Nya piercingen! <3

Piercade mig ju i måndag, lyckades någon lista ut vilken? :) Hahaha, jag tog i naveln! Gick till Ant i Gamla Stan (Tyska Brinken 32, nära tunnelbanan). Skittrevlig snubbe, fick mig att slappna av :) Gjorde rejält ont i ett par sekunder, sen försvann det, sedan gjorde det ont igen och sedan satt den där :) SKITSNYGG :D No pain, no gain, precis som med träning ;)
Så nu har jag ringen i näsan, navelpiercing och 8 hål i öronen :) Industrial, läpp-piercing och tungpiercing ska förhopnningsvis vara tagna när jag fyller 18!

Träningsdag

Tjaba :) Blev ingen bloggning igår, var på gymmet med Amanda, och stack sen direkt därifrån in till stan och käkade middag på kungshallen och kollade på Safe House på Sergel :) Riktigt bra film, plua snyggingen Ryan Reynolds ;)
Idag har jag träningsdag, har tränat på mina audition-låtar nu i ett par timmar och ska till gymmet ikväll :) Blir antagligen ett spinningpass om jag har tur, annars bara en massa löpband och crosstrainer...

Månadens utmaning resultat!

Tjaba :) Tänkte bara berätta hur det gick förra månaden med min utmaning. Jag åt inget godis, chips, drack ingen läsk eller annat onyttigt på en månad, och tränade magen hårdare än vanligt. Jag hann bara köra i två veckor dock innan jag blev sjukt i en vecka och kunde inte träna, så jag gav mig själv en vecka extra. Så imorgon har det gått 5 veckor.
Och jag har tappat 2.5 cm runt magen och 1 cm i midjan! Att inte äta godis var såklart jobbigt, men det var lätt värt det! Sedan vet man aldrig om det var träningen eller maten som gjorde skillnaden, men fan vad bra det gick iaf! Och inget krångligt heller! För den som är intresserad har jag även tappat 2 cm runt höfterna och 1.5 cm runt låren ;) Man kanske skulle sluta med godis permanent?? LOL aldrig :D
Sjukt nöjd med mina resultat i vilket fall som helst, och det är ändå på bara EN månad!
Så mitt mål nästa månad blir 2 cm till runt magen!

Mot Stockholm stad!


Ny piercing?

Jag ska iväg till ANT piercing och tattoo imorgon och pierca mig, någon som kan gissa var? Har jag ens bestämt mig för vilken? Eller kommer jag att go helt bananas och ta allihopa??? :O Är sjukt pepp i vilket fall som helst, folk som är nervösa är meeeesar :D

Nya håret

Okej, kanske inte absolut bästa bilden på mig, tagen med mobilkamera, men det är okej :) Jag har brunt hår igen iaf :D Trivs myyycket bättre såhär, även fast jag egentligen är naturligt blond så känns det här mycket mer mig! Håret är liiite rödbrunare än det ser ut tt vara på bilden btw ;) Jag gjorde hemmafärgning btw om någon undrar, Amanda fick den stora äran :) Hon är skitduktig på det där, färgen blev jättejämn!

Lördag 26-02-2012

Tjaba :) Sitter hemma hos David och håller på och installerar The Sims 3 på hans dator, så att jag också har något att göra när han spelar xbox ;) Han har även lovat att köpa The Sims 3 Pets till mig när han får pengar också, för att jag har pratat så länge om hur mycket jag vill ha det :) *Bortskämd*
Ska iaf till Vapiano ikväll med tjejerna för att fira att Diana som har fyllt 16! Grattis Dodo :-* Jaja, bloggar senare innan jag drar, så får ni se vad jag gjorde igår också! ;)

Äntligen SPORTLOV

Äntligen är skolan slut och det är första kvällen på sportlovet :D Vad ska ni göra? Party hard? Jag ska göra mig fiin :D Ska bara till gymmet först, sen ska det fixas :D Vad ska jag göra måntro??? Hehehehe...

