Söt blogg. Vad ska du hitta på på nyår? :D

 

Hej Lina! Detsamma :) Mina föräldrar har faktiskt en skitregel som säger att jag måste vara med familjen på nyårsafton... Skulle dock tusen gånger hellre vara med mina underbara kompisar, men får inte... Så imorgon blir det finmiddag med mammas familj och smälla av Big Börta, nyårsraketen pappa döpte och köpte åt mig och min syster :) Inte så illa det heller!

 

 

 

 



The Devil's Double

Hejsan :) Har knappt varit hemma de senaste tre dagarna, så har inte blivit så mycket bloggning, sorry :) I måndags var jag i stan med Amanda, Sara och Nicki, hade dock inga pengar med mig, så köpte inget :( Sov hos David, han har fått en större säng :D Sen igår så bar det av till gymmet med Amanda :) Idag har jag varit i stan igen med Catten, fast köpt massa, bilder kommer senare :) Dom perfekta svarta jeansen från DrDenim blandannat :D Nu är älsklingen här, och vi ska ha myskväll och kolla på en film som heter "The Devils Dubble"! Verkar verkligen asbra, handlar om Saddam Husseins sons bodydouble, är baserat på en verklig historia :)

Julklappar <3

Önskade mig visserligen en Iphone, men förväntade mig inte att få en ;) Med den här kan jag ändå göra i princip allt en Iphone kan göra :) En Samsung Galaxy Y :)
Jag fick även:
En Fenderförstärkare, till min elgitarr
650 kr på HM
Mineralpuder från IsaDora
Set med sminkborstar från Kicks
Träningstights, sportbh, träningslinne från soc
Och en massa annat som jag inte pallar skriva upp ;) Man måste inte älska julen, men alla gillar ju ändå julklappar! ;)

Jag för exakt ett år sedan - 24 december 2010

Vem hade det största och coolaste håret i världshistorien? ;D Och vet ni vad, it's about to come back from the dead :o Ska bara spara ut cirka 2-4 cm till ;) Kanske blir löshår på det också, får se...

Tjuvkik

Här är en tjuvkik på vad jag ska ha på mig imorgon :) Är min favoritklänning av de två jag har :D

Godnatt från världens två tröttaste


Träning i förebyggande syfte

Drar till gymmet nu och kör kondition som satan för att förebygga för all julmat jag tänker stoppa i mig i övermorgon :) Det kommer dock bli en hel del träning under jullovet, känns så bra att träna att ajg ränker passa på när jag har tid :) Inget slöande här inte!

Klassiska mitt-i-natten bloggningen från lovet

(Ledsen för dålig cambild, men bara startade kameran, klickade på fota, och sen pallade jag inte anstränga mig mer :) )
Tja :) Sitter i min lilla provisoriska säng, jag har loftsäng egentligen, men eftersom att David sov här igår så orkade jag inte bädda upp madrassen igen ;) Är helt ensam, av en dum anledning, mina planer blev totalspoilade...
Var i allafall i Kista idag med Amanda och Diana, kollade på klänningar och köpte sista julklapparna, perfekt :) Jag fick även med mig en förpacking extremblekning från Schwartkopf hem, så det vart raka vägen hem till Amanda och bleka slingor :) Nu blev ju typ hela håret blekt, men det är lika bra egentligen :)
När jag sedan kom hem med det nyblekta håret och lät det torka så var håret helt gult :/ Men efter en silverschampokur som satt i alldeles för länge så lösta allt sig, och är nu sexigt beachblonde ;)

Sovgott <3


Savouring this heart that's healing


Ses på gymmet ;)

Idag blir det nästan bara kondition pga min senaste slövecka D: Hatar konditionsträning, älskar styrketräning <3 Fan att jag ska ha så dålig kondis D: Det ska det bli ändring på ;)

Time to shape the fuck up

(Ledsen för gammal bild, har inga nya, har sett lite smådräggig ut senaste två dagarna ;) )
Har verkligen tränat alldeles för lite senaste veckan, så är verkligen dags att ta tag i mig själv igen! Så imorgon blir det lååååångt pass, på tisdag ska jag till gymmet igen med Amanda, misstänker att det blir ett tag då också, sen vila onsdag torsdag och sedan vet jag inte om gymmet har öppet på fredag och söndag, men har dom det ska jag fanimej dit! Hahaha, känns bara så bra att träna och kunna känna att man mår bättre och blir piggare! Jag vill verkligen träna så mycket som möjligt nu! :D

ÄLSKA GODIS

Hahaha, dagens myskläder och frukost, luch samt mellanmål i handen ;) Blev även pizza igår + att jag inte hann till gymmet idag innan de stängde, för jag blev tvungen att gå ut med min hund... Hahaha, tagga på hårdträning 12.00-15.00 imorgon? ;) Jaja, drar iväg till David om 5 min, förhoppningsvis inte i dessa kläder dock...

