Hahahaha Amanda

 

Så var det söndag igen

Veckorna går så satans fort alltså, snart är det kristihimmelfärd och sen är det jul. Livet suger och sen dör man. Nej, men denna helg har varit alldeles för kort, jag har så jäkla mycket plugg jag borde ha gjort... I övrigt var jag på 18-årsfirande igår med Amanda och hennes polare, helt ok kväll, kul att hänga lite med Mandapanda. 
Denna vecka kommer bli jäkligt kort också, har ingen skola varken torsddag eller fredag, så life is good. Tänkte nog bo hos Athea torsdag-lördag, måste bara kolla vad hon tycker om det först hehe. 
NEJ men nu ska det pluggaaaas pusspuss 
 

American Hustle

Var och såg American Hustlemed Linus för typ två veckor sen, och hade så jäkla höga förväntningar på den filmen, var verkligen seriöst taggad. Och senså var den bara ett stort jäkla meh. Jennifer Lawrence var faboulus as ever, men i övrigt? Ganska tråkig... Jag gick på toa mot slutet och när jag skulle tillbaka va den slut och jag brydde mig knappt tillräckligt för att fråga Linus hur det slutat. Lång och tråkig, fett besviken :((( 
Jag är btw expert nu för tiden på att komma på saker jag kan blogga om (för jag vill försöka uppdatera regelbundet) utan att använda en bild på mig själv. JIPPIE YESSS LIVET UTAN KAMERA.
 

Frukosttips

 
Jag har alltid älskat frukost, speciellt när jag började tänka på vad jag åt för ett par år sedan, eftersom att det finns så jäkla många asgoda, nyttiga, frukost recept :) Jag har senaste veckorna fastnat lite (läs: snöat in) på smoothies, och tänkte tipsa om min favoritfrukostsmoothie :D 
 
1 banan 
3 dl mjölk 
1 rått ägg 
1,5 dl havregryn 
Och mixa tills det är helt slätt. 
 
Jag vet att det låter ganska äckligt men jag tycker det är skitgott, plus att man får i sig bra med protein. Det här är egentligen två portioner, men eftersom att jag äter frukost vid sex på morgonen och inte äter lunch före 5-6 timmar senare så brukar jag klunka i mig hela ;) Ca 23 gram protein i bara det här, ungefär en tredjedel av vad jag behöver om dagen om jag inte har tränat :D 
Juste, om man inte tycker att den här är god som den är så kan man hälla i lite hallon och dra ner på havregrynet, så smakar det bara hallon typ ;) 

GRATTIS BEBO

Jag har haft problem med internet så detta skulle publicerats i söndags haha 
Idag fyller bästa Athea 18!! Shit vad alla håller på att bli stora, jag känner mig fan som 16 fortfarande... Om ett par veckor kommer liksom 98:orna till vår skola och gör sina intagningsprov. Tiden går så jävla fort alltså, det är helt sjukt, snart är det påsklov och sen är det massa små lovdagar och sen har vi projektveckor och sen blir det sommarlov också plötsligt går jag i trean och ska ta studenten. 
Okej lite off topic, men GRATTIS BABE <3 
 

RSS 2.0