CALLING OUT TO IDIOTAMERICA

Jag har sovmorgon idag till kvart över tio. Jag springer runt här och gör ingenting samtidigt som jag gör allt. Men du vet. Såna där småsaker som man inte tänler åp att man gör varje morgon. Stoppar ner skåpnyckeln i bakfickan typ. Målar naglarna. Lila blev dom. Najs. Jag lyssnar på American Idiot och kan inte låta bli att skratta lite för mig själv.
Någon annan än jag som har märkt att större delen av alla mina bilder på bloggen är tagna med min webbcam?
Nej men nu ska man väll ta och gå till skolan?

Imma punch a big fat hole in your f***ing airplane

Islands vulkan med det störda namnet blev förbannad.
Stackars alla som blev fast i Thailand och fick spendera några jobbiga extradagar i solen, jag lider med er.
Jag får ju föfan nöja mig med att ha mina solglajjer inomhus.

Gothic loving

Yaaaaaao everybadyh
Amanda var så goth idag. Med trasiga strumpbyxor och Dr Marteens. Jag menar kärlek i mitt hjärta. Älskar bandet också ;) Vi ska ju snart uppträda för första gången!!
Lovisa, Amanda, Clara, Henrik, Marre och Jonas ÄGER. Just suck on it.
"Vafaan?"
sexyyyyyyyyyyyyy Mandis sötis "Can I have a cookie?"
Jag gick förbi ett bord, såg skorna oxh WTF? Det visade sig vara Amanda som var WTF

Tröttnat

Jag letar och jag letar och jag letar. Jag tappar bort min mobil och måste leta efter den. Samma sak med min skåpnyckel, mina hemmanycklar och min Ipod. Och mina läxor.
Jag hittar ingenting att ha på mig så jag letar i garderoben. Jag är inne i stan och letar efter ett nytt par jeans. Jag letar på blocket efter spel till playstation 2.
Jag är inne på bibloteket och letar efter bra böcker.
Jag är inne på Ica och letar efter karamellfärg.
Jag letar alltid efter något, det kan bli väldigt jobbigt för det mesta. Just nu letar jag efter ett par ljusblåa jeansshorts med hög midja, en bok jag vet ska finnas men inte kan hitta, en perfekt födelsedags present till Emelie, ett par ljusbruna låga Dr Marteen för ett bra pris och som alltid, MIN IPOD SOM SKA LIGGA HÄR NÅGONSTANNS!
Om någon har tips på var jag kan hitta, kommentera ;)

Alteregooo

Tjo bree sötnoosisar<3
Det är Lollo som skrvr;) Hoppas ni saknat mig bitches! Jag är nämligen Lovisas supermegafjortizalterego. Jag har inte fått komma fram sen i sexan. Hope u missed me<3
Ooops, sa du nått? Jag var för upptagen av att titta i puderdosans spegel för att lyssna<333333 *tihi*

The mysterious one

Tjao där ute i cyberspace, antar att du har råkat hamna här, på Sveriges absolut bästa blogg, genom en ren slump. Det är nämligen inte så många som har hört talats om min blogg även fast den klart är bäst.
Men jag ville bara hälsa mina nya läsare välkommna också, jag har gått från att ha 6 läsare om dagen till 9! *Gör vågen*
Välkommna ni tre nya! Ni är nu officiella medlemmar i den lilla krets som har tillgång till tråkig skit som jag tänker på!
Om det nu är någon som känner sig förbisedd och känner att dom behöver ett mer personligt välkommnande, i stil med en parad i mitt vardagsrum eller ett välkommenkort i brevlådan, hör av dig eller kommentera.
(O.B.S Varning för att jag har fyllt kinderna med luft här, jag har inte hängkinder)
Baj baj cyberspace

Jag hjärta Crunchy

Jag åt Crunchy flingor med mjölk idag till frukost och det är så otroligt gott. Jag får egentligen inte äta det men jag köppte det som lördagsgodis igår och då är det okej. Flingor som lördagsgodis. Mmmm...
Jag har lite av en garderobkris. Jag sitter och klipper sönder en t-shirt som det står "Våga säga nej till droger och våld-säg ja till det som är bra!" på. Jag hoppas kunna göra den lite snyggare med hjälp av saxen, så jag kan ha på mig den utochin. Jag vet, säg ingenting.

Edie Sedgwick

Jag såg filmen Factory Girl igår kväll (Amanda låg och snarkade bredvid mig, hon somnade efter tio minuter) och kunde inte låta bli att bli inspirerad av örhängena, strumpbyxorna och stilen. Jag har suttit och läst mig igenom sida efter sida med Edie Sedgwick fakta, och hon är ganska fascinerande faktist, jag rekommenderar starkt filmen Factory Girl till alla som är intresserade.
Idag har jag övat sönder fingrarna på gittaren, och nu sitter Balladen om Fredrik Åkare och den vackra fröken Cecila Lind äntligen perfekt. Har också passat på att lära mig spela House Of The Rising Sun när jag ändå håller på och nöter ackord. Det är i princip samma ackord, bara i helt olika ordning, så det är inte så komplicerat.

"Alla fyller fjorton, varför gör dom det för?"

Alla fyller fjorton utom jag och Amanda. Vi är fortfarande tonåringar och inte riktigt fjortizzar än. Amanda fyller år 7 juni. Sen är jag ensam trettonåring på jorden i 4 månader och tre dagar. Fast Vidar fyller år i november, så han kommer vara tretton längre än jag. Maxaaat O.O Jag är tillsammans med en yngre kille. Fett puma jag är ju. Lovisa goes Madonna.
Naaaw! Min sööötis

Nya jeans O.O

Jag har köpt nya jeans idag, vilket är en SKITA STOR grej för mig eftersom att jag oftast har ETT par jeans på mig typ varje dag och tvättar dom med cirka fem dagars mellan rum, har på mig dom i fem dagar, tvättar, har på mig dom i fem dagar, tvättar... Jaa, typ så. Jag har iallafall köpt nya jeans idag, Cheap Monday blev det, ingen överraskning, jag har oftast Cheap Monday. Gråa stentvättade. Riktigt apcoola. Bild imorgon.
Jag ska till simhallen imorgon med skolan, vilket jag hatar, eftersom att jag är så långsam så det ända jag hinner göra på den där timmen är att simma dom jävla längderna och kliva upp. Sen har timmen gått och jag har inte hunnit leka alls. Jag suger på att simma och har inga som helst planer på att ändra mig.

"Ja, vi är lesbiska"

Amanda och jag hade ett totalt Epic moment här om veckan.
Vi gick och höll händer, jag vet inte riktigt var vi var, men det var antingen vid tunnelbanan eller vid ICA inte säker. Men iallafall, vi gick och höll händer. Just eftersom att vi klär oss lite alternativt, många har kallat oss emo, det är ingenting vi strävar efter själva, men det verkar vara så många uppfattar oss, så antar många att vi ska vara lite skruvade, och då när vi går och håller händer och säger saker som "Jaaaa, jag ölskar deej" till varandra, antar vissa att vi är ihop.
En gubbe vi gick förbi stirrade något oerhört och såg mycket illa berörd ut.
Precis när gubben paserade bredvid oss på Amandas sida så säger Amanda högt, rakt ut till luften framför sig: "Ja, vi är lesbiska."

Alltså fatta gubbens min!! Most Epic moment ever! Vi garvar fortfarande åt det typ 2 veckor efter att det hände.
Förtydligande: Jag och Amanda är inte tillsammans och har aldrig varit. Jag har en pojkvän jag älskar. Det är därför det är så kul!

Morgon

Morgonbloggar för andra gången har bråttom egentligen. Men jag fick värsta craving att blogga. Bloggade ju inte igår heller.
Haha, Vidar sötnos<3

Newsflash: none

Tråkig sa du? Vem har sagt att jag är tråkig? Jag säger du? Jag tror dig inte. Jag är inte tråkig. Har aldrig varit. Nu ska du fråga: Varför? Och jag ska svara: För att jag äger, babe.


Told ya I'm not boring ;)

Vill inte städa

Jag vill inte städa. Jag måste städa. Jag tänker inte städa. Jag har inget val. Jag kommer städa. Jag städar.

Money, money, money

Money, money, money must be funny in a rich mans world. Det känns som om det mesta handlar om pengar numera. När man var mindre så hade man roligt om man byggde ett fort i skogen och försvarade det med pinnspjut. Numera vill man gå på bio, konserter, shoppa eller laserdoom. Allt kostar pengar. Man får liksom svårt att göra någonting över huvud taget utan pengar. Det kostar pengar att åka buss och tåg och tunnelbana. Är man under 18 kan man inte ens ta sig fram utan att det kostar pengar. Det kostar pengar med internet och tv-kanaler. Det kostar pengar att köpa cd-skivor eller ladda ner musik lagligt. Det kostar pengar att hyra film, att köpa böcker.

Gratis är att låna böcker på biblioteket och att rita. Om man nu kan rita utan penna och papper och ta sig till biblioteket utan att åka buss, tåg, tunnelbana eller bil. Det enda du kan göra utan pengar är att prata och skratta. Vänner kan man inte köpa. Fast det beror på vem du vill vara vän med.
Allt som räknas

Ma Bith of da day


Och Amanda äe såklart alltid den största, bästa och mesta Megan Fox look-alike:en

Lat eller vad?

Jag blev så förvirrad av alla olika Gimp fönster jag hade uppe samtidigt igår att jag typ tröttnade och mejlade min bild till Henrik. Han sa att han kunde fixa den. Jag känner mig otroligt, otroligt slö. Herre gud när jag tänker efter borde jag betala honom eller nått. Jag har inte så mycket pengar just nu så han kan få en kram. Nu känner jag mig mycket mindre lat.
Kunde inte låta bli att öva lite på färgläggning i Gimp idag också. Jag är som sagt nybörjare så ha överseende med småfel ;)
Kan inte låta bli att garva åt härliga Amanda.
En CAPSLOCK LÄNK TILL AMANDA

Fixar och trixar

Jag håller precis på och lär mig hur man använder ett bildredigeringsprogram som heter Gimp 2. Man kan göra det mesta, man kan tillochmed få en människa med måttlig acne se ut som om den har helt len hud. Man kan sätta på väldigt avancerat smink, och om man är duktig nog, vilket jag inte är, få det att se riktigt ut. Jag är dock inte riktigt så bra än, övar fortfarande. Men rekommenderar Gimp 2 varmt till alla som vill ha ett lite lättare men ändå riktigt bra bildredigerinsprogram.
Håller på med en ny design till bloggen nu, är redan trött på den jag har, den är inte så rolig egentligen. Så bli inte förvirrad om saker ser lite röriga ut eller inte funkar som dom ska ett tag.

What somebody like you doin inna place like this?

Amanda är redan här och tar över min dator och spotify. Hittils har vi lyssnat på Take it Off och Blah Blah Blah med Ke$ha, memories med David Guetta och framför allt IF WE EVER MEET AGAIN MED TIMBALAAAND! Amanda är fet beroende av den jävla låten. Vi har lyssnat på den i 3 dagar nu.
Jag vaknade halv ett idag, så för mig är det typ lunch tid nu. Vidar kommer hit snart, längtar. Hoppas att han kan ta bussen själv, för annars är det nog för sent att åka och möta honom. Men mest längtar jag efter min solstråle Renaida, Alex och Agnes. Och alla andra som var med i Barnkorståget.
Tomas,den maxade kissen i en fet pose
utanför Orionteatern

Were's the Oi I gave to the world?

"If god came down on easterday, what would he say? I think I know what god would say. He'd say "Were's the Oi I gave to the world?""

RSS 2.0