Livet just nu

Just nu har jag inga pengar, ingen tid och inget att blogga om hahaha. Kul att alltid skriva att "idag har jag varit i skolan" och sen varje helg skriva "idag har ag varit med David och ikväll ska jag på fest" typ. Jag köper typ inga kläder och har skittråkiga kläder på mig varje dag, så kan inte lägga upp bilder på sånt... Nää, jag håller tummarna för att jag får jobb snart så jag kan börja ha lite kul och att jag lyckas med planen jag har för att bli mer organiserad :) 
Tills dess komer det antagligen att vara ganska tyst här. 

Hejhopp

Har blivit lite överförtjust i att ha röda läppar, måste nästan kämpa för att inte sätta på läppstift dagligen...

Idag har varit en fin dag, har planerat helgen och inte haft några jobbiga lektioner (y) Verkar som om de kommande helgerna kommer vara fullpackade :D 
 
 

2013-09-03

Hej på er! Idag har varit en helt vanlig dag, skolan börjar komma igång, och jag har mycket roligare ämnen i år än förra året! Historia 1b blir det i år, och det börjar bli riktigt intressant och redan nu diskuteras det en del på lektionerna, och fysiken som jag trodde skulle bli hemsk har visat sig vara helt ok, vi har en jättebra lärare :) Känner mer och mer at jag faktiskt har valt rätt skola, vilket faktiskt var något jag tvekat om det senaste halvåret typ. 
 
Efter skolan drog jag och lämnade tillbaka en tröja, vet inte varför men jag har sjukt svårt att hitta nya kläder nu för tiden :( 
Sedan drog jag vidare till gymmet och sitter nu hemma på min rumpa helt nyduschad och glad :) Tror jag ska klippa löshåret idag, får se om jag vågar haha :) 
Bild från i somras på mitt hår, hihi :) Fake it 'til you make it ;)
 
 

RSS 2.0