För ett år sedan

Jag, Adrian och vår partykärra på balen förra året 
För inte mycket mindre än ett år sedan så höll jag på och stressade inför balen och spexfotot, planerade sommaren och shoppade som en galning. Livet ser jävligt annorlunda ut nu, jag tränar varje dag, pluggar i timmar och på helgerna blir det oftast en efterlängtad fest eller bara mer träning. Frågan är vilket som egentligen är att föredra? Förra våren kändes gladare helt enkelt, men det kanske var för att jag gick ut nian...

Tungpiercing!

Har äntligen tagit tungpiercing nu! Har velat ha det så himla länge! Gjorde den igår på drop-in hos ANT Bodyart, dom är så himla trevliga och proffesionella där, får en verkligen att slappna av :) 

Kom hem

Dags att komma hem från tjänstgöring nu älskling, din väntande flickvän saknar dig. 

#FulltÖsMedvetslös

Väldigt vacker bild på mig från insta igår, hehe, helt orelaterat

Tjo! Nu är det äntligen fredag i alla fall, och ska iväg på en riktigt najs fest, tror det kommer bli hur galet som helst! Ska festa lite för att lindra värken i min själ haha. Puuss 

Upptagen brud

Hahaha, sämsta kvalitén, bjuder lol
Tja! Har inte bloggat på tusen år pga massa plugg, stress och annat. David åkte i fredags, han ska iväg på fem veckors kurs i flottan, på båten HMS Falken. Han flög till New York i fredags, sedan philadelphia är han i nu. På fredag börjar seglingen från Philadelphia tvärs över Atlanten till Bermuda sedan Azorerna och sen Lissabon. Sedan, den 17 maj kommer han äntligen hem! 
I alla fall, jag har väldigt mycket extra tid nu (när jag inte pluggar som en galen person), så tänkte kanske börja blogga mer regelbundet igen haha. 
Ny design kommer förhoppningsvis upp i helgen, om jag har tid :) 

Påsken med mera

Mitt påsklov har bestått av maassa shopping (för att vara jag), två par jeans och två tröjor, haha, samt David. Hann träffa Niklas och Isak en snabb sväng också, men majoriteten av lovet har spenderats med David och ibland hans kompisar. 
David åker på fredag med skolan och försvarsmakten och ska spendera 5 veckor med att segla över Atlanten... Och dom har ju då ingen jäkla täckning på Atlanten, så eftersom att jag kommer behöva vara utan honom i fem veckor, så spenderar jag all tid osm jag möjligtvis kan med honom... 
I alla fall, jag slänger mest in dom här inläggen för att ha nått att titta tillbaka på (hej mig!), så inga bilder eller övrigt intressant i detta inlägg, sorry till alla er som faktiskt läser min blogg, haha ;) 
Igår så sov jag hos David, och eftersom att jag hade sovmorgon till fem i tre så spenderade jag förmiddagen med honom, mys! Idag på kvällen skrev jag en uppsats, imorgon blir det matte och biologi plugg och på torsdag så tror jag att jag kommer att träffa min fina David för sista gången innan han åker. På fredag så blir det väl äta glass över min ensamhet och kolla på film ensam, haha :( ska på min syrras artonårs kalas i helgen, blir väl det jag har att se fram emot förutom en massa plugg. 
(Grattis Lovisa till ditt lyckade liv) 

RSS 2.0