Träningstips

Här är en av mina favoritövningar som jag gör på gymmet när det gäller styrketräning, man tränar bland annat baksidan av översta delen av låret, precis under rumpan. Många tjejer som är lite otränade kan få små celluliter där, men den här övningen tar bort dem på ett kick, samtidigt som det ger snygg rumpa ;)

Avenged Sevenfold

Jag skrev alltid så mycket om musik förut, det har liksom försvunnit lite smått från bloggen, så tänkte satsa lite mer på att skriva om det från och med nu ;) Är trots allt typ 70% av mitt liv som på något sätt handlar om musik...
I alla fall.
Jag hade tänkt tipsa om ett riktigt bra band som heter Avenged Sevenfold! De spelar metal, vissa låtar har mycket skrik, som t. ex God Hates Us, medans vissa är mer melodiska, som Nightmare eller Welcome To The Family. Hela deras senaste album, som också heter Nightmare, är dock väldigt bra, skulle väldigt gärna vilja se dom live! Så in på Spotify och lyssna lite ;)

Friskis och Svettis

Iväg mot veckans första spinningpass nudå, blir ett till på torsdag och sedan långpasset på söndagen också! Får se om jag hinner klämma in lite benstyrka och situps också! :)

Dagens huvud :)

Jag har nästan alltid en vanlig hästsvans i skolan, men hade lite tid över imorse, så gjorde mittbena med ett par flätor :) Kul omväxling iaf! Nu ser man verkligen vilken hemsk utväxt jag har, tur att jag ska färga håret i helgen iaf! Gissa vilken färg...?

Budgettips

Jag har aldrig särskilt mycket pengar, och letar därför ständigt efter det billiigaste alternativet på, jaa, typ allt egentligen :)
Jag tänkte tipsa om ett skitbra märke som heter EyesLipsFace (ELF), som säljer otroligt billigt och faktiskt bra smink! De har det mesta, även borstar och stora sminkboxar. Det finns riktigt billiga produkter (cirka 16kr för tre ögonskuggor) och sedan finns det en lite dyrare serie. Alltihopa är ovanligt billigt dock!
Jag har inte beställt något från deras hemsida själv, men kommer antagligen att göra det till sommaren :)
Klicka på bilden för att komma till hemsidan ;)

Min pojkvän

Fick en kommentar igår som bad mig att skriva ett inlägg om hur jag och min pojkvän träffades, och visst kan jag göra det :) Det är ingen särskillt dramatisk eller originell historia, men jaja ;) Okej, det här kommer nog att bli jäkligt lång om jag känner mig själv, jag kan sammanfatta längst ner ;) Men läs gärna igenom :)



I mitten av februari förra året så satt jag hemma, när jag fick ett meddelande på facebook. "Är det sant att du spelar cod?" stod det... Det var från en kille jag aldrig pratat med, men som gick i nian i min skola (jag gick i åttan då), så det var väll lite konstigt att han började prata med mig, men jag svarade, och sen chattade vi om typ ingenting i cirka 20 minuter innan han bad om mitt nummer. Ni skulle ha sett min freakout på fbchatten till min kompis Johanna :$ Han fick mitt nummer iaf, nu tänker alla: "OHMYGOD alltså vem fan ger sitt nummer till en kille man inte känner som man knappt har pratat med?????". Ehm... fjortonåriga jag gör... Iaf...
Vi messade i lite mindre i en vecka och klickade så mycket man nu kan över sms. Han frågade mig en fredagkväll när jag stod och borstade tänderna om jag ville träffa honom i verkligheten, jag gjorde en pinsamt ful segerdans genom köket, min pappa såg den btw, innan jag svarade.
Han föreslog att vi skulle träffas på en måndag, som var Alla Hjärtans Dag, vilket jag pinsamt nog hade missat fullkomligt. Så jag sa okej och insåg inte förens på söndagen att jag hade en Alla Hjärtans Dag "dejt" med en kille som jag bara hade hälsat på vid ett par ytterst pinsamma tillfällen i korridoren i skolan...
Måndagen kom, och jag hade ont i magen HELA JÄVLA DAGEN. Efter skolan så träffades vi utanför skolan, hälsade lite generat på varandra, tror tillochmed att vi kramades, och gick vidare hem till mig.
De första 100 meterna var vi knäpptysta.
Sedan faan började jag snacka! Och jag tror att jag pratade nästan oavbrutet tills vi kommit hem till mig, jag blev tvungen, han sa inte ett skit. Förutom när han berättade att han var från Skåne och jag pinsamt nog började asgarva, så socialt kompetent är jag. Anyway, han började slappna av lite efter ett tag, och när vi kommit hem till mig så pratade vi båda två :)
Efter en pinsam incident med min lillasyster så gick vi upp till mitt rum, och satt där och pratade. Han kysste mig efter efter ett par timmar, och precis innan vi gick frågade han om jag ville bli tillsammans med honom. Jag sa: Nej... Vad fan tror du, klart jag vill!
Ja, jag är medveten om att jag är pinsam och dum i huvudet.
Sedan tog han bussen hem och jag hade ny pojkvän som jag bara träffat en gång.
Nu tänker alla: VA? Vem faaan blir tillsammans med någon som de bara pratat med EN GÅNG!? Fjortonåriga jag blir. Och vi har nu varit tillsammans i ett år, sex dagar och cirka 3 timmar.
Första bilden på oss två:

Sammanfattningsvis: David började chatta med mig på fb, efter cirka 20 min frågade han efter mitt nummer, han fick det, vi messade i en vecka, han frågade om vi kunde träffas, vi träffades på Alla Hjärtans Dag, han kysste mig, vi blev tillsammans ;) Och ja, vi hade bara kännt varandra i en vecka, men han var den finaste killen jag någonsin träffat, och seriöst, vad fan har man att förlora egentligen?


Sovgott <3

Har inte varit min bästa vecka direkt, lovar att bli bättre till nästa!

365 dagar

Idag är det ett år sedan jag och min fina David blev tillsammans. Det har gått så jäkla fort, det känns inte som om det var ett år sedan som jag mötte världens nervösaste kille utanför skolan och pratade i flera timmar. Samtidigt känns det som om det alltid har varit vi. Jag älskar dig, David :-*<3

-

jag har varit hemma från skolan idag, sjuk, jag orkar inte idag.

Världens bästa kille

Jag och min David har ettårsdag på tisdag, men vi firade idag med att gå på världens mysigaste thairestaurang på Söder. Har haft mysigaste kvällen någonsin, älskar dig min fina :-*


Månadens utmaning update

Tjaba alla :) Minns ni min utmaning om vackra magmuskler som jag började med för snart tre veckor sedan? Den gick i alla fall ut på att träna magmusklerna varje dag genom att stå i plankan, samt att sluta äta godis, chips, glass, läsk, och liknande skitmat, i en månad. Jag tänkte uppdatera lite om hur det går! ;)
Jag har inte rört en godis bit sedan jag började! Inte en enda gång har jag brytit mot reglerna! :) Det känns verkligen skitbra!
Dock så är det liiiite annorlunda med det där om plankan varje kväll... Jag gjorde det varje kväll, sen kom helgen... hahaha, nejmen det blev lite si och så med det, så därför kompenserar jag det med att träna magmusklerna tills dom värker varje gång jag är på gymmet! ;)
Jag har faktiskt verkligen märkt skillnad på min mage! Senast jag tog mitt midjemått var en och en halv vecka sedan, det var även första gången, så jag har inget att jämföra med, men tänker ta det igen den 25 februari, så får vi se om det är någon skillnad ;)
Någon som har något dom vill ge mig som utmaning nästa månad? Gärna träningsrelaterat :)

YOU KNOW WHAT DAY IT IS TODAY, RIGHT!?

