Festlig helg på g

Äntligen har denna vecka gått! Känns som om den varit hundra år lång ungefär. Jag har taggat hela veckan för helg. Imorgon så fyller nämligen älsklingen 20 och vi ska ut och käka på kvällen, och sen på lördag så ska han ha hem lite folk och vi ska fira ordentligt! Sen så har jag tagit ledigt på söndag (jobbar i princip varje söndag), så blir min första hela helg på länge ledig, så blir nog en riktig bakis-mysdag. 
Bild från en utekväll för ett par veckor sen med min kära vän Henke
 

Träna hemma

Jag har i fleeera år tränat på Friskis och Svettis, och innan det på gymmet i Jakobsbergs Simhall. I 5 och ett halvt år har jag haft gymkort, men nu för någon månad sedan när mitt gymkort gick ut så kände jag bara, nej. Jag pallar inte lägga typ 2000kr på det här, jag har hantlar och träningsmatta hemma. 
 
Så jag körde igång med 30 day shred med Jillian Michaels, hemma i mitt rum, och det har gått toppen. Jag tränar 5-6 dagar i veckan, det känns inte som en jobbig grej, och det går fort. Istället för att packa väskan, kolla när bussen går, åka buss, byta om i omklädningsrummet och sedan spendera minst 20 min sammanlagt med att vänta på att maskinen jag vill använda ska bli ledig, så byter jag bara om och öppnar youtube. 
 
Många kanske ser ner lite det här med hemmatränande via youtube-videos, som om det inte va "riktig" träning, men det är ju bara bullshit. Hittar man rätt videos och lägger upp ett bra program så kan man få MINST lika bra resultat som man kan få på gymmet. Jag har gått ner flera kilo OCH har tydligare muskler på i princip hela kroppen, och jag hållt på i lite mer än två veckor nu. Så alla ni som vill börja träna men är lite rädda för gymmet, SKIT i gymmet! Kör igång hemma :) Jag kan tipsa om PopPilates med Cassey Ho och Jillian MIchaels olika träningsvideor. Toppenbra och kombinerar både kondition och styrka! 
 
 
 
 
 

Min bästis

Idag så har jag jobbat, som vareviga måndag, och sen hämtat Hjalmar i skolan. Jag hämtar honom vid 13 varje måndag och tisdag och sen chillar vi hela eftermiddagen bara vi. Bästa brorsan. 
 
Nu ska jag träna (Första dagen på nivå 2 av 30 day shred, är lite nervös för om jag kommer orka), äta middag och sen är det dags att åka hem mot Niklas, ska sova där ikväll. Har saknat honom jättemycket senaste veckan av någon anledning, vi har ändå träffats rätt mycket??? Aja, man får väll passa på att träffas extra då :) 
Jag och min snygging
 

Nedräkning

Idag är det exakt 49 dagar kvar tills jag åker mot mitt andra hem på Rhoddan. Senaste veckorna och kommande månaden känns mest som en enda stor nedräkning på många sätt. Nedräkningen till Rhodos är en grej, och sen också en nedräkning med att jag håller på att gå ner i vikt bäst jag kan inför säsongen, eftersom att jag förra året gick upp ca 7 kilo, och efter att ha spenderat en månad i Thailand i år så har jag fortfarande inte gått ner alltihop igen. På grund av samma sak så kör jag nu också Jillian Michaels 30 day shred (mitt gymkort har gått ut), som är ett 30 dagar långt träningsprogram, så även det är en nedräkning. Känns lite bitterljuvt typ, som om hela livet tar slut och startar om om 49 dagar. 
 
 

RSS 2.0