The Beach Party Crew (Vad hände ens?)

Alltså okej, som jag redan har skrivit här så har jag ju fått jobb på Rhodos. Men igår så var jag i alla fall på en arbetsintervju för The Beach Party, främst för att networka lite och lära känna folk som kommer att vara nere på Rhodos samtidigt som jag. Jag var sist av alla och fick vänta mellan 12 och 16 och sedan fick jag en 3 min lång geuppintervju med fem andra och ungefär 45 sek att säga varför jag ville ha jobbet och åkte sedan lätt irriterad över att jag slösat bort min dag, hem. 
 
På kvällen så hade i alla fall The Beach Party bjudit in alla som sökt till att mingla och "lära känna dom" lite bättre (aka visa att man kan festa för att få jobbet) på Toxic, och jag tänkte att där är det ju billigt, var länge sedan jag var ute så why not. Tog med mig Annabel och tänkte networka och dansa lite. 
 
Väl där så vart det faktiskt bra drag (för att vara Toxic) för att alla från arbetsintervjun var där och var taggade (de flesta festade nog i Stockholm för första gången), och av en slump vart det så att en tjej drog med sig mig fram till ägaren av TBP, som jag inte ens tänkt snacka med (var lite pinsamt för alla klängde på dom typ). 
 
Efter det gick det väll utför eller hur man nu ska säga, visade sig att ägaren Christian tyckte att jag var najs så när dom drog vidare drog dom med sig oss med, Moet dracks direkt ur flaskan med Omar, det gicks förbi köer och bjöds på drinkar (i Sverige?) och nu har jag Marquise ägare på facebook (va?), och vid sex på morgonen stod jag och tittade på staden med en astankad brud och bestämde mig för att åka hem. 
 
Lyckad arbetsintervju, tror ni jag fick jobbet? Kommer bli relativt komiskt att tacka nej och sedan träffa dom på bargatan i sommar. Dom äger ju alla dom stora klubbarna och mina chefer känner dom. #stelt
 
Det här med att söka jobb på Rhodos har varit lite annorlunda

RHODOS

Jag har ju skrivit lite här tidigare om att jag funderat på att söka säsongsjobb på Kos eller Rhodos och lite sånt och sedan även att jag skickat ut lite arbetsansökningar. Men fan aldrig trodde jag att jag skulle få tre intervjuer. Och ännu mindre att jag SKULLE FÅ DET JÄKLA JOBBET! Jag gjorde min första intervju i lördags och i söndags hörde dom av sig och sa att dom "would love for you to join us". Jag tackade ja såklart, det är hela juni, juli och augusti, men ska fortfarande gå på mina två andra intervjuer för att se om jag kan hitta jobb för september. 
 
Företaget jag har fått jobb hos heter Mega Party Boat, och är det populäraste partybåtföretaget på Rhodos. Varje fredag avgår en utav deras partybåtar från hamnen med ca 280 pers. Mitt jobb är att tillsammans med ca 10 andra sälja biljetter till båten under veckan (på stranden, bargatan eller stan) och sedan varje fredag åka med alla dom som man sålt biljetter till för att festa och ha kul. På själva båten så jobbar jag inte egentligen, men har dock ett någorlunda ansvar för säkerheten och att alla har kul. Efter båten är det efterfest på Big Brother Bar, och på lördagar är jag ledig. 
 
Jag är så sjukt taggad på denna sommar, fest, sol och nytt folk. Jag åker ju ner helt ensam så kommer verkligen att bli uteslutande nya människor. Klart man kommer att sakna alla hemifrån, men många kommer antagligen ner och hälsar på, och jag kommer nog ha så kul att jag glömmer att sakna någon. Enda problemet är väll egentligen att det är tre månader kvar och jag kan inte prata om någonting annat. Jobbiga tre månader för alla andra... Jag har redan börjat kolla på kläder och sånt till i sommar, tror jag har typ 60 grejer sparade på Nelly haha. Kommer typ inte ha råd att köpa ett skit, men det brukar lösa sig! 
 
Så jävla taggad på livet, studenten är det 87 dagar kvar till, och Rhodos 91. Är väll dags att börja sola solarium snart då hehe (är ju blek som ett jävla pappersark) 
 
Oldie från Kos
 
 

Dödsnajs

Hejsan. Har börjat säga att saker är "döds"nånting typ hela tiden nu. Dödskul, dödsnajs, dödssvårt, aa ni fattar grejen. Det kombinerat med lol gör mig lite oproud över hur jag pratar just nu. 
 
I alla fall så var det kryssning förra helgen. Allt och inget hände men jag däckade vid två tiden i alla fall pga överförfriskad (jag som brukar vara uppe längst vad hände) och alla andra dansade tills solen gick upp. Kareokebaren var fantastisk dock. Övrig info känns överflödig haha. 
 
Denna vecka har det varit massa jobb (jobbar dubbla pass imorrn) och bartenderkurs som var dödskul, är typ taggad på att skita i college 2016 och bli bartender (kanske kan göra båda???). Nejmen man lever och lär så vi får väll se. 
 
I helgen är det sova hos Athea och fest hos Sanna som gäller, men hoppas att jag kommer att ha sinnesnärvaro nog at uppdatera bloggen minst en gång till! Min lillasyster fyller även år och senså ska jag ha skypeintervju med en Mega Party Boat på Rhodos om ett säsongsjobb, så det sker en del kul grejer! Känns som om livet går i snabbspol nu faktiskt. 
 
Typ min enda bild från kryssningen haha 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0