IT'S FRIDAY FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAAAAAY

Nya naglarna <3

Mina nya naglar, svart + ljusrosa manikyr med små söta hjärtan :D Älskar den, och lösnaglarna ser inte alls fejk ut när man målar dom! Tänker nog ha dessa ett bra tag!
Drar till gymmet nu iaf, blir ett kondispass med spinning eftersom att jag har haft så mycket träningsvärk i veckan :) Hörs imorrn :-*

Mina hål i öronen

Mina fina hål i öronen! Jag fick en kommentar häromdagen som bad mig att visa upp mina hål i öronen, så här är dom! :) De tre understa tog jag på Aramis här i Viksjö Centrum, jag var 6 år när jag tog det första, de andra två tog jag någon gång i mellanstadiet. Min helix, (den stora, svarta pluppen längst upp), tog jag i sjuan på Saras Klippotek i Jakobsbergs Centrum och mina helixar i mitten, (silvriga ringar), tog jag i somras i Veddesta Centrum! :) I andra örat har jag bara två vanliga hår bredvid varandra, inget intressant ;) Där planeras dock en industrial, samt eventuellt en 5-6mm töjning i andra hålet!

Fake it until you make it!

Har precis fixat mina naglar nu, super nöjd! Rubriken säger väll allt? Det är nämligen lösnaglar, visar bild imorgon ;) Dock liknar dom som jag hade mina naglar för ett tag sedan:
Fast myyyyyycket snyggare! :)

Träningsvärk

Lugn dag idag med träningsvärk, mysig tjocktröja, hemma klockan halv tolv och pankaka till lunch <3 Ska dock dra till Kista nu med Johanna och Isak, tror Isak behövde nya byxor :) Bloggar mer ikväll!

Snacka om att man förändras...

Här är en bild på mig tagen för lite mer än ett år sedan, början av december kanske. Hårfärgen vill jag tillbaka till, men checka sminket? Kanske inte syns så bra, men det var i princip tjock, svart kajal runy hela ögat, utfylld med svart ögonskugga, plus tjockt med vitt i ögonvrån.
Men snacka om att livet har förändrats sedan dess. Allt var en jävla röra. Vännerna, och speciellt Amanda, höll mig uppe, och pojkvännen och kärleken var en fucking bergochdalbana. Även fast jag har gjort massa misstag, har livet trots allt blivit bättre! Finns massa att förbättra, men ändå...
Glad som fan att jag i alla fall rör mig uppåt! :D
(Ledsen för "personligt inlägg, men ibland vill man skriva av sig ;))
Har blivit lite mycket gamla bilder på sistone, men har haft mycket att göra, hoppas ni fattar :-*

Budgetinspiration till alla oss utan en spänn i plånboken

Byxor, tröja, halsduk och armband från BikBok samt ringar från H&M :) Vill så jäkla gärna ha den där tröjan, men har som sagt 0kr i kassan, och nästa månad ska alla pengarna förhoppningsvis läggas på piercings ;)


Party Animal

Jag - 11 och ett halvt år gammal på klassresa, fan vad cool jag tyckte att jag var :) Jag har alltid kört PARTY HARD
Seees imorgon :-*

Spinning nästa!

Tar bussen till Friskis och Svettis strax för ett 50 min spinningpass med Amanda och Sara! Jag har visserligen kört spinning på gymmet förut, men aldrig varit på ett pass, så ska bli jättekul! Taggad :D Ses :-*

Tips på serie!

Jag är en sån person som b.e.h.ö.v.e.r en serie att vara besatt i, alltid. Först var det Skins UK, sedan The Big Bang Theory, sedan How I Met Your Monther, sedan Greys Anatomy, Sons Of Anarchy osv... Min senaste är Game Of Thrones som är så jäkla bra! Den är riktigt snyggt gjord, fina miljöer och så är den lite twisted ;) Älskar den! Har bara sett några få avsnitt, men redan fast! :D

Born for this - Paramore

Hahaha, tummen upp för att redigera sina bilder till oigenkännlighet när man har tråkigt! :D
Anyway, var musikverkstad idag, vi har äntligen spikat vilken låt det blir, Nightmare - Avenged Sevenfold! Sjukt bra låt! Jag är astaggad, blir nog grymt på konserten!:D

RSS 2.0