Dags att sluta slappa

Jag har låtsats nu i tre veckor att jag inte alls fortfarande har jullov utan egentligen har tagit studenten, men det är nog dags att skärpa sig hehe, skolan börjar ju liksom imorgon.. 
Senaste veckorna har det i alla fall blivit utgång med Annabel ett par gånger, fest hos Amanda i lördags, men i övrigt mest lungt och skönt hemmamys, antingen själv eller med Niklas. Gjorde ett försök att komma igång med träningen, men blev självklart sjuk på en gång, typiskt. Aja, nya tag så fort Amanda blir frisk! 
 
Längtar lite till att skolan ska börja faktiskt, blir lätt lite ensamt när man bara sitter hemma hela dagarna, man övertänker allt liksom. 
 
Jag och Niklas har haft ett mysigt lov i alla fall, trots att vi är så jävla dåliga på parbilder. Snart är det ett halvår sedan vi träffades också, sjukt egentligen, tiden går skitfort.
 

För jag älskar jullov

Jaa hörni, alla ni som är 96:or eller yngre började ju skolan idag. Utom jag! De två första veckorna på terminen på VRG går i trean ut på att skriva klart sitt gymnasiearbete. Och jag är klaaaar!! Så jag har alltså jullov i två veckor till, så jäklans skönt :) Kan jag fokusera på att söka jobb till i sommar på Rhodos, boka studentkryssning och festival. Från och med att studentfirandet kickar igång den 7e mars (med kryssning) så blir det en väldans masa fest för mig, med alla skivor och balen och studenten och slutskivan och festresa och festival, så nu är det bara att ta det lungt så länge jag kan och jobba ihop så mycket pengar jag kan :) 
 
Charmig bild helt utan filter på mig och Annabel på tolvslaget på nyår. Med andra ord min senaste festkväll!
 

Nyår

Jaa, nu är det 2015 äntligen. Nyår för mig blev helt okej detta år! Kvällen började med finmiddag här hemma, med hela familjen, mormor, låtsasfarmor och Niklas. Jag och Niklas missade dock efterätten eftersom att vi båda skulle iväg på varsinn fest, men vad ska man göra :) 
 
Jag, Annabel, Gabbi och Sadaf gick på fest hos Sadafs kompis i Solna, snygga i glitterklänningar och allt. Kände int så många, och såhär i efterhand kan jag kanske önska att jag hade joinat Niklas eller Amanda istället, hade varit kul att vara med fler folk som jag känner, men var roligt att vara med Annabel hela kvällen i alla fall! 
Det hela slutade dock i lätt kaos, min mobil försvann och jag fick lite panik när jag sprang runt och letade efter den kan man lungt säga, ovh när jag hittade den så åkte vi hem, men pga oklar busstrafik fick vi ta en taxi, så där rök 300 spänn. 
Jag tog mig i alla fall till slut hem till Niklas runt fyra på morgonen, käkade en skål med pasta och somnade. Niklas hade inte heller haft världens bästa slut på kvällen, i och med att hans mobil hade laddat ur och han inte kunde hitta mig, eftersom att jag hade tagit en taxi till centralen. (Han hade gått omkring vid Ritorp busshållplats och ropat efter mig och frågat folk efter en tjej i brun kappa, hahaha, han var skitorolig). 
Slutet gott allting gott i alla fall, och vi spenderade både 1:a och 2:a januari på Niklas soffa med pasta och tv-serier. 
Jag har kollat lite i arkivet, men jag har alltid varit piss på att ta bilder, så det finns faktiskt inte mycket mer än snabba sammanfattningar av mina nyår, utan bilder. Aja, får väll bli en skitdålig toaselfie med Annabel då :) 
Jaa, detta är den bästa, bilderna från nyår är minst sagt suddiga
 

RSS 2.0