So wake me up when it's all over, when I'm wiser when I'm older

Min fina Ivar på landet på midsommar
Jag, Amanda och Athea senare på kvällen. Dock är detta en ganska dålig bild, men vad ska man göra haha
Ett par timmar senare, hahaha, alla är bländade av blixten. Peter, Amanda, jag, Rebecka och Athea på kanten 
 
Också den enda bild jag har från Bråvalla, i kön in till campingen... 
 
Har inte bloggat på två veckor nu, åh herre. Sedan dess har det ju varit Midsommar, då firade jag först med familjen på landet och sedan vidare till fest med bad i bubbelpool på kvällen. Morgonen efter det var väll jag och Athea relativt slitna, så den lördagen spenderades i soffan med pizza och hells-kitchen-maraton. Sedan vart det ett par dagar med David och sen onsdagen den 26:e drog jag iväg till BRÅVALLA! Mötte Annabel, Olivia och Christoffer på Centralen och 9.30 gick bussen mot Norrköping. 
Jag pallar inte ens försöka berätta om Bråvalla men de fyra dagarna var galet intensiva. Däremot måste jag bara skryta lite... Jag stod LÄNGST JÄVLA FRAM på Green Day, fick sitta på en snubbes axlar (shoutout till Oskar) och DOM FILMADE MIG! Jag såg mig själv på montern på en Green Day konsert, och vinkade till Billie Joe, alltså den konserten gjorde fan mitt liv. 
Okej nu spårade jag lite där, men när det gäller Bråvalla kan jag även avslöja att jag inte har någon röst överhuvudtaget och att i princip allt jag äger är täckt i lera. Har inte många bilder dock, som vanligt när man inte äger en jäkla iphone, men slänger upp några som Amanda har tagit från midsommar samt de få jag har :) 
Min mobil har nu även en fuktskada, men det var det värt ;)

RSS 2.0