Taggad!

Den här veckan har jag verkligen kommit igåg på riktigt med bra mat och träning igen, så känner mig sjukt taggad :D Har inte sett något resultat på snart tre veckor, så hoppas på att det ändrar sig snart! Jag är typ fylld av endorfiner just nu från mitt gympass, typ världens bästa känsla :D

Urbanears Plattan White

Kolla vad som kom hem till mig häromdagen! Lycklig :D Bra musik har nog aldrig varit så bra som i dessa lurar! Hahaha, nejmen älskar dom i alla fall! Sätter man på Avicii låter det ungefär som om basen går igenom ens huvud... Sjukt bra lurar i alla fall!


Massa musik!

Tjaba :) Jag har ett par veckor här med endast massa musik, men det är ju härligt ;) Idag började temadagarna som min skola har innan sommarlovet, och jag har avslutningskören, så det blir bara massa rep på dagarna. Sedan den 5 juni så är det ett stort event på Bruket (en skidbacke/typ strand där jag bor), där bandet ska spela! Äe sjukt taggad, ska faktiskt dra till replokalen nu och repa lite tills dess!
Vi kommer även att köra en egenskriven låt då för första gången, så kom dit!
Biljetterna sälj på järfälla fritidsgårdar för 50 kr styck, och om nån som känner mig vill gå är det bara att fråga mig om biljett ;)

Nyfärgade ögonbryn

Nu kanske inte ni nödvändigtvis ser skillnad, eftersom att det i princip inte finns några bilder på mig med omålade ögonbryn... Men jag har i alla fall färgat dom mörkt bruna, ser nästan svarta ut i verkligheten. I helgen ska jag även färga ögonfransarna och eventuellt håret (och min hemska utväxt) svart :)

Inget är som förr

Godmorgon :) Drar till skolan nu, är näst sista dagen med lektioner för mig! Idag ska jag ha extra syslöjd, med typ 8f och 8c tror jag o.O Hahaha, jag som alltid beter mig som värsta mongot på slöjden...

10 Dagars lista - Dag 8

Dag 8: Min största dröm
Min största dröm är att få arbeta med musik. Helst som sångerska i ett band eller soloartist. Men även producent, låtskrivare, agent, musikalartist, dansare eller musiker skulle vara fantastiskt. Jag vill arbeta med, vara omgiven av och skapa musik. Det är min dröm, vad är din? ;)

10 dagars lista - Dag 7

Dag 7: En presentation av mig själv

Tja! Jag heter Lovisa :) Det jag tycker om mest i hela världen är musik. Alltifrån metalband som Bring Me The Horizon till dansmusik från Aviici finns med på min spellista.
Det jag hatar mest i hela världen är korkade människor. Människor med åsikter som: "Folk som har anorexia eller skär sig vill bara ha uppmärksamhet" eller "Alla kristna är tråkig homofober som tror på påhittade historier" bör därför undvika mig.
Jag älskar att spendera tid på gymmet, men jag avskyr sporter. En asjobbig fysträning får mig peppad och fotboll har ett antal gånger fått mig att skolka från idrotten i skolan.
Jag har en fett vacker pojkvän som heter David som jag spenderar majoriteten av mina helger med.
Jag föddes den 10 oktober 1996 och ska i höst börja linjen Natur/Natur/Musik på Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan. Jag är sångare/manager i ett band som heter Amplitude 11 och vi ska ha vår första större spelning den 5 juni för mellan 100 och 200 pers :)
I sommar ska jag till Metaltownfestivalen och till Malaga :)
Några frågor? ;)

Fredagens

Långklänning från HM
T-shirt från HM
Armband från Punkt Shop
Dagen i skolan räknas inte, så vi säger att det här är fredagens kläder ;) Ska iväg nu i alla fall, så jäkla härligt väder!

10 Dagars lista - Dag 6

Dag 6: Min favorit serie

Det finns många serier jag älskar, men min absoluta favot är nog Game Of Thrones. Jag har dock aldrig träffat en annan tjej som kollar på denna serie, så börja kolla tjejer ;)


Träningstips

Här är ett träningtips för den som precis har börjat, eller vill börja träna, men inte riktigt vet var man ska börja. Det är även perfekt om man inte har tid eller råd med gymkort. Det är ett träningsschema som man kan följa hemma, och som man gör varje dag. Träningen blir jobbigare och jobbigare, och efter en vecka så börjar man om på dag ett igen. På så sätt fortsätter man att överraska och utmana sin kropp, samt håller träningen omväxlande!

10 Dagars lista - Dag 5

Dag 5: Något/någon som jag mår illa av att se
Det finns ju då ett antal personer som jag ser flera gånger i veckan som får mig att må lite illa sådär, men känns elakt att hänga ut dem på bloggen... Det jag dock kan berätta gör mig illamående är tanken på dagens köttkonsumtion. Jag tänker inte skriva ett långt inlägg om det, och alla jag känner vet exakt var jag står i frågor om kött och liknande (jag är vegetarian), plus att ingen skulle orka läsa det.
Men, det som får mig att må illa: Köttkonsumtion


Inspiration - svart hår



Everyone knows your name

Dagens då :) Nu drar jag till Sumpan, sedan till skolan :) Ses ikväll ;)

Behöver inspiration!

