Söndagsbloggen (9/2)

Tja! 
Har verkligen börjat bli så att jag bara bloggar på söndagar, vet inte varför det blir så haha. 
Denna vecka har flytit på som vanligt, varit massa med Athea, tränat en del. Så jävla skönt att komma igång, verkligen! 
Helgen har varit betydligt mer busy för mig, träffade Linus i fredags, och han bor hela vägen borta i Uppsala, så jag fick dra dit direkt efter skolan för att hinna till slutet av OS-invigningen. Gick upp sent som fan sen igår och fick såklart svinbråttom med att åka hem till Amanda för att fixa mig, vi skulle på Niklas 18-årsfest. Jag och Amanda blev lite sena, men snygga i alla fall haha! Bra kväll igår, förutom ett litet missöde när jag skulle hem till Amanda för att sova, hon hade somnat och kom inte ner och låste upp porthelvetet... Så det blev nattbussen hem för mig haha!
Ikväll ska jag på Jakangymnasie-estetarnas uppsättning av Cats för att stötta Johan, riktig bror är jag :D Sedan skulle vi kanske köra utgång ikväll igen, men får se om lilla mor min tillåter det på en söndag ;) 
 
 
 
Grattis Niklas min broor <3 
 

Recap

Har inte bloggat på nån vecka eller nått nu, så är väll dags för en uppdatering! De senaste veckorna har skolan kommit igång och jag pluggar vidare. Kos har bokats, resa till Kap Verde (hur det nu stavas) över sportlovet fixats, det har varit ett par födelsedagar och en del fester. Livet rullar vidare liksom :)
I fredags var det i alla fall fest hos en kille i skolan ute på Saltis, sov kvar eftersom att tågen slutade gå och kom väll hem runt nio igår morse. Efter det bestod lördagen av Modern Family och rostmackor. På kvällen blev det i alla fall bio med Linus och hans kompis Harald. Såg hundraåringen, riktigt kul film, är sällan jag faktiskt skrattar högt till komedier, men den var fan skitbra! Hemma strax efter ett och typ däckade såfort jag fått av mig sminket haha. 
Även denna dag har blivit jäkla seg, men ska alldeles strax ta tag i matteläxan och sedan städa rummet! Puss 
 

RSS 2.0