Filla 16

Åldersnojan som slår in när man inser att ens lillasyster fyller 16. JAG är typ 16. Fast jag är snart 20, men jag känner mig som 17, kanske 18. Det beror antagligen på att jag fortfarande bor hemma, och de flesta av mina vänner gör samma sak. Jag har inte heller körkort, vilket antagligen också gör så att jag känner mig mindre än vad jag är. Ibland blir jag fortfarande shockad när vakterna släpper in mig på krogen liksom. Känner mig för liten. 
 
Aja, men grattis min numera stora lillasyster. Hon firades ordentligt två dagar i rad, först kalas hemma hos pappa med hela släkten och sen middag på restaurang Mill 16 igår. 
Här är hon, smygfotad av yours truly
 

Extensions

Löshår är jag som bekant ingen främling för, hade under en lång period clips från Luxy Hair, men jag funderar nu på att göra nått lite annorlunda. Främsta anledning till att jag hade clips var för att det var billigt och jag kunde plocka ut om det behövdes eller om dom kliade eller vart tunga. Nu när jag dock tjänar en del pengar, och mitt hår återigen är mycket kortare än jag vill ha det så har jag börjat kolla på extensions igen. Denna gången så blir det nog dock hos en frisör, eftersom att planen är att ha ett långt, tjockt svall på Rhodos. Lutar åt microringar och 60 cm, men får se vad priset hamnar på. Är dock antagligen beredd att lägga en hel del på det då jag är så fruktansvärt trött på min livlösa utväxta axelpage. 
 
Har tänkt mig typ denna längd, antagligen lite tjockare och naturligare i färgen, men nått sånt här typ! (Bilden är från amelia.se) 
 

Vardagsliv

Är tillbaka nu i Sverige sedan länge, vart lite knas med bloggandet efter att mina inlägg från Thailand kom upp fel och i konstig ordning, men tänkte komma igång igen nu i alla fall. 
 
Vardagslivet är i full swing igen kan man verkligen säga, har jobbat 4 veckor nu tror jag, på båda jobben. Flera utgångar har det blivit, och mellokvällar med vin och Amanda. Inte så mycket är nytt, jag och Amanda har blivit lite ihopväxta på sista och pratar ohälsosamt mycket i telefon, men i övrigt är allt likadant. 
 
Flygbiljetten till Rhodos ska snart bokas, eftersom jag för några veckor sen fick klartecken från mina chefer där att jag är välkommen tillbaka till årets säsong. Jag va inte direkt orolig, men man vet ju aldrig. Så det är spikat och jag är taggad på att crew-gruppen kommer upp på fb snart så att jag kan kolla vilka det nya crewet är! Är tydligen bara typ 4 pers som kommer tillbaka från förra året, INKLUSIVE mig. Får väll se. 
 
 
 

RSS 2.0