KOOOS

Nu är det bokat och bestämt, jag och Annabel drar till Kos i sommar!! Så boka in 6e till 14e juli, för då gör vi Grekland farligt hehe. Nejmen fan vad jag är taggad i alla fall! Blir både Bråvalla och Kos i år :D 
 

Tandställningen borta!

Nu var det visserligen lite mer än en vecka sedan, men jag har äntligen tagit bort hela min tandställning! Yaaay :D 
 
Hollywoodleendet är bara ett par blekningar bort haha
 

För hon (vi*) va bäst försök att överträffa det

Makinen - Kärlek vid sista ögonkastet 
 
 
Hej, älskar den här låten, hoppas maskinen kommer till Bråvalla i sommar också, älskar maskinen, okej hejdå.

(Pinsamt att missa nyår (hahaha, detta skulle publiceras 5/1)

Tjaaaa... Jag glömde blogga på nyår, stelt. Hade inlägget klart och allt i utkast, men glömde publicera det innan jag drog ut på nyår ehehe. 
Jag hade en jättebra nyårsafton i alla fall! Efter många om och men så vart det så att jag och Johanna åkte på samma fest som min syster Klara, tillsammans med några kompisar. Dans och prat och skratt och sedan massa pussar på tolvslaget, sedan mera dans och party. Haha, hemma runt fem tiden, däckade med smink och löshår på. Bra kväll, inte den heller exakt som jag tänkt eller velat från början, men riktigt bra! 
Sedan dess har jag spenderat majoriteten av tiden med att återhämta mig... Nejdå, men jag har fortsatt mitt jullov med tv-serier, filmer, böcker och gitarren. Träffade Tilda och Johan och ett par killar som gick året under oss i högstadiet för att spela lite för ett par dagar sedan, riktigt roligt! 
Ikväll ska jag och Amanda ha en sleepover, var så jävla länge sedan, har bara inte blivit så nu när hon har fått pojkvän och så. Men ikväll blir det av :) 
Gamla bilder på Flams och Trams: 
Längst till höger är jag och Amanda, hahaha, good old times. (Bandbild btw) 
 
Får bli en ny bild också :) 
Blir vi snyggare eller? 
 
 

RSS 2.0