'Cause I'm sleepless about you

 
Tjaba! Maj månad är fan galen hörni, finns få lediga kvällar/stunder haha. Igårkväll var det 18års firande för fina Alva, och en pannkakstårta och en champagneflaska till födelsedagsbarnet senare så var klockan halv tre och jag och Annabel däckade hemma hos mig. 
Nu ska jag snart ta tag i mitt liv, städa upp lite här, fixa mig och dra iväg till Tilda för en härlig kväll med musikarna från klassen. 
Puss

Käftsmäll

Och jag som trodde att vi var på väg någonstans, att äntligen skulle det få riktiga konsekvenser att våldta någon. Allt fler röstar på FI, allt fler blir feminister, men det känns som om motreaktionen är nästan precis lika stor. Rösta rosa hörni, det behövs. 
 

Sista rycket

Livet flyter på och jag pluggar vidare. Denna dag har varit jäkla chill, hade religionsseminarium, och efter det har jag endast restläxor som jag inte hunnit med än, nationella i matte 3c och kursprov i fysik 1 kvar innan jag officiellt är färdigpluggad för denna termin. Sedan kör vi ett fett firande på avslutningen och sedan labbet i två veckor på Stockholm Universitet. Sedan blire Bråvalla med Johan och massa folk, sedan hem för att återhämta mig och eftter det en vecka på Kos med bästa Annabel och tjejerna. Om jag bara lyckas hålla igång hela sommaren efter det så kommer det nog bli jäkla bra. Ingen tid för att stanna upp och tänka på hela sommaren, pallar inte, tänker för mycket ändå under skolåret.
Bara en vecka kvar med lekioner, och sedan projektveckor, känns så jävla braaa!!
 

Så har två månader passerat (fotobomb, stelt)

Två månader har gått (nästan) sedan senaste uppdateringen, som, om jag inte missminner mig, var en screenshot där det ser ut som om amanda har skickat en bild på hennes killes bollar till mig. Dags för en liten recap, har faktiskt hunnit med en del. (Inte nödvändigtvis presenterat i kronologisk ordning) 
Firat Olivia 18 år! 
Köpt de perfekta (dock dyraste) jeansen, kommer bli svårt att köpa jeans från någon annanstans än Acne i fortsättningen.
Sökt Idol som en kul grej, kom dock inte med, men hade en jäkla dag iaf :) 
Gått på bio med världens bästa brolla, blev Bamse och tjuvstaden. 
Fått en plats på forskarskola i sommar, kommer forska kemi i ett par veckor på Stockholms Universitet, och även skriva mitt gymnasiearbete när jag ändå håller på. 
Spenderat en natt på Tekniska Museet, slog Johan i alla spelen. 
Ätit suchi med Athea typ 40 gånger. 
Festat lite till, firat Emma 20 år. 
Hittat The Soundtrack Of My Life 
Och tagit en pinsam mängd egobilder. 
 
Har gjort massa mer uppenbarligen, men majoriteten hamnade antingen inte på bild, eller så var bilderna för oklara för att hamna på internet. Med foto nummer 8 har jag nu dock påbörjat min egna lilla samling av bilder på Jesper som gör push-ups med en cigg i munnen. Livsmål alltså. 
Nu är det bara att hålla tummarna för att jag uppdaterar minst en gång till denna vecka. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angående bristande uppdatering

Hahaha, var och varannan dag lovar jag mig själv att gå in och skriva här, har ju faktiskt gjort det relativt regelbundet sedan jag började sjuan, så det är ju typ fem år, skulle va sjukt tråkigt om jag bara slutade, men har typ ingen tid eller lust eller nått att skriva om. 
Jag kan ju alltid skriva om min vardag, men jag gör ju ännu mindre nu för tiden, "Hej, idag har jag varit i skolan, sedan drack jag te i Atheas kök, åkte hem, pluggade till ett på natten och nu ska jag sova. På fredag är det fest." Haha, nä, lite mer än så gör jag, men jag har liksom en relativt repetetiv vardag (som de flesta), och det som väl händer är oftast inte saker jag har lust att dela med mig av där andra kan se det. Aaaa, eller alla de typ 15 pers som fortfarande klickar sig in hit, men endå. 
Funderade också på att göra om detta till en åsiktsblogg, men sedan kom jag på att det skulle bli ännu mer repetetivt om jag bara skrev om mina åsikter, eftersom jag skulle skriva om samma saker om och om igen. Världens förändras ganska långsamt, så jag fortsätter liksom vara precis lika förbannad över ungefär samma saker. 
Kan heller inte modeblogga eller nått sånt skit för jag är pank som satan och köper inga nya kläder. 
Får väll göra så gott jag kan för att framtida versioner av mig själv ska kunna garva åt hur liten hon har varit. Om jag känner mig själv korrekt så kommer jag aldrig att orka läsa igenom hela denna text i framtiden, så börjar bli dags att avsluta inlägget. Slänger upp ett till ikväll med lite bilder så att hela världen kan se precis hur lite jag har förändrats utseendemässigt under de senaste månaderna. 
Puss 

RSS 2.0