Jag är så jäkla trött på mig själv just nu! Har inga kläder, tråkigt hår, tråkigt smink, tråkiga piercingar! Piercingar kan jag dock inte göra något åt just nu, men endå! Jag har varit så jäkla cool, men nu har jag mest blivit tråkig...
Någon som har tips på utseendeförändringar så är de sjukt välkommna! Funderar på att återuppliva mitt gamla fluffhår, och klippa min lugg igen, men det sliter så jäkla mycket på håret... Får se vad jag gör.

10 dagars lista - Dag 3

Dag 3 : Veckans låt
Veckans låt: Grow up, Peter Pan - Adept
Adept kommer föresten till Metaltown i sommar! Så jäkla sjukt att jag ska se dom, har drömt om det i mer än ett år nu!

Söndag

Tjaba :) Idag blir en lugn dag med David och ett spinningpass klockan 17.00 :) Har precis vaxat Davids dreadlocks, jag börjar bli värsta proffset på dreads nu :)

Sommarkänslor

När jag gick hemifrån imorse för picknick med tjejerna så hade jag riktiga sommarkänslor. Solen sken, och himlen var blå och allt. Sen så blev det en sväng in på ICA, och när vi satte oss ner på vår filt hade vi chips, glass, smågodis, cupcakes, kakor, jordgubbar, hallon och vindruvor.
Det tog dock cirka 20 minuter innnan alla började frysa. Så så gick det med sommarkänslan... Men mysigt hade vi ;)

10 dagars lista - Dag 2

Dag 2 : Han/Hon som jag skulle göra allt för
Om jag bara får välja en person så blir det min älskade David. Han finns alltid där för mig, och det minsta jag kan göra är att alltid finnas där för honom. Det finns ingenting jag inte skulle göra för honom <3 Lite självklart val kanske, men det är sant :-*

10 Dagars lista - Dag 1

Dag 1: En person jag aldrig glömmer.
Amanda, min bästaste vän i hela världen kommer jag aldrig att glömma. Hon har påverkat mig så mycket under de senaste 4 åren att oavsett om vi kommer att glida ifrån varandra eller inte i framtiden, så kommer jag aldrig att glömma henne.

Lista

Jag tänkte köra igång en sådan där 10 dagars lista, eftersom att jag har så jäkla lite blogginspiration just nu, så har jag något att skriva om varje dag i alla fall ;)
Dag 1: En person jag aldrig glömmer
Dag 2: Hon/Han som jag skulle göra allt för
Dag 3: Veckans låt
Dag 4: Dagens outfit
Dag 5: Något/någon som jag mår illa av att se
Dag 6: Favorit serie
Dag 7: En presentation av mig
Dag 8: Min största dröm
Dag 9: Något jag verkligen vill ha
Dag 10: En plats jag aldrig glömmer

Hälsotips

Tjaba, tänkte tipsa om ett häsosamt sätt att äta chips :) Dom kallas No-guilt potato chips och är jättelätta att göra!
Man skär cirka tre potatisar i chipstunna skivor, med t. ex en osthyvel. Sedan pressar man ut saften ur potatisskivorna med paper. Sedan är det bara att krydda med t. ex vitlökspulver eller peppar och salt. Sedan lägger du bara ut skivorna på bakplåtspapper och kör i mikron i cirka 3-4 min, eller tills ytan är gyllenbrun!
Chips utan allt det onyttiga! ;)

Ser ut som om det blir Metaltown 2012

Jag har just räknat lite på min budget och grejs, och jag kommer att ha tillräckligt med pengar för att åka på Metaltown i år! Så jäkla najs det skulle vara alltså! Festivalbuddy och boende är i princip helt fixat också :D Faan vad najs det ska bli!! Tagga sönder :D

Nya hörlurar på väg!

Dessa sötnosar ska snart beställas från urbanears. Plattan heter modellen, och i färgen vit :) Funderade på cream först, men känns mer klassiskt med vitt :) Kommer bli skitsnyggt till mitt svartbruna hår!

Bästa bästis

Mysig dag idag med Amanda, har inte träffats på länge, så vi köpte jordgubbar och jag fixade kladdkaka också snackade vi i timmar i solen. Perfekt söndag! Vi skulle ha kollat på film, men min mamma behövde mig :/
Sitter nu med hårinpackning i, och ska strax hoppa in i en lång dush och sedan smörja in mig med brun utan sol :D Så blir jag bruun och fin :) Sovgott :-*

Nickelallergi...?