Glömsk...

Eftersom att jag har glömt mitt anvädarnamn på bloglovin så måste jag nu skapa ett nytt konto och registrera den här bloggen IGEN -.-' Följ min blogg med Bloglovin

Den, hemska, osminkade sanningen :O

Hahaha, neerå, inte så hemskt, och inte så osminkat, men hade feett bråttom till skolan idag, (försov mig med en timme), så han bara typ kasta på lite mascara, foundation och ögonbryn :o Hann inte heller fixa eller platta håret, vilket kanske syns... Men det var inte så farligt faktiskt, funderar lite på att sluta sminka mig så mycket...

Svar på tal

Fick en kommentar här om dagen på mitt inlägg om Nivea Pore Strips, om hur nöjd jag var med resultatet, så hade tänkt svara på det nu :)
Jag har väldigt lite pormaskar, eller, knappt några faktiskt, och jag tyckte inte att den tog bort särskillt många av dom. Dock så blev jag stört len där jag hade använt dom, jag gick och klappade mig själv på näsan hela den kvällen :D Så tycker att det är värt de 55 kronorna absolut :)

When you see my face, Hope it gives you hell

Jaaa...hehehe...
Dagens iaf, oversize kort t-shirt från HM
Jeans från Gina Tricot
Korshalsband från Glitter
Sockor från Mormor
Är hemma nu från en skitkort dag i skolan, hade bara två lektioner :) Håller på att få reda på alla betyg nu, så har typ fått 5 betyg på 3 dagar :O
Jaja, tillbaka till att käka gröt och spela The Sims 3 ;) Drar till gymmet runt tre, och sedan ska jag nog köpa julgran :D Äntligen lite riktig julstämning!

Mystips i decembermörkret


You can't stop looking at me, staring at me

FETT blek... Kanske dags för en solarierunda? Drar till David nu, men bloggar mer när jag kommer hem ;) Blir tips på mysiga saker att göra när det är mörkt ute då :)

13 December - Lucia

(Bild från igår pga slökläder idag ;) )
Linne med dragkedja från Monki
Kofta från HM
Jeans från Gina Tricot
Halsduk från Gina Tricot
Korsörhängen från Glitter
Tjaba :) Är hemma från en riktigt lång dag med luciakören, tre föreställningar innan elva, sedan hem, mysa i några timmar, sedan iväg igen till skolan för två till luciaföreställningar klockan sex och sju... Trött som fan nu, och då måste man hem och plugga NO till stort-betygsavgörande-skit-prov. Vill bara gå och lägga mig egentligen, men peppar igång lite till för att plugga sista :)

Tredje advent

(Bild från typ september, bara för att mitt hår var nyslingat och fint, och jag hatar min nuvarande 6 cm långa utväxt!)
Tillbaka från chillhelg, i fredags träffade jag Catten en snabbis, najs med en update, var sjukt längesen vi gjorde nått! Sov hos älsklingen, standard... På lördagen blev det minijulklappsshopping i stan, sedan hem till mig och pepparkaksbak, David åkte hem imorse, och jag drog till gymmet :) Körde hur länge som helst idag av någon anledning, var där i 2.5 timmar... Men känns riktigt bra när man vet att man kommer ha träningsvärk i benen imorgon :)

Nummer 1 på min önskelista


Inte riktigt julklappsönskningar

Önskningar just nu:
Att mina naglar kunde växa lite fortare än en milimeter i månaden!
Att julen hade kunnat vänta tills efter jag fått mitt nästa barnbidrag!
Att nian vore över och att jag redan gick på världens bästa gymnasium, RYTMUS!
Att folk skulle börja svara i telefonen när jag ringer dom!

Efterbliven?

Är man efterbliven eller bara ensam när man skrattar åt sig själv i webcamen? D:

Saknar min David

Hahaha, älsklingen på min födelsedag :) Skulle egentligen ha träffats idag, vet inte varför, men har saknat honom mer än vanligt de senaste dagarna, så blev jätte besviken när han ringde och berättade att han blivit sjuk i eftermiddags :( Och eftersom att jag planerat in att vara med David hela kvällen så vet jag inte vad jag ska göra nu... Vem behöver verkligen skaffa ett liv?

Look at that body, I work out

Allting i collaget från Stadium :) Var på gymemt idag, tränade benen, så är död som fan nu efter att ha KUTAT 30 min + styrketräning för typ varenda liten muskel som existerar i benen... Får se om jag orkar stå upp i duschen nu då...

DRÖMHÅRET!

Langar bild på mitt absoluta drömhår, fast på Lindsay Lohan då ;) Riktigt långt, typ ner till midjan, och riktigt blont, dock kallt blondt, tror inte att jag vill ha riiiiiktigt lika gult som hon har det ;)
ka på jullovet slinga håret blondare två gånger (första dagen och sista dagen), och börjar med ricinolja nästa gång jag ska tvätta håret :) Önskar mig även löshår i äkta hår i julklapp, men kommer antagligen att köpa det själv annars ;)

Beauty tips

Kollade Amandas blogg alldeles nyss, och hittade ett hårtips som jag kollade upp och tyckte verkade jävligt bra, så passar på och snor det rakt av, sorry Manda ;) Nämligen ricinolja, som ska få håret att växa 5 cm istället för 2 cm i månaden! Det blir cirka en centimeter istället för 2 mm i veckan! Så, blir att införskaffa det på apoteket, kostar cirka 40-50kr flaskan :)
Ska köpa nya produkter från Spot Stress Control serien från Neutrogena imorgon :)

Andra advent

Eftersom att klockan är över tolv, och alltså söndag nu, så har jag all rätt att posta ett ha en bra andra advent inlägg! ;)

Någon som ser skillnaden? ;)


Pore Strips från Nivea <3

Så galet het i hårinpackning och porestrips <3 BASTUN NÄSTA!

Det är inte shoppping, det är införskaffning av nödvändigt material

Tjaba :) Blev inget Viktor Rydberg idag, är helt utmattad efter SOprov, men det är ett till i februari, så det gör inget ;) Funderade på att gå och träna istället, men åker in till Jakobsbergs centrum och köper Pore Strips och och lite smycken kanske, bilder kommer upp nör jag kommer hem nästa gång ;) Imorgon drar jag till Rytmus på deras öppna hus med Johan och Patrik :) Uppdaterar senare ;)
Nivea Refining Clear Up Strips finns på Kicks och kostar 55 kr.

Just Fuck the future

Imorgon blir det öppet hus på Viktor Rydberg, förmodligen ensam (forever alone), och på lördag blir det öppet hus på Rytmus. Ser visserligen fram emot båda två, men det känns som om jag stressar runt som en galning nu för tiden... Men vill man ha en bra utbildning så... På Viktor Rydberg ska jag söka natur/natur/musik, och på Rytmus ska jag söka både instrument/vocals, samt singer/songwriter. Jag ska även söka till Södra Latin, Östra Real och antagligen Stockholm Estetiska. ALLA har intagningsprov... Dock så om jag inte kommer in på NÅGOT musikprogram, så ska jag söka Viktor Rydberg Sam också någon kul inriktning ;)

Are we demented or am I disturbed?


Tjo :) Har varit jäkligt slö dag idag, först engelska, sen matte, och sen gå hem :) Var hemma runt elva, och satt sedan dess och fixade till designen, och nu är jag ÄNTLIGEN klar :) Den syns i alla webbläsare, och jag är nöjd :) Älsklingen kommer hit om en halvtimma eller nått, så får jag mitt dagliga gos :) Ses ;)

Crea Diem

Godmorgon :) Idag slutar jag halv elva, ska sedan in till Jakobsberg Centrum och köpa lite smågrejer, sen blire plugga som fan innan David kommer hit :)
Har upptäckt föresten att designen syns i Safari, men inte i Google Chrome... Jaja, fixar det senare ;)
Hahaha, stökigt rum :$
Tröja från BikBok
Jeans från GinaTricot
Armband från Glitter, samt en frälsarkrans (typ kristet radband)

RSS 2.0