Jag har väldigt nyligen bytt min navelpiercing, och den har kliat som in i helvete de senaste dagarna. Kom idag på den smarta idén att jag antagligen har blivit nickelallergiker, och har nyss bytt piercing. Hoppas nu bara att det blir bättre, för hela min navel är röd! :/

Piercingtips

Hej! Jag hade tänkt komma med ett tips till alla er som antingen precis har tagit en ny piercing, eller har en infekterad piercing!
Varje morgon och kväll, efter att man har tvättat piercingen, så baddar man koksaltlösning på i 10-15 min! Det är jätte bra för den som har en infektion, och kan halvera läktiden på nytagna piercingar!
Jag gör så att jag kokar upp cirka 1 dl vatten med lite flingsalt i, häller sedan upp i ett shotglas, trycker glaset mot magen, runt min navelpiercing, och sedan lägger jag mig ner på rygg med glaset mot magen. Man ska helst ha fortfarande varmt vatten eftersom att det fungerar bra mot var och infektioner.
Det är dock viktigt att tänka på att tvätta av piercingen med ljummet vatten efteråt, så att inget salt stannar kvar.

Godnatt

Jag har varit och käkat tapas och kollat på en riktigt bra musikal på stadsteatern idag, så är sjukt trött nu! Sov så gott!


Bilder från balen (oredigerade)

Hade vi coolaste entrén till balen eller hade vi coolare entrén till balen? :D Jag och Adrian klädde in Jojos farsas gamla skottkärra i aluminiumfolie och döpte den till Partykärran, och sen var det bara att rulla! Men vi fick ganska många konstiga blickar på bussen...

Igårkväll

Tjaba :) Idag blir nog en väldigt lung dag, har precis sett att det finns ett PC-spel till min favoritserie Game Of thrones, så det är på nedladdning nu. Igårkväll så käkade jag och David middag på Emils i Jakobsberg och sedan åkte i och grillade med lite folk :) Riktigt mysig kväll!

Bal + Spex

Har inte lagt upp några bilder på varken bal eller spex, och det kommer snyggare, men här är de som finns på facebook. Jag och Adrian dissade den klassiska limon, och tog vår pimpade partykärra till balen istället :) På spex var jag och Adrian Misty och Pikachu. Misty är en av pokémontränarna i Pokémonserien, för er som inte vet ;)

LMFAO på Gröna Lund

Tjaba :) Jag bloggade inte igår, men hade en väldigt bra anledning ;) Jag var nämligen på LMFAO på Grönan! Det var även spexfoto igår i skolan, alla nior klär ut sig och skit, lägger upp bilder på det ikväll :)

Vi drog direkt till Grönan efter fotot, som var runt tolv. Så det blev ingen NO eller svenska för oss, men det var det värt ;) När vi väl kom dit så fick vi vänta i en och en halv timme på att få köpa entrébiljetter, men sen kom vi in :) Sedan satt vi mitt i folkmassan framför Stora Scenen i ca 3 och en halv timma. Fast sista två timmarna stod vi, det var helt sjukt trångt, såg massa som svimmade. Men vafan, när man har stått där i tre timmar går man inte bara ur publiken!

Det var helt sjukt i ståpubliken, jag kom bort från alla jag kände, och höll på att bli nertrampad, men hittade till slut några tjejer från min parallelklass i folkmassan, som jag dansade med resten av kvällen! Var jävligt najs, ångrade inte en sekund att jag hade stått kvar i publiken! Jag är ganska van vid ståplatser också, så hade nästan förväntat mig att det skulle bli jobbigt. Så kvällen var asnajs, förutom ett antal rumpnyp, men det får man tydligen stå ut med om man är tjej och gillar att dansa...

Så nu blir det tagga till Maskinen den 16 Maj, även det på grönan!


Hej :-) ledsen för ingen bloggning ikväll,...

2012-05-02_08_20 (MMS)

Hej :-) ledsen för ingen bloggning ikväll, men kom precis hem från balen ;-) jag och Adrian gjorde bästa entrén, maten var okej och alla viksjöskolans nior är bäst :-) bilder kommer imorgon ;-) imorgon är det även spexfoto, så det är bara att tagga om igen, för imorgon kör vi:-D sovgott :-*


Den dyraste veckan i mitt liv

Mitt nya, svarta, hår plus min nya mysiga maxiklänning!

Den här veckan har jag sommarshoppat, köpt balklänning och balskor och lösögonfransar och örhängen, plus allt jag behöver till spex, röda hängslen, en gul magtröja, plus lite hemlisar inne på BR. Jag har maxat mitt Nordea kort, plus att jag har lånat pengar av mamma... Shit, tur att man har sparat sedan Januari!
Nej, nu ska jag ta en långdusch, raka benen, ha ansiktsmask och bara bli vacker till imorgon ;)

Sommar, sommar, sommar

Har varit i Kista och köpt grejer som jag inte riktigt kan visa upp än, så tänkte att det kunde vara kul at lägga upp bilder på några grejer jag köpte i söndags :) De två gråa linnena är från Bik Bok, och den svarta t-shirten är från HM. Jag köpte även en jättefin svart maxiklänning på HM :)

RSS